Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

QUOTE(rutuliukas j @ 2009 02 07, 23:56)
Tikriausiai  kas nors esate bandziusios Caron "Violette Preciousse"? "L'Anarchiste"? Kokie jie?

L'Anarchiste - keistas kvapas, primenantis sovietmečio kavos kvapą smile.gif Sausas, keistas, bet savotiškai įdomus.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 02 08, 01:09)
L'Anarchiste - keistas kvapas, primenantis sovietmečio kavos kvapą smile.gif Sausas, keistas, bet savotiškai įdomus.

As ji vyrui artejanciai progai uzsakiau doh.gif pasitikedama geru Carono vardu. Jei kas, kaip supratau, ir man paciai tiks hihihi.gif sunkioms dienoms
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2009 02 08, 00:14)
As ji vyrui artejanciai progai uzsakiau  doh.gif pasitikedama geru Carono vardu. Jei kas, kaip supratau, ir man paciai tiks  hihihi.gif sunkioms dienoms

Aš turiu miniatiūrą, kuri man kvepia taip, kaip aprašiau biggrin.gif Bet visai gali būti, jog didesnis kiekis (o dar - purškiamas) skleisis ne taip piktai. Bet kokiu atveju, buteliukas - nerealus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2009 02 08, 01:56)
Tikriausiai  kas nors esate bandziusios Caron "Violette Preciousse"? "L'Anarchiste"? Kokie jie?

Ir isvis man paskutiniu metu ziaurus kablys, vardu "Caron"  doh.gif prisimenu, buvo rasyta apie Aimez Moi, apie Nuit de Noel (ir dar kaip- su atitinkama dainuojama poezija), kiek pamenu, ir apie Juodaji Narciza yra dalytasi ispudziais, bet jei kas esate susipazine ir su kitais Caronais, labai laukciau ispudziu.

Labai fainas kablys,sakyčiau.Esu sunaudojus buteliuką "Nocturnes de Caron" pure perfume,bet senokai,todėl vargiai galiu apibūdinti.Nors jis priskiriamas floral grupei,o aš visai dėl tokių nealpstu,mane jis vežė,nes pagal kvapą buvo visai ne floral.Ir dar toks,kad nieko kito nepriminė ir buvo nebanalus ir "ne kiekvienai",kaip mėgstama sakyti.Manau,kad vertas dėmesio.Norėčiau vėl pakartot,bet dabar likęs tik edt.
Atsakyti
QUOTE(micek @ 2009 02 08, 20:55)
Labai fainas kablys,sakyčiau.Esu sunaudojus buteliuką "Nocturnes de Caron" pure perfume,bet senokai,todėl vargiai galiu apibūdinti.Nors jis priskiriamas floral grupei,o aš visai dėl tokių nealpstu,mane jis vežė,nes pagal kvapą buvo visai ne floral.Ir dar toks,kad nieko kito nepriminė ir buvo nebanalus ir "ne kiekvienai",kaip mėgstama sakyti.Manau,kad vertas dėmesio.Norėčiau vėl pakartot,bet dabar likęs tik edt.

Skaiciau, kad Nocturness priskiriamas zaliam siprui? Kaip jis tau lyginant su kitais sios kategorijos kvapais?
Sutinku, kad fainas kablys ir garbingas (man labai priimtina Caron estetika), bet stengiuosi savo neribotus norus "isrusiuoti" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2009 02 08, 22:59)
Skaiciau, kad Nocturness priskiriamas zaliam siprui? Kaip jis tau lyginant su kitais sios kategorijos kvapais?
Sutinku, kad fainas kablys ir garbingas (man labai priimtina Caron estetika), bet stengiuosi savo neribotus norus "isrusiuoti"  tongue.gif

Nors esu šiprų gerbėja,bet tų labai aštrių "žaliųjų"tai ne.Kiek man likę atmintyje,tai "Nocturnes"švelnesnis už juos ,nerėksmingas,ne toks aštrus.Kaip ir Jean-Louis Scherrer No.2,kurį labai mėgau.
Aš tai randu,kad juos priskiria floral aldehydes.Matyt,bus kažkas tarpinio.
Atsakyti
Kol susižvejojau temą iš SM gelmių... Ar visoms "kitokie" kvepalai jau tapo kasdienybe ir nebe "kitokiais", ar šiaip niekas jais nebesidomi? Tikiuosi, kad nei viena, nei kita.

Visai netyčinis ir visai trumpas mano pastebėjimas, kurio istorija tokia: pastrigo darbinio stalo stalčius ir nebeužsidarė, taigi jį išėmiau ir radau priežastį - sulankstytą užkritusį Vilniaus "Panoramos" planą, o jame sukaišiotus lapukus su keliais Etro kvepalais iš Creme de la Creme. Ir jie vis dar kvepia! Ypač Heliotrope ir Palais Jamais. O lapukai iškvėpinti pernai gruodžio vidury, sukaišioti į laisvai sulankstytą lankstinuką (ne maišeliuose), nesuslėgti kur knygose. Mano pagarba Etro thumbup.gif
Atsakyti
Gaivinam tema smile.gif

Siandien "studijuoju" Nasomatto Narcotic Venus kvepalus. Gal pries metus esu juos minejusi vienoje musu temu, bet tasyk man kvepalai labai isimine butent del dominuojancios tuberozes.

Sisyk vel pasitaike proga apsilankyti mazoje parduotuveje ir vel isbandyti juos ant riesu.

user posted image

Internete kvepalai lyginami su RP Fracas ar FM Carnal Flower ir jie palyginami kaip prastesnis ju variantas. Is esmes as nesutinku su palyginimais. Sutinku del fakto, kad mineti kvepalai atskleidzia tuberozes kvapa ivairiomis "formomis". Lucos Turin apibudinimas Fracas kaip "buttery tuberose", mano nuomone, atitinka kvepalu charakteri gan tiksliai. Ji tokia aliejinga, tirsta, sunki, sakyciau riebi. Kad paimtum i rankas ir kvepalai pro jas ne begtu, o sunkiais lasais slystu.

Frederic Malle Carnal Flower
man tuberozes ir zalumo isikunijimas. Jis sakyciau toks saltas ("icy", gaivus, zalias. Tuberozos intensyvumas itin stiprus, bet iki pat pabaigos kvepaluose jauciu ta gaivuma. Kazkas man panasaus su Jean Patou Joy. Zalumas abiejuose pasakiskai grazus.

O Nasomatto Narcotic Venus kvepaluose randu ne tik tuberozes, bet ir kitu geliu. Niekaip nepaleidzia jausmas, kad geles pamerktos i degtine pripilta vaza biggrin.gif Tiesiog turi tokio "snapsinio" charakterio, bet jis man ne tai ,kad ikyrus, bet labai savotiskas. Lyg pro degtines lasus garuotu tuberozes kvapas.

Atsakyti
Susipažinau su Serge Lutens Cedre
Kvepalai priskiriami Oriental Woody grupei.
user posted image

Fragrantica nurodo tokias natas:
tuberoza, ambra, cinamonas, muskusas, gvazdikėliai.

Pirmas minutes ant mano odos pakvimpa kaip Ylang-ylang eterinis aliejus, po kelių minučių kvapas kiek pakinta, jaučiu ryškų man nežinomos gėlės aromatą. Kadangi natose nurodyta vienintelė gėlė - tuberoza, dabar žinosiu kaip ją pažinti kvepaluose.
Uostant Cedre, laikas mane nuneša į vaikystę ir prieš akis matau įvairius kvepalų buteliukus, kurių pavadinimų neprismenu, bet tikrai žinau, kad tarp jų buvo kažkokie taip pat ryškiai tuberoza kvepiantys kvepalai.
Cedre kvapas išties ryškus, svaiginantis, šiek tiek salstelėjęs. Jis nuolat mainosi - kvepia vienu metu gėlėm, o po to mediena, po kiek laiko vėl išryškėja gėlės. Jaukus, šiltas ir tuo pačiu vėsus, lyg apsigaubus šiltu pledu, vėsų vasaros vakarą, sėdėtum miško užuovejoje, o vėjas atneštų svaiginantį šalia žydynčių tuberozų kvapą.
Atsakyti
sveikosuser posted image

prisidesiu prie Serge Lutens gerbeju rato smile.gif man labai patinka Santal Blanc kvapas wub.gif priskirciau ji rytietiskiems kvapams, sunkokas, tirstas.
Turiu jau antra buteliuka, man tai praktiskai nerealu, nes niekuomet nesibaigiu kvepalu buteliuko, nes po poros men megstamas kvapas pradedavo erzinti.
Santal Blanc kvepinuosi kasdien, galvos neskauda, pasikvepinus iskart nuotaika pakyla thumbup.gif
Dar labai patika *Rousse*, bet iskart pagalvoju apie filma Kvepalai (vieno zudiko istorija) doh.gif
Atsakyti
user posted image

Kvepalai, kurie turetu mus pajauninti, o kitaip "issisokantis" marketingas ir kvepalu turinys neatitinkantis reklamos. Tiesiog kvepiu "pink" kaip Ralph Lauren Romance.

"The Essence of Youth, this precious youth elixir is a blend of pink grapefruit, mango, anti-oxidant rich pomegranate, jasmine and musk. The formula is based on natural bio chemistry. This psycho-stimulant elixir is created with one goal in mind: to make you smell younger!"

Straipsnis apie Ageless Fantasy
Atsakyti
JVana, kaip tu manai, toj nuotraukoj pavaizduota jaunutė mergaitė jau pasikvėpinusi prieš tai buvusi 40 - metė, ar dar nesikvėpinusi 20-metė? Jei tai antras variantas, aš jai nesiūlau kvėpintis, kad netaptų klykiančiu lopšyje naujagimiu. biggrin.gif
Atsakyti