Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

Sveikos mergaites smile.gif
as cia gal ir ne visai "i tema", taciau labai susizavejau Creed - Love in black, gal is turinciu ir esanciu vilniuje pasidalintu i koki atomika? ax.gif noriu paziureti ar man jie tiks, nes moket tokiu pinigeliu neprisijaukinus kvepaliuku nenoriu, nes jau ne su vienais nudegiau blush2.gif
ir dar Tom Ford turetojoms... amm, budama UK meginau kelis, tik neatsimenu, kuriuos, jie tokie saldoki, nemoku nupasakot.. smile.gif gal pades "atpazint", nes pamenu vieni buvo labai sunkus man, o kitus dave pamegint ir uzbure rolleyes.gif
ir dar, ar matet kur "Julliete has a gun" produkcijos? noretusi pameginti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pobeda: 31 spalio 2009 - 17:12
Juliette Has a Gun kvepalų yra Creme de la Creme parduotuvėje.
Kvepalų ieškome/siūlome Skelbimų temose.
O Ford'o kvepalų iš apibūdinimo "saldoki", abejoju, kad kas atpažins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 31 spalio 2009 - 17:16
QUOTE(Irėja @ 2009 09 29, 19:17)
Šitoj temoj taip tylu. Nusprendžiau įdėti truputį info apie By Kilian ir jų pirmosios kolekcijos kvepalus  ax.gif
Mažu gal kam bus įdomu smile.gif
user posted image

Aciu Ireja, ir as paveluotai perskaiciau pagaliau. Back to Black jau esu isirasius i savo wishlista uostymui. Nors tiesa sakant, man siek tiek pizoniskas sitas brendas su visais savo silkiniais kutais ir backutem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2009 10 31, 19:30)
Aciu Ireja, ir as paveluotai perskaiciau pagaliau. Back to Black jau esu isirasius i savo wishlista uostymui. Nors tiesa sakant, man siek tiek pizoniskas sitas brendas su visais savo silkiniais kutais ir backutem  biggrin.gif

nėr už ką 4u.gif
dėl pižoniškumo tai pritariu, bet man vis tiek tos juodos škatulkos gražios blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam bus įdomu:

user posted image

Isabey namus 1924 metais įkūrė Maurice Loewe su finansine Rothschild šeimos pagalba kaip Societe Parisienne d`Essences Rares et Parfums, plačiąjai to meto visuomenei žinomus Le Parfums d`Isabey vardu. Taip namai buvo pavadinti romantizmo epochos dailininko Isabey garbei. Kaip grybai po lietaus dygo pardavimų salonai su prabangiausiais interjerais iš pačių brangiausių medžiagų, kvepalams buvo naudojami ypatingiausi ekstraktai ir esensijos - Rothschild šeimos parama leido Isabey namams nevaržyti savęs. 1941 m. Isabey namai baigė savo gyvavimą.

2006 metais Panouge namai perleido legendinę Isabey Gardenia. Tai buvo pirmasis atkurtas aromatas, sulaukęs nemažos sėkmės visame pasaulyje. Lapkričio 25 d. pristatomas "Fleur Nocturne", įkvėptas legendinio 1925 metų šedevro „Bleu de Chine".

Isabey Gardenia:
Neapsakomo grožio aromatas, sukurtas iš rečiausių esencijų - kvapiųjų kanangų iš Komorų salų, - gardenijos ekstrakto, jazmino ir bulgariškos rožės absoliutų, bei sutvirtintas muskusu ir santalmedžiu. Viso ko šerdis -
ypatingas rytmetinės gardenijos kvapo dvelksmas. Itin moteriški kvepalai, primenantys laikus, kai dėl moterų vyrai mėtėsi pirštinėmis į veidus...
Flakonas - tarsi aplietas skystuoju auksu - prabangiai užsimena apie
dvidešimtųjų metų Prancūzijos aukso amžių. Isabey netgi kūrė specialias serijas Omano sultono 30-mečio jubiliejui.

Originalus dengtas perlais buteliukas, laimėjęs aukso medalį 1924 metais Dekoratyviųjų menų parodoje Paryžiuje:

user posted image

Šiuolaikinis:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shumeras: 16 lapkričio 2009 - 22:16
Gražus kvapas 4u.gif Kadangi "parfumas", tai dar ir pribloškiantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2009 11 16, 20:04)
Gal kam bus įdomu:

Aciu smile.gif
Atsakyti
Atvyko pas mane paviešėt svetima deželė mėginukų (Kalėdos gi bigsmile.gif ), tai šiandien "akluoju" būdu išsitraukiau vieną ir purkštelėjau ant riešo. Stiprus, aitrokas, tamsus kvapas. Labai trumpas citrusų (nesu visai tikra) dvelktelėjimas su jau aiškesniu vaistinės (kamparo? mėtų? kažko, kuo vaikystėj skalauta gerklė?) kvapu. Sunkūs smilkalai (panašius uosčiau parvežtus iš Indijos, autentiškus, skirtus ne prekybai Europoje... neįprastas ir nelabai priimtinas kvapas). Juodas medis. Truputis cinamono. Žemiškas, sodrus, bet ne troškus kvapas. Pačiulis. Toliau vis aiškesnė ryški, tamsi mediena. Visa kita išsisklaidė. Žiūrėsim, kuo baigsis.
Tik praėjus kelioms minutėms ir supratus, kad kvapo neatpažinsiu, pasižiūrėjau, kas gi tai. Serge Lutens Serge Noire. Taip. Nenuostabu, kad ne kompotėlis.
Tada pasidarė smalsu palygint savo įpūdžius su aprašymais. Oho... Ilgokas, bet vis tik paskaitykit ir jūs:

Take a large wooden slop bucket from a barnyard, rinse it in a cow (or pig) watering hole and then rub the inside of the bucket with a goodly amount of cat urine (for the best results, use the urine of an un-neutered tomcat); allow the bucket to dry in the sunshine.

Inside the dry bucket, layer each ingredient listed below between one-inch layers of kosher salt to which a handful of cedar shavings and a vanilla pod have been added:

50 pieces of charred cassia bark (the bark should be blackened and retain only the most rancid traces of oil and odor);

Ten 1/8-inch slices of Swiss cheese;

Chain-gang T-shirt bits (with scissors, cut out and save the stained, armpit areas (bits) of 25 sweaty T-shirts that have been worn at least 10 hours on a 90-100 degree day;

One large box of moth balls, roasted (roast on a grill in the open air while wearing a HEPA-filter mask); and

10 handfuls of singed hair (visit a trusted local salon for clean, newly cut hair to singe, or, for pre-singed locks, visit the worst salon in your area and obtain fall-out from recently botched dye jobs, hair-straightening sessions, permanents, etc.).

Finally, pour the contents of three bottles of Angostura bitters and two bottles of grenadine into the bucket, top off with more salt, and let the mixture ‘rest’ in the (covered) bucket — in a dark and dank place — under lock and key — for at least two weeks. CAUTION: Keep away from children, asthma sufferers, animals, heat and open flame.

When the mixture has obtained a sickly sweet (yet burnt) malodorous odor, remove the T-shirt bits and any un-dissolved hair, mix thoroughly, and then pack the potpourri loosely into 4 oz. glass jars — to make giving easy!

After finishing my potpourri, I always perform a quality test: I take a deep breath with an open jar of potpourri pressed against my upper lip directly under my nostrils. Always perform this quality test while in bed or on a sofa: NEVER DO THIS WHILE STANDING UP. When I regain consciousness, I know my potpourri is a success!

NOTE: If you do not have the time, energy or stomach for making Kevin’s All Hallows Eve SlopPot-pourri but still want to experience it, obtain a sample of Serge Lutens Serge Noire.

Šaltinis - Now Smell This.
http://www.nstperfum...agrance-review/

Linkiu kvapnių Naųjųjų!
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2009 12 31, 12:18)
Atvyko pas mane paviešėt svetima deželė mėginukų (Kalėdos gi bigsmile.gif ), tai šiandien "akluoju" būdu išsitraukiau vieną ir purkštelėjau ant riešo. Stiprus, aitrokas, tamsus kvapas. Labai trumpas citrusų (nesu visai tikra) dvelktelėjimas su jau aiškesniu vaistinės (kamparo? mėtų? kažko, kuo vaikystėj skalauta gerklė?) kvapu. Sunkūs smilkalai (panašius uosčiau parvežtus iš Indijos, autentiškus, skirtus ne prekybai Europoje... neįprastas ir nelabai priimtinas kvapas). Juodas medis. Truputis cinamono. Žemiškas, sodrus, bet ne troškus kvapas. Pačiulis. Toliau vis aiškesnė ryški, tamsi mediena. Visa kita išsisklaidė. Žiūrėsim, kuo baigsis.
Tik praėjus kelioms minutėms ir supratus, kad kvapo neatpažinsiu, pasižiūrėjau, kas gi tai. Serge Lutens Serge Noire. Taip. Nenuostabu, kad ne kompotėlis.

Man irgi teko pratestuoti Serge Noire iš splashinio mėginėlio. Tai pasidalinsiu savo įspūdžiais. Beje tas Now Smell This kvapo aprašymas tai mane labai nustebino blink.gif, pati nieko panašaus šiame kvape nejaučiu schmoll.gif

Taigi manau , kad tai labai lutensiškas kvapas. Turėjau progos susipažinti su dar keletu tokių stipriosios artilerijos kvapų iš SL (Borneo 1834, naujasis Fille en Aiguilles , galų gale tas pats Rousse - jis ne smilkalinis, bet stiprumu, intensyvumu pirmiesiems paminėtiems , mano galva, nenusileidžia). Visi šie trys paminėti (Serge Noire, Borneo ir Fille en Aiguilles) man turi labai daug bendro, galbūt tai jų tirštas smilkalinis fonas mastau.gif
Apibūdinčiau Serge Noire kaip dūminį-smikalinį-pačiulinį kvapą. Tamsų kvapą, kaip jau pats pavadinimas teigia. Turi daug panašumo su Borneo (nors gal klaidingas įspūdis, testuojant Serge Noire iš mėginuko man jie pasirodė lyg ir lengvesni nei Borneo, tačiau galbūt aš ir klystu mastau.gif ). Borneo man ryškesnė mediena, o Serge Noire kiek prisimenu lyg ir dominavo smilkalai. Kaip ir biologei juose kiek jaučiasi kamparas. Labai ryški pačiulė. Vėliau išlenda cinamonas.
Borneo įsimylėjau nuo pirmo pauostymo. O Serge Noire man pasirodė labai įdomus kvapas, bet mano nosiai jame kažko visgi pritrūko , kad pat norėčiau juo kvepėti g.gif
Fragranticoje radau jiems mano galva labai taiklų apibūdinimą -gotiškas kvapas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 31 gruodžio 2009 - 13:20
QUOTE(Irėja @ 2009 09 29, 19:56)
Back to Black
Aphrodisiac
Back to Black natos: bergamot, raspberry, blue chamomile, cardamom, coriander, saffron, cedarwood, vanilla, almond, vetiver, cistus labdanum, patchouli, oakmoss
Tirštas ir sodrus pypkės tabakas (kai kas apibūdina jį kaip vyšnių tabaką), ryški medaus nata, žalumynai ir prieskoniai, vetiveris, migdolai, kardamonas ir mediena – toks tat By Kilian afrodiziakas. Radau spėliojimų, kad pavadinimas kilo nuo Amy Winehouse dainos „Back to Black“. Kaip iš tikro, nežinau, bet aprašymas ir natos labai masina pauostyti smile.gif

atkeliavo pas mane By Kilian "Back to Black" mėginukas. pirmas įspūdis - kava (kakava?)+tabakas+medus. vėliau kilo asociacijos su to paties By Kilian "Love", nes užkvipo zefyriukais, karamele. dar vėliau pypkės tabakas (tik nežinau, koks smile.gif neįvardintos rūšies smile.gif ), mediena ir prieskoniai. gurmaniški, besimainantys kvepalai. ne tokie pikti, kaip tikėjausi. galvojau, kad bus aštresni, labiau tamsūs. o jie saldoki, gan švelnūs (vienam komentare randu parašyta "velvet", labai tinka), skanūs smile.gif tikrai verti dėmesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 02 sausio 2010 - 20:21
Klausiau vienoje temoje, bet paklausiu ir šioje. Gal žinote kur galima įsigyti Demeter Fragrances kvepalus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 01 03, 03:13)
Klausiau vienoje temoje, bet paklausiu ir šioje. Gal žinote kur galima įsigyti Demeter Fragrances kvepalus? blush2.gif

pvz.: fragranceshop
Atsakyti