Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

Ačiū, Dute, mane taip pat šie kvepalai intriguoja. Gal žinote, ar Lietuvoje jų įmanoma kur nors nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Tugras @ 2010 03 03, 22:45)
Ačiū, Dute, mane taip pat šie kvepalai intriguoja. Gal žinote, ar Lietuvoje jų įmanoma kur nors nusipirkti?

Gal Creme de la Creme Panoramoj? Ar siu nera unsure.gif Bet kokiu atveju, siulau ten apsilankyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 03, 22:55)
Gal Creme de la Creme Panoramoj? Ar siu nera  unsure.gif Bet kokiu atveju, siulau ten apsilankyti  ax.gif

Siuo metu, kiek maciau, neturi schmoll.gif
Atsakyti
neturi tikrai, vakar buvau. o as irgi mielai gauciau situ kvepalu, man patinka tamsus ir gilus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas este girdejusios apie Galimard produkciją, gal kas išbandėte? Šiandiena darbe siūle įsigyti. Labai idomūs kvapai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Siandien vaikstinejant po Uzupi uzejau i maza parduotuve, kaip ten kvepejo. Pirma karta susiduriau su tokiais aromatais, laiko nedaug turejau tad spejau susipazinti tik su Nikolai kvapais, bet SM paieska man nieko neranda apie juos, pardaveja sake, kad jie selektiviniai. Bet kokie ten nepakartojami kvapai, gal kas daugiau zinote apie siuos kvepalus, gal juos imanoma parsisiusti is kur nors , ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 05, 19:13)
Sveikos 4u.gif  Siandien vaikstinejant po Uzupi uzejau i maza parduotuve, kaip ten kvepejo. Pirma karta susiduriau su tokiais aromatais, laiko nedaug turejau tad spejau susipazinti tik su Nikolai kvapais, bet SM paieska man nieko neranda apie juos, pardaveja sake, kad jie selektiviniai. Bet kokie ten nepakartojami kvapai, gal kas daugiau zinote apie siuos kvepalus, gal juos imanoma parsisiusti is kur nors , ?

Pasiskaityt galima 2ia;
Parfums de Nicolai
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 05, 20:13)
Sveikos 4u.gif  Siandien vaikstinejant po Uzupi uzejau i maza parduotuve, kaip ten kvepejo. Pirma karta susiduriau su tokiais aromatais, laiko nedaug turejau tad spejau susipazinti tik su Nikolai kvapais, bet SM paieska man nieko neranda apie juos, pardaveja sake, kad jie selektiviniai. Bet kokie ten nepakartojami kvapai, gal kas daugiau zinote apie siuos kvepalus, gal juos imanoma parsisiusti is kur nors , ?

o kur ta maza parduotuve konkreciai yra? sudominai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 03 06, 10:24)

Pasižiūrėk
www.vdk.lt
Ten rasi ir asortimentą, ir adresą mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 06, 13:21)
Pasižiūrėk
www.vdk.lt

aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 03 06, 11:24)

QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 06, 13:21)
Pasižiūrėk
www.vdk.lt

Butent apie sia parduotuve ir turejau omeni thumbup.gif
Tik as dar visiskai nesigaudau kainuose, uz tokius kvepalus 30ml, 210lt cia daug ar ne g.gif pasipurskiau pries kelias dienas riesa, ir palta uzsidejau, tai kvapas iki sios dienos toks wub.gif
Atsakyti
sveikos, nuejom vakar su drauge i ta parduotuve (ak, kaip seniai nebuvau uzupy... ) smile.gif o as kvaisa pamirsau kvapo pavadinima, bet kai pasakiau" dykuma", ji is karto suprato, ko noriu thumbup.gif labai patiko tiek vyras, tiek moteris, nuostabus zmones, o parduotuvelej jauku, miela, kvapu ir taip... nostalgiska wub.gif beje, prisiuosciau tauerio kvepalu, kai kurie smirdejo neisdziuvusiu skuduru (ant mano odos), o tas, kuri rekomendavot L'air du desert marocain paliko... nepamirstama ispudi. ant popieriuko ir and mano rieso koki pusvalandi. veliau susaldejo ir, deja, pasidare pudrinis ir saldus verysad.gif
Atsakyti