QUOTE(Tugras @ 2010 03 03, 22:45)
Ačiū, Dute, mane taip pat šie kvepalai intriguoja. Gal žinote, ar Lietuvoje jų įmanoma kur nors nusipirkti?
Gal Creme de la Creme Panoramoj? Ar siu nera

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 03, 22:55)
Gal Creme de la Creme Panoramoj? Ar siu nera
Bet kokiu atveju, siulau ten apsilankyti 

Siuo metu, kiek maciau, neturi

neturi tikrai, vakar buvau. o as irgi mielai gauciau situ kvepalu, man patinka tamsus ir gilus

Sveikos
Siandien vaikstinejant po Uzupi uzejau i maza parduotuve, kaip ten kvepejo. Pirma karta susiduriau su tokiais aromatais, laiko nedaug turejau tad spejau susipazinti tik su Nikolai kvapais, bet SM paieska man nieko neranda apie juos, pardaveja sake, kad jie selektiviniai. Bet kokie ten nepakartojami kvapai, gal kas daugiau zinote apie siuos kvepalus, gal juos imanoma parsisiusti is kur nors , ?

QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 05, 19:13)
Sveikos
Siandien vaikstinejant po Uzupi uzejau i maza parduotuve, kaip ten kvepejo. Pirma karta susiduriau su tokiais aromatais, laiko nedaug turejau tad spejau susipazinti tik su Nikolai kvapais, bet SM paieska man nieko neranda apie juos, pardaveja sake, kad jie selektiviniai. Bet kokie ten nepakartojami kvapai, gal kas daugiau zinote apie siuos kvepalus, gal juos imanoma parsisiusti is kur nors , ?

Pasiskaityt galima 2ia;
Parfums de Nicolai
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 05, 20:13)
Sveikos

o kur ta maza parduotuve konkreciai yra? sudominai

QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 03 06, 10:24)
Pasižiūrėk
www.vdk.lt
Ten rasi ir asortimentą, ir adresą

QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 06, 13:21)
aciu

QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 03 06, 11:24)
QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 06, 13:21)
Butent apie sia parduotuve ir turejau omeni

Tik as dar visiskai nesigaudau kainuose, uz tokius kvepalus 30ml, 210lt cia daug ar ne

sveikos, nuejom vakar su drauge i ta parduotuve (ak, kaip seniai nebuvau uzupy... )
o as kvaisa pamirsau kvapo pavadinima, bet kai pasakiau" dykuma", ji is karto suprato, ko noriu
labai patiko tiek vyras, tiek moteris, nuostabus zmones, o parduotuvelej jauku, miela, kvapu ir taip... nostalgiska
beje, prisiuosciau tauerio kvepalu, kai kurie smirdejo neisdziuvusiu skuduru (ant mano odos), o tas, kuri rekomendavot L'air du desert marocain paliko... nepamirstama ispudi. ant popieriuko ir and mano rieso koki pusvalandi. veliau susaldejo ir, deja, pasidare pudrinis ir saldus