As noriu siltu,gal kiek smilkaliniu su vanile kvepalu,gali but pipiriuku ir medienos...Ka galetumete patarti?
                Merginos noreciau konsultacijos...
As noriu siltu,gal kiek smilkaliniu su vanile kvepalu,gali but pipiriuku ir medienos...Ka galetumete patarti?

QUOTE(Gilberta @ 2010 01 08, 14:41)
Annick Goutal Ambre Fétiche, Caron - Nocturnes de Caron, Parfum Sacre, Chanel - Allure Sensuelle, Dior - Addict, Dune, Midnight Poison, Donna Karan Black Cashmere, Givenchy Organza, Gucci - Gucci EDP, Guerlain - LHeure Bleue, Terracotta, Yves Rocher Voile dAmbre.
Šiaip čia "Kvepalų" temoj apie tai reikėjo šnekėtis, neapsižiūrėjau...
                Sveikos mergaites,
kazko pritilo temele

Taigi laiks nuo laiko paskaitau jusu temele, vis nubegu pas save darbe pauostyti jusu rekomenduojamu/aptariamu kvepalu... Taigi ir siandien sukaus apie ta skyreli (yra toks pavadinimu La Foret, pas mus cia Manchestery, Harvey Nichols, gal kas zinot?
 )...ir ka jus sau galvojat??? Kolege is to skyriaus pranese, jog uzdaromas tas skyrelis!!!! Jau kaip susinervinau! Kaip tik idomensi kvepalai, taip nepaklausus, pelno nera, iskart uzdaro.. Vienzo, pagalvojau, kad gal jus domintu kurie kvapai..menedzeris sake, kad greiciausiai pries pabaiga (vasario gale) daug ka nukainuos, gal kam ka reiktu nugriebt ir atsiust? Kiek uzmaciau La Foret prekiauja The Different Company, Il Profumo (ziauriai norejau Tulpiniu ir Tuberozes, bet ju jau neber), Maitre Parfumeur et Gantier, Les Parfums de Rosine, Costes ir dar panasiu...
Deja nera tokiu zymiu kaip F.Malle, Dyptique ar L'Artisan'o.....

kazko pritilo temele
Taigi laiks nuo laiko paskaitau jusu temele, vis nubegu pas save darbe pauostyti jusu rekomenduojamu/aptariamu kvepalu... Taigi ir siandien sukaus apie ta skyreli (yra toks pavadinimu La Foret, pas mus cia Manchestery, Harvey Nichols, gal kas zinot?
Deja nera tokiu zymiu kaip F.Malle, Dyptique ar L'Artisan'o.....
                Labas vakaras,
skaitau šią temą tyliai, nes mano žinios apie kitokius kvepalus yra nulinės, ir tai per gerai pasakyta...
 Bet intensyviai jau kuris laikas ieškau rožių kvepalų. Taip šioje temoje atradau Les Parfums de Rosine  

Praeitą savaitę užsisakiau mėginukus, labai laukiu kada jie atkeliaus
  Bet, tiesą pasakius, jų kvepalų kainos mane šiek tiek glumina  
 , o dabar perskaičius Jorun žinutę nudžiugau, kad galbūt pavyktų juos įsigyt pigiau  
 Labai rūpi, kokios tai būtų kainos. 
Jei ką nors sužinotumėte, būkit gera, praneškit į až

Dėkoju iš anksto

skaitau šią temą tyliai, nes mano žinios apie kitokius kvepalus yra nulinės, ir tai per gerai pasakyta...
Praeitą savaitę užsisakiau mėginukus, labai laukiu kada jie atkeliaus
Jei ką nors sužinotumėte, būkit gera, praneškit į až
Dėkoju iš anksto
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 08, 13:41)
Be jokios abejonės - Parfums de Nicolai Vanille Tonka
QUOTE(Margot @ 2010 01 10, 20:48)
Pritariu
                na va, gavau Les Parfums de Rosine mėginukus ir dabar sėdžiu darbe laiminga rožėm kvepianti  

o kur Lietuvoje galima įsigyti šių kvepalų?
Ačiū!

Ačiū!
QUOTE(Mate @ 2010 01 14, 10:50)
Kol kas - niekur
QUOTE(W*S:* @ 2010 01 03, 02:13)
Klausiau vienoje temoje, bet paklausiu ir šioje. Gal žinote kur galima įsigyti Demeter Fragrances kvepalus? 
aš už gerą kainą pirkau www.kvepalai.us, gavosi pigiau nei iš ebay tarkim
QUOTE(Tugras @ 2010 03 02, 23:02)
Per porą dienų perskaičiau (ir nusikopijavau) abejus Kitokius kvepalus, praprusau šiek tiek.  

Gal kuri nors patyrusi nosis galėtų apibūdinti black afgano by nasomatto kvapą? Tikiuosi, kad šis tinka pagal temą...
Gal kuri nors patyrusi nosis galėtų apibūdinti black afgano by nasomatto kvapą? Tikiuosi, kad šis tinka pagal temą...
Nors mano nosis tik "megeja",et nesusilaikysiu neisikisus,nes esu laaabai neabejinga siam kvapui.Visu pirma,kad jis tikrai gerai issiskleistu,reikia ivaldyti "mikrodozavima"-parfumas vistik.Man sis kvapas tamsus,gilus ,juodas ir klampus... Ir tikrai nekvepia marichuana,jei ka...Greiciau apeiginiais smilkalais sumisusiais su dumais[degancio medzio ir tabako].Nors rasoma,kad dar lyg turetu jaustis kava,bet man-ne is tolo