Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

gavau įdomų mėginuką:
Hilde Soliani "Stecca"
user posted image

natos: pomidorų lapai ir stiebeliai smile.gif

pačioj pradžioje galvojau, kad vaidenasi biggrin.gif pirmose natose užuodžiu (ir ne aš viena) juoduosius serbentus. ne uogienę, o žalias sutrintas juodųjų serbentų uogas. o vėliau... pomidorai pomidorai. ir lapai, ir stiebai, ir gal net patys vos prinokę vaisiai. žodžiu, grynas pomidoras smile.gif
žali, skaidrūs, lengvi kvepalai. paprasti, bet tikrai ne prasti. ypač tiktų šiltai dienai.

Čia fainas aprašymas su smagiu eilėraščiu smile.gif
Atsakyti
Parfums de Nicolai 20-ies metų jubiliejui buvo perleisti vintažiniai kvepalai Jardin Secret.

user posted image

Šeima: Gėlių – vaisių – šipras.

Viršutinės natos : abrikosas, mandarinas, juodieji serbentai..

Vidurinės natos : rožė, jazminas, tuberoza.

Pamatinės natos : pačiulė, kedras, ąžuolo kerpės, ambra
Atsakyti
sveikos! as ir toliau svajoju apie "keista" kvapa - markizo de sado 1740 is histoires de parfums g.gif bet aisku Lietuvoj ju niekur negausiu, o visa buteliuka uz tokia kaina baisu uzsakinet...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 07 13, 21:08)
sveikos! as ir toliau svajoju apie "keista" kvapa - markizo de sado 1740 is histoires de parfums g.gif bet aisku Lietuvoj ju niekur negausiu, o visa buteliuka uz tokia kaina baisu uzsakinet...
user posted image

O nenori ko nors iš "Etat libre d'orange"? Jie irgi turi keistų kvapų - kad ir "Secretion Magnifique" ar "Putain des Palaces", jeigu jau tęsti liniją nuo de Sado. Dar gal į šitą temą tiktų "Vierges et Toreros" (kraujo ir odos tema). Nu ir dar yra krūva kitų "hareminių" kvapų, kuriuos būtų galima pauostyti toje pačioje Creme de la Creme.
Atsakyti
QUOTE(margot @ 2010 07 13, 21:30)
O nenori ko nors iš "Etat libre d'orange"? Jie irgi turi keistų kvapų - kad ir "Secretion Magnifique" ar "Putain des Palaces", jeigu jau tęsti liniją nuo de Sado. Dar gal į šitą temą tiktų "Vierges et Toreros" (kraujo ir odos tema). Nu ir dar yra krūva kitų "hareminių" kvapų, kuriuos būtų galima pauostyti toje pačioje Creme de la Creme.

"Secretion Magnifique" tai man kaip ir nepanašūs į Histoires de parfums 1740. Visgi pirmaisiais tikrai nesusižavėjau, jų pradžia nešokiravo, bet vėliau tai jau norėjosi kuo greičiau nusiplauti.
O va tie Histoires de parfums 1740 man irgi patiko, kiek pavyko suprasti iš mėginuko. Na ne tiek, kad jų mirk gyvenk jų norėčiau. Bet jei turėčiau, mielai kartais kvėpinčiausi. Seksualus kvapas, bet anei jokių nekokių asociacijų, kurias man sukėlė "Secretion Magnifique".
Kitų minėtų "Etat libre d'orange" nesu uosčiusi.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 13, 22:44)
"Secretion Magnifique"  tai man kaip ir nepanašūs į Histoires de parfums 1740.

Na, aš siūliau ne į "1740" panašius kvapus, o panašios tematikos. Net "Aziyade" ar "Ligea la Sirena" čia tiktų, nes kaip suprantu juodas-drugelis tiesiog ieško kvapo su nepadoria potekste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(margot @ 2010 07 13, 22:08)
Na, aš siūliau ne į "1740" panašius kvapus, o panašios tematikos. Net "Aziyade" ar "Ligea la Sirena" čia tiktų, nes kaip suprantu juodas-drugelis tiesiog ieško kvapo su nepadoria potekste smile.gif

Tada ne taip supratau. Aš supratau, kad jai būtent "1740" kvapas patinka, o ne idėja, tema.
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 07 13, 20:08)
user posted image

Gedo prospekte Dolitos drabužių parduotuvėj Histoires de Parfums bent 5 kvapai (tame tarpe ir 1740) yra. Bent jau prieš mėnesius du buvo. Pardavėja sakė, kad drabužių pardę likviduos, bet kvepalus perkels į batų butiką.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 07 14, 08:25)
Gedo prospekte Dolitos drabužių parduotuvėj Histoires de Parfums bent 5 kvapai (tame tarpe ir 1740) yra. Bent jau prieš mėnesius du buvo. Pardavėja sakė, kad drabužių pardę likviduos, bet kvepalus perkels į batų butiką.

Smaugliau, buvo. Po pertvarkymo kvepalų ten nebėra.
Atsakyti
pavelavau, o ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 07 15, 09:16)
pavelavau, o ne  verysad.gif

Gal visai ne, gal vėliau juos ten išdėlios? Nes kaip suprantu, jie persitvarkė visai neseniai g.gif O tu uosčiusi tuos kvepalus? Kas būtent juose "užkabino"?
Atsakyti
tai tikekimes, kad isdelios smile.gif tai mano kvapas, turejau meginuka, isimylejau is pirmo uostymo bigsmile.gif dar niekada taip nebuvo buve! nors kvapas labiau vyriskas, bet neturi tu visu klasikiniu vyrisku natu, gal del to jis labiau unisex. Labai gilus, tamsus, taip, tai tinkamas zodis. tamsus, viliojantis, netgi pavojingas. nepaprastai erotiskas, vibruojantis, reikia pauostyt, nes zodziais sunku apibudint g.gif dar niekada nesu uosciusi nieko panasaus, visos natos puikiai subalansuotos, o malonus saldziai sausu smilkalu kvapas ilgai islieka ant odos. uztenka pauostyt viena karta ir neimanoma jo pamirst. wub.gif
Atsakyti