QUOTE(engels @ 2008 11 01, 10:29)
sveikos merginos, tikiuosi cia pataikiau su savo klausimu
uz gero menesiuko eisiu i ivairiu saliu atstovu party ir zmones sugalvojo kad butu labai faina kad kiekvienos salies atstovas atsinestu kokiu nors lengvu uzkandziu. tai gal galit patart man koks butu lietuviskas finger food?
dekui
Nežinau, ar labai lietuviška, bet aš vieną kartą dariau tokius karštus sumuštinukus:
* tarkuotas fermentinis sūris, smulkiai pjaustytas svogūnas, žalias kiaušinis, prieskoniai
* viską sumaišai ir tepi ant baltos duonos riekelių (geriausiai tas pranzūziškas batonas - gaunasi "vieno kąsnio sumuštiniai"), o tada kepi įkaitintme aliejuje užtepta puse žemyn
* patiekti galima su pomidorų padažu, bet amerikiečiai nusprendė, kad nėra ko gadinti gero skonio

skaniausi, aišku, dar šilti, bet visai gerai ir atšalę sueina
Kitą kartą padariau pikantiškų salotų (tarkuotas fermentinis sūris, virtas kiaušinis, majonezas, prieskoniai) ir padėjau šalia to pačio batono riekelių, krekerių - suėjo kaip 'dip'.