Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Na zinokit gaminau chia ana diena chiken fahita , kaip visuomet l. paprasta ir greita, ir ant galo , padalnau i dvi dalis, ir i viena supyliau to vadinamo kokoso pieno, nes turejau jau as ji, ir niekad nepanaudodavau, tai maniau kazkas geresnio gausis blush2.gif Visikai jokio didelio skirtumo, na gavosi toks kaip padaziukas gal, bet kad skonio kokio butu g.gif Gal kepiniuose ji naudoti kokiuose, ar kazkur, na tiesiog man nepasitvirtino sitas eksperimentas.
*PM*, fotkes tavo.....be zodziu, kur lamb chops ir tos spurgos...sakyciau i meniu retorane drasiai galima deti.
Atsakyti
QUOTE(Linea... @ 2008 10 31, 14:49)
Na zinokit gaminau chia ana diena chiken fahita , kaip visuomet l. paprasta ir greita, ir ant galo , padalnau i dvi dalis, ir i viena supyliau to vadinamo kokoso pieno, nes turejau jau as ji, ir niekad nepanaudodavau, tai maniau kazkas geresnio gausis blush2.gif Visikai jokio didelio skirtumo, na gavosi toks kaip padaziukas gal, bet kad skonio kokio butu g.gif Gal kepiniuose ji naudoti kokiuose, ar kazkur, na tiesiog man nepasitvirtino sitas eksperimentas.
*PM*, fotkes tavo.....be zodziu, kur lamb chops ir tos spurgos...sakyciau i meniu retorane drasiai galima deti.


tai kokosu pienas geriausiai ir tinka i ivairiu azijietishku saliu karius ir sriubas, kaip marinatas ir t.t. nemanau, kad jis kokio poveikio, ar skonio,labai turetu:D
Atsakyti
QUOTE(Linea... @ 2008 10 31, 12:49)
*PM*, fotkes tavo.....be zodziu, kur lamb chops ir tos spurgos...sakyciau i meniu retorane drasiai galima deti.

oii negedyk blush2.gif nieko mandro paprastos buitines fotkes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *PM*: 01 lapkričio 2008 - 04:09
sveikos merginos, tikiuosi cia pataikiau su savo klausimu blush2.gif blush2.gif

uz gero menesiuko eisiu i ivairiu saliu atstovu party ir zmones sugalvojo kad butu labai faina kad kiekvienos salies atstovas atsinestu kokiu nors lengvu uzkandziu. tai gal galit patart man koks butu lietuviskas finger food?

dekui
Atsakyti
QUOTE(engels @ 2008 11 01, 02:29)
sveikos merginos, tikiuosi cia pataikiau su savo klausimu blush2.gif  blush2.gif

uz gero menesiuko eisiu i ivairiu saliu atstovu party ir zmones sugalvojo kad butu labai faina kad kiekvienos salies atstovas atsinestu kokiu nors lengvu uzkandziu. tai gal galit patart  man koks butu lietuviskas finger food?

dekui

butinai lietuvishku?
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 10 31, 07:32)
Gytenis, nuo pat ryto apie vedarus...... oj reiks ir man zarnu vaziuoti ieskoti.... reikia eiti rengtis ir vaziuoti dabar  doh.gif ir ko as i ta maisto tema vis lendu hihihi.gif  bet man storos patinka  bigsmile.gif

pupa999,kad as tik rytais prie kompo prieinu kol kavinuos paskaitau SM arba su LT pasikalbu per SKYPE.,nes vakarais kaipgriztu is darbo buna kam sedeti prie kompo.oDOMINICKS yra ir storu smile.gif
Atsakyti
Gytenis, kad as nieko nepadejau su zarnom tau schmoll.gif
mergaites, padekit 4u.gif noriu ryt lietiniu pridaryt 4u.gif bet neturiu daug receptuku doh.gif gal pasidalinsit? aciu uz kiekviena atsakyma 4u.gif seni savi jau asibode doh.gif
Atsakyti
Tu cia apie didelius idarytus blynus?

As darydavau su mesa:

Bet koki farsa - koki labiausiai megsti ar turi apkepi su prieskoniais ir svoguniuku, cesnakiuku.
I blynu tesla dedavau astriu mesos prieskoniu (cia dar LT buvo ax.gif )

Mesyte i blynus, blynus i orkaite kol graziai apskrus.

Tiekdavau su pomidoru padazo +majonezo+cesnaku padazu... thumbup.gif Net uzsimaniau,,,
Atsakyti
Hip, tu cia taip papasakojai apie blynelius su mesa..... mmm.... man mama darydavo su desrelemis, labai paprastai... i ta dideli blyna dedavo pieniska desrele, perpjauta per puse... siek tiek ketchupo..... svoguno laisku...... kapodavau, net ausys linkdavo.... hihihi.gif
kita varianta darydavo su sviestu - iskepdavo blyna, i vidu idedavo siek tiek sviesto, cukraus..... suvyniodavo ir valgydavom..... ax.gif
ir dabar taip noretusi kada................ ax.gif esu didele didele blynu gerbeja.... tik laikausi nuo ju kaip galima toliau... hihihi.gif nors retkarciais 'chirvinius' kepu, mano megstamiausi.... thumbup.gif o ir Markas juos valgo.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 02 lapkričio 2008 - 08:22
Pasiseke tau- maniskis jokiu nevalgo verysad.gif O del saves vienos negi kepsiu smile.gif Reiks gal kai drauges atvaziuos pasigaminti,,,
Atsakyti
MB irgi i miltinius blynus net neziuri.... biggrin.gif Markas dar dar... uztai abu bulvinius dievina, o as ju visai ne, niekada nemegau ir nemegstu po siai dienai...... biggrin.gif bet padaryt padarau jiems..... dazniau nei miltinius turbut.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(engels @ 2008 11 01, 10:29)
sveikos merginos, tikiuosi cia pataikiau su savo klausimu blush2.gif  blush2.gif

uz gero menesiuko eisiu i ivairiu saliu atstovu party ir zmones sugalvojo kad butu labai faina kad kiekvienos salies atstovas atsinestu kokiu nors lengvu uzkandziu. tai gal galit patart  man koks butu lietuviskas finger food?

dekui

Nežinau, ar labai lietuviška, bet aš vieną kartą dariau tokius karštus sumuštinukus:

* tarkuotas fermentinis sūris, smulkiai pjaustytas svogūnas, žalias kiaušinis, prieskoniai
* viską sumaišai ir tepi ant baltos duonos riekelių (geriausiai tas pranzūziškas batonas - gaunasi "vieno kąsnio sumuštiniai"), o tada kepi įkaitintme aliejuje užtepta puse žemyn
* patiekti galima su pomidorų padažu, bet amerikiečiai nusprendė, kad nėra ko gadinti gero skonio bigsmile.gif skaniausi, aišku, dar šilti, bet visai gerai ir atšalę sueina

Kitą kartą padariau pikantiškų salotų (tarkuotas fermentinis sūris, virtas kiaušinis, majonezas, prieskoniai) ir padėjau šalia to pačio batono riekelių, krekerių - suėjo kaip 'dip'.
Atsakyti