QUOTE(wicked @ 2008 11 19, 22:37)
aciu uz recepta....
reikes gal pabandyt... jei laiko turesiu....
blogiausiu atveju uogiene is IKEA'os sueis....
nors yra ir lietuvisku specialiu pirkti prie paukstienos...
o as kaip tik to ham nemegstu.. man kalakutas skanu.... tereikia tik ji gerai paruosti, kad nebutu tokia mesa sausa.... o tam recepta jau radau... kelinti metai kepu, ir tai yra jau mano darbas, nes kasmet Padekos diena pas mus svenciam.. man tik dar kazko noretusi.... bet tu visu saldziu bulviu as nemegstu, ir nenoriu ju.... ta prasme, aplamai tradiciniai amerikietiski patiekalai tai dienai man nea.....
bet cia jau mano keistumas.... maisto klausimu.... 

blogiausiu atveju uogiene is IKEA'os sueis....


o as kaip tik to ham nemegstu.. man kalakutas skanu.... tereikia tik ji gerai paruosti, kad nebutu tokia mesa sausa.... o tam recepta jau radau... kelinti metai kepu, ir tai yra jau mano darbas, nes kasmet Padekos diena pas mus svenciam.. man tik dar kazko noretusi.... bet tu visu saldziu bulviu as nemegstu, ir nenoriu ju.... ta prasme, aplamai tradiciniai amerikietiski patiekalai tai dienai man nea.....


Sveika gal geletum pasidalinti savo receptuku? noriu kaip tik nesauso



Vakar kalbejau su tokia moteriske , tai ji monejo kad deda raugintus kopustus i visu

