Įkraunama...
Įkraunama...

Likęs vienas šuo baigia suvalgyti namus

QUOTE(gvozde @ 2010 09 15, 19:41)
Praktiskai kasdien as ji veduosi pasivaikscioti, zaidziu su juo ir namuose. Demesio tai jis gauna tikrai daug.

pritariu - narvas
bet ką reiškia šitas sakinys 'praktiškai kasdiens aš jį vedu"...
tai ar tik tu ne visada gali išvesti ir veda kas nors kitas ar jis ne kasdien aplamai vedamas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 09 15, 20:53)
pritariu - narvas
bet ką reiškia šitas sakinys 'praktiškai kasdiens aš jį vedu"...
tai ar tik tu ne visada gali išvesti ir veda kas nors kitas ar jis ne kasdien aplamai vedamas? doh.gif

Na buna kartais tokiu dienu, kai reikia man isvaziuoti su reikalais, tai nebuna kam jo vestis pasivaikscioti, arba jei lyja, tai irgi nevedu.

Perku as jam tuos skanestu pagrauzti, bet juos grauzia, kai kasnors buna namuose, o kai lieka vienas, tai jam didziausias malonumas yra siena...

O tokiu purskalu tikrai yra, kad suniui praeitu noras grauzti ta vieta? Ar pasiteisina? Siaip jis labai nekencia alkoholio ir kvepalu, kai uzuodzia, tai kratosi, ciaudi ir trinasi kaip pakvaises, tai sakau gal tas purskalas padetu? Narvo kazin ar nores mano vyras...
Papildyta:
Taip, puikiai suprantu, kad jam nuobodu vienam namuose, nes jis yra super aktyvus suo, jo visur pilna. smile.gif
Atsakyti
tai ir atsakymas - jam per maža veiklos, nesuteikiate savo šuniui vieno iš svarbiausių dalykų jo gyvenime. Labai negerai. Bausti turėtumėte tik save. O dabar vargšas šuo dar narve sėdės unsure.gif bet ką jau darysi, nes antraip rizikuoja iš viso namų netekti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gvozde @ 2010 09 15, 21:10)
Na buna kartais tokiu dienu, kai reikia man isvaziuoti su reikalais, tai nebuna kam jo vestis pasivaikscioti, arba jei lyja, tai irgi nevedu.

Perku as jam tuos skanestu pagrauzti, bet juos grauzia, kai kasnors buna namuose, o kai lieka vienas, tai jam didziausias malonumas yra siena...

O tokiu purskalu tikrai yra, kad suniui praeitu noras grauzti ta vieta? Ar pasiteisina? Siaip jis labai nekencia alkoholio ir kvepalu, kai uzuodzia, tai kratosi, ciaudi ir trinasi kaip pakvaises, tai sakau gal tas purskalas padetu? Narvo kazin ar nores mano vyras...
Papildyta:
Taip, puikiai suprantu, kad jam nuobodu vienam namuose, nes jis yra super aktyvus suo, jo visur pilna. smile.gif

Tai tada ko jūs norite, kad šuo baigtų kažką daryti? Visų pirma reikia keisti elgesį savyje. O ne, kad lyja, nevedu. Šunį labai iškrauna kontaktas su kitais šunimis, žaisliukų laidymas ir panašiai. Tada palikit šunį, ir jis kurį laiką norės tik miego. O narvas tikrai jums pagelbėtų, tai nėra kažkoks "priešas", erdvė kurioje gali jaustis saugiai, puikus dalykas. thumbup.gif Kas turi, nesiskundžia. mirksiukas.gif
Ir, aišku neturėtumėt į narvą grūst kaip už bausmę, jam turi patikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Hrista*: 15 rugsėjo 2010 - 19:20
Jei šuo nevedžiojamas, neiškraunamas, tai gal geriau surast jam naujus šeimininkus, kurie tai padarys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Passionista @ 2010 09 15, 21:19)
Jei šuo nevedžiojamas, neiškraunamas, tai gal geriau surast jam naujus šeimininkus, kurie tai padarys. smile.gif

Koks vienas nesunkumas, ir atiduot? Tai gal visi taip ir darykime. Taigi problemą galima išspręst. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip suprast visi? Pvz aš savo šunį tinkamai prižiūriu, kodėl atiduot? biggrin.gif Bet sorry, jei nesugebėčiau jos vedžiot, nes turiu reikalų, ar nenoriu lauke sušlapt tai pagalvočiau ar man to šuns reikia ir ar šuo mėgaujasi gyvenimu pas mane. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Passionista @ 2010 09 15, 21:23)
Kaip suprast visi? Pvz aš savo šunį tinkamai prižiūriu, kodėl atiduot? biggrin.gif Bet sorry, jei nesugebėčiau jos vedžiot, nes turiu reikalų, ar nenoriu lauke sušlapt tai pagalvočiau ar man to šuns reikia ir ar šuo mėgaujasi gyvenimu pas mane. smile.gif

Na jau, negi taip ir nepasitaiko dienu, kai neisvedi suns pasivaikscioti, aisku nekalbant apie reikaliuku atlikima? smile.gif
Ir beje, suniui irgi nelabai didelis malonus per lietu vaikscioti lauke, isskyrus reikaliuku atlikima. Anksciau turejau pudeliuke, kuri tamsoj lauke bijodavo buti, reikalus eidavo atlikti tik ten, kur apsviesta ir tuoj pat skuosdavo namo, nereikedavo nei pavadelio biggrin.gif
Papildyta:
Mano suo eidamas visas balutes apeina, stengiasi kuo maziau suslapti. O vat tetes suo tai atvirksciai - iesko kuo gilesnes balos biggrin.gif
Atsakyti
gvozde, nepamirškit, kad visgi jūs parašėt į temą apie atidavimą... Jei lauke kada ir vedžioju trumpiau, nereiškia, kad neužsiimu namie, netenka jai iš energijos pertekliaus sienų graužt. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Passionista @ 2010 09 15, 21:49)
gvozde, nepamirškit, kad visgi jūs parašėt į temą apie atidavimą... Jei lauke kada ir vedžioju trumpiau, nereiškia, kad neužsiimu namie, netenka jai iš energijos pertekliaus sienų graužt. wink.gif

Na temos pavadinimas buvo padekite patarimu, tai ir parasiau savo beda smile.gif Bet kuriuo atveju, aciu visiems uz patarimus ir pasiulymus. Bandysim su vyru taikiai isspresti sita reikala ir pasirinkti tinkamiausia sprendima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gvozde @ 2010 09 15, 20:10)

doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(*Hrista* @ 2010 09 15, 20:21)
Koks vienas nesunkumas, ir atiduot? Tai gal visi taip ir darykime. Taigi problemą galima išspręst. mirksiukas.gif

Na jeigu problemos ne šuns, o šeimininko elgesyje, tai gal tikrai reikia paieškot geresnių šeimininkų..

QUOTE(gvozde @ 2010 09 15, 20:58)
Na temos pavadinimas buvo padekite patarimu, tai ir parasiau savo beda smile.gif  Bet kuriuo atveju, aciu visiems uz patarimus ir pasiulymus. Bandysim su vyru taikiai isspresti sita reikala ir pasirinkti tinkamiausia sprendima smile.gif

Temos pavadinimas "Padėkite patarimu. Noriu atiduoti suaugusį šunį".
Manau Jums daugiau bėdų ne dėl šuns, o dėl vyro, jei jau narvo nenorit pirkt, nes vyrui nepatiks... doh.gif
Problemos sprendimo būdai 2: šuns iškrovimas ir narvas. Pirmasis būdas nepatinka Jums, antrasis Jūsų vyrui doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Manau, kad paprasciausiai yra sunys, kurie negali nepridaryti nuostoliu. Mes gyvenome bute, tai irgi galvojau, kad gal jam truksta kruvio, bet persikelem gyvent i nama ir kruvio jis gauna tikrai daug. Kramtalu ir maisto visada paliekame netgi daugiau nei reikia. Jo zaislu visur pilna. Pirmas dvi savaites nieko negrauze, o jau antra diena gryztu ir pridares nuostoliu. Kadangi namas didelis, tai uzdarysiu i kambari, kuriuo nesinaudojam, bet gaila sitaip suni skriausti, nes vistek manau, jam labiau patinka ten, kur buname kartu. As galvoju, gal jis liudi pasilikes vienas. Kazin, ar padetu, jei isigytume antra suni? Gal tada turetu ka veikt ir nustotu grauzti?
Atsakyti