Įkraunama...
Įkraunama...

Kelnaitės & liemenėlės

As tai kaip gaunasi, kartais reik skirtingu spalvu
Atsakyti
dazniausiai derinu prie virsutiniu drabuziu
Atsakyti
derinu prie viršutinių rūbų mirksiukas.gif
Atsakyti
Pastaruoju etu vis dazniau perku komplektelius, bet nevengiu ir triusikeliu "is kitos operos" uzsideti, tiesiog spalva paderini ir tiek, nes, kaip jau kazkas sake, kasdien ta sintetika nesioti schmoll.gif Su virsutiniais rubais derinu, bet neturesi kiekvieniems marskinelems skirtingu liemenuku, tai tenka kartais prie morkines maikutes ir zalsva liemenuka nesioti.
Atsakyti
Kasdienai labai megstu visokius margus, su paveiksleliais medvilninius triusikelius, tad nelabai iseina derinti smile.gif
Atsakyti
stengiuos,bet man tai atrodo super sudetinga,nes negaliu pakesti stringu,o 99% komplekteliu graziu vien su jais doh.gif
Atsakyti
Mhm, ...dazniausiai perku komplektelius, tad ryte jei nuotaika gera - visada pasirenku linksmus - su taskuciais, languciais, paveiksliukais, jei laukia sunki diena - visada ranka renkasi vienspalvius, rimtesnius komplektukus.
Atsakyti
Dažniausiai stengiuosi pirkti ir nešioti komplektus arba prisiderinti spalvą, bet nevengiu ir skirtingų spalvų užsidėti smile.gif Apatinius mėgstu ir vienspalvius ir lb žaismingus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 02 11, 10:25)
stengiuos,bet man tai atrodo super sudetinga,nes negaliu pakesti stringu,o 99% komplekteliu  graziu vien su jais doh.gif

drinks_cheers.gif va va..as irgi sita dalyka senai pastebejau ir mane labai nervina blush2.gif Arba jeigu ne stringai, tai dar ir is tu likusiu 50% nupuola, nes buna tada sortukai, o man sortukai nelabai tinka. tai isvis pasiulos minimaliai doh.gif
Todel dazniausiai tenka apsistoti ties vienspalviais, nes lengviau surasti spalviskai/stilistiskai derancia apatine dali prie virsutines smile.gif
o nederinti as negaliu, sirdis neleidzia biggrin.gif
Atsakyti
As tai visad derinu ,man tada ir paciai malonaiu buna blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2005 06 21, 09:44)

tik vat ko nesuprantu - atsakykit tos , kurios derinat -
as kelnaites keiciu kas diena  ax.gif , o su tuo paciu liemenuku galiu savaite vaikscioti. tai jus kiekviena vakara issiplaunat kelnaites, kad tiktu prie liemenuko, ar nea ?  ax.gif  doh.gif

paprasciausiai keiciu komplektelius smile.gif o kelnaites skalbiu po vieno devejimo.Kai isdziuata laukia savo eiles,kai butent isausta ta nuotaika juos deveti tongue.gif
Atsakyti
retai derinu
Atsakyti