Įkraunama...
Įkraunama...

Kelnaitės & liemenėlės

Ko jau ko bet mano garderobe apatinio trikotazo tikrai begale, nemazai turiu ir komplekteliu, taciau jeigu tenka kazka rinktis is atskiru daliu, tai bent jau stengiuosi kad tarpusavyje tikrai deretu, kazkaip man nelabai ziurisi kai virsus sviesus, o kelnaites tamsios arba zinoma atvirksciai, taigi as to vengiu smile.gif
Atsakyti
as derinu biggrin.gif
Atsakyti
Raštas gal ir neatitinka, bet spalvą visada derinu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltiuna @ 2008 02 07, 14:01)
Ko jau ko bet mano garderobe apatinio trikotazo tikrai begale, nemazai turiu ir komplekteliu, taciau jeigu tenka kazka rinktis is atskiru daliu, tai bent jau stengiuosi kad tarpusavyje tikrai deretu, kazkaip man nelabai ziurisi kai virsus sviesus, o kelnaites tamsios arba zinoma atvirksciai, taigi as to vengiu smile.gif

O ką daryt, jei kelnės baltos, o palaidinė juoda. Arba atvirkščiai? Va ir tenka iškomplektuoti. lotuliukas.gif
Atsakyti
aš visada turiu daug komplektėlių ir pavienio apatinio trikotažo todėl, pasirinkti nėra sunku smile.gif
Atsakyti
As dazniausiai perku atskitai liemenukus, ir atskirai triusikelius. Komplektuku turiu nedaug, bet dazniausiai rengdamasi bent mazdaug paderinu ju spalveles, nors rastai ir skiriasi...
Atsakyti
aš kažkaip nederinu, nes kompletėlių kažkaip vos keli
Atsakyti
o as isvis be apatiniu vaikstau lotuliukas.gif juokauju mirksiukas.gif

kartais derinu, o kartais tam derinimui salygos netinkamos, pvz. kaip jau mineta- virsus juodas, o apacia balta, juk nesidesi po baltomis kelnemis juodu apatiniu blink.gif

o kai yra galimybe visa suderinti- taip ir darau 4u.gif
Atsakyti
anksciau pirkau tik komplektelius...(perskaiciau, kad liabai jau netvarkiga jeigu skiriasi)...
ir stai neseniai suzinojau, kad tai visai nebutina doh.gif
Tad paskutiniu metu buna visaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2005 06 26, 22:00)
sutinku  thumbup.gif lygiai taip pat ir as darau  thumbup.gif
esu pora kartu pirkus komplektukus tai iki siol trauzai stalciuje guli net nepaliesti  biggrin.gif  nekenciu sintetiniu trauzu  doh.gif

Man lygiai tas pats, kiek pirkau komplektu, tiek trauzai, net nepaliesti guli stalciuje. O dabar, net liemenuku medvilniniu prisipirkau, tai net negaliu i tuos ale gifiurinius paziuret, siaip nederinu, tik prie virsutuniu drabuziu butinai, nes tikrai tragiska,kai is po juodu kelniu balti ar raudoni trauzai islenda.
Atsakyti
temos pavadinimas - thumbup.gif aš derinu arba ne pagal nuotaiką rolleyes.gif
Atsakyti
niekad nederinu 4u.gif
Atsakyti