Ko jau ko bet mano garderobe apatinio trikotazo tikrai begale, nemazai turiu ir komplekteliu, taciau jeigu tenka kazka rinktis is atskiru daliu, tai bent jau stengiuosi kad tarpusavyje tikrai deretu, kazkaip man nelabai ziurisi kai virsus sviesus, o kelnaites tamsios arba zinoma atvirksciai, taigi as to vengiu

as derinu

Raštas gal ir neatitinka, bet spalvą visada derinu.

QUOTE(Viltiuna @ 2008 02 07, 14:01)
Ko jau ko bet mano garderobe apatinio trikotazo tikrai begale, nemazai turiu ir komplekteliu, taciau jeigu tenka kazka rinktis is atskiru daliu, tai bent jau stengiuosi kad tarpusavyje tikrai deretu, kazkaip man nelabai ziurisi kai virsus sviesus, o kelnaites tamsios arba zinoma atvirksciai, taigi as to vengiu 

O ką daryt, jei kelnės baltos, o palaidinė juoda. Arba atvirkščiai? Va ir tenka iškomplektuoti.

As dazniausiai perku atskitai liemenukus, ir atskirai triusikelius. Komplektuku turiu nedaug, bet dazniausiai rengdamasi bent mazdaug paderinu ju spalveles, nors rastai ir skiriasi...
anksciau pirkau tik komplektelius...(perskaiciau, kad liabai jau netvarkiga jeigu skiriasi)...
ir stai neseniai suzinojau, kad tai visai nebutina
Tad paskutiniu metu buna visaip
ir stai neseniai suzinojau, kad tai visai nebutina

Tad paskutiniu metu buna visaip

QUOTE(kioske @ 2005 06 26, 22:00)
sutinku
lygiai taip pat ir as darau
esu pora kartu pirkus komplektukus tai iki siol trauzai stalciuje guli net nepaliesti
nekenciu sintetiniu trauzu 

esu pora kartu pirkus komplektukus tai iki siol trauzai stalciuje guli net nepaliesti

Man lygiai tas pats, kiek pirkau komplektu, tiek trauzai, net nepaliesti guli stalciuje. O dabar, net liemenuku medvilniniu prisipirkau, tai net negaliu i tuos ale gifiurinius paziuret, siaip nederinu, tik prie virsutuniu drabuziu butinai, nes tikrai tragiska,kai is po juodu kelniu balti ar raudoni trauzai islenda.
niekad nederinu