Įkraunama...
Įkraunama...

Kelnaitės & liemenėlės

Taip,visada derinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nevisada derinu ax.gif O komplektu visai neturiu blush2.gif
Siaip tai apatinius drabuzelius derinu prie virsutiniu rubu biggrin.gif Nes man labai negrazu,kai bliuzele balta,o liemenele juoda schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitah: 29 gegužės 2007 - 00:19
Kartais derinu , kartais ne
Atsakyti
Nederinu.Kad ir taip pas mane tie apatiniai-baltos ir juodos spalvos.ka cia bederinsi... blush2.gif
Atsakyti
nederinu ir as nes pasmane arba baltos spalvos arba kuno spalvos smile.gif
Atsakyti
nederinu- o kam? Pvz noriu apsirengti ploną juodą sijonuką ir baltus marškinius, tai kaipgi derint? Ar juodus? ar baltus? ar kūno spalvos? nagi rengiuosi juodas apatines kelnaites ir baltą liemenėlę ir viskas. Kokie čia derinimai gali būti?
Atsakyti
Derinu kai reikia nusirengti kur.. lotuliukas.gif Na man tai negrazu net kai pries vyrą nusirengiu kai kelnaites pvz juodos, o liemenėlė kokia balta.. schmoll.gif Nebutinai turi buti vienodi, net gi megstu kad skirtusi, bet turi derėti vienas prie kito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2007 05 29, 01:18)
Nevisada derinu ax.gif O komplektu visai neturiu blush2.gif
Siaip tai apatinius drabuzelius derinu prie virsutiniu rubu biggrin.gif Nes man labai negrazu,kai bliuzele balta,o liemenele juoda schmoll.gif

o man taip net labai labai grazu biggrin.gif

siaip apatinius stengiuosi bent daugmaz pagal spalva paderint tvarkingiau ir geriau pati jauciuosi, bet nevisada taip iseina... ax.gif
Atsakyti
O aš kaip tik dabar mėgstu nederinti. Anksčiau patiko komplektai, dabar atvirkščiai. Patinka vienspalviai ir ryškūs biggrin.gif Dažnai pati pažiūriu ir pagalvoju, kad taip gražiau nei su maudymuku. Kadangi nedėviu peršviečiamų rūbų, tai niekas ir nemato tų spalvų.
Atsakyti
Aš visada derinu smile.gif
Atsakyti
Na as ir derinu nes mano vyras negali pakesti kai skirtingu spalvu apatiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
šiaip man gražu,kai suderinta.. bet nevisad taip išeina (kaip Klepesova minėjo) dar daug nuo nuotaikos priklauso ax.gif kartais norisi "įlyst' į švelniai salotinę liemenėlę,kurios užsegimas ar petnešėlės puikiai dera prie konkrečios palaidinės ir panašiai.. o ir aš nevisada perku pilną apatinių komplektuką ir pirkdama beveik niekada negalvoju prie ko derinsiu schmoll.gif
Atsakyti