Įkraunama...
Įkraunama...

Azalia

nezinau kaip dabar su tais sonu skausmais kaip cia kam buvo,bet man tas pats. as siaip turiu endometrioze,tai man tie skausmai desinio sono iprasta,taciau buvo aprime, o nuo azalia tokie intensyvesni kazkokie pasidare. taip pat nuo ju tas begalinis tepliojimas vis,slapumo toks jausmas, krutine viena skauda, jokio lytinio potraukio. bet tai tokie tie kontraceptikai,nebus taip turbut kad nieko is viso nejausi, gal po kiek laiko arba is viso kitokie simptomai net atsiras. gal net ir psichologinis nusistatymas turi itakos,kai vis bijai,kad cia neprisidetu kilogramu ar spuogais neisbertu. tikrai kiekvienai moteriai individualiai,priklausomai nuo organizmo,mitybos,gyvenimo budo (:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZionMood: 12 vasario 2011 - 13:49
sveikos,

azalia pradejau vartoti dar menesinem po gimdymo nepasirodzius, vartoju jau pora savaiciu o va pries 4 dienas pradejo tepliot pora dienu, o db tai tarsi gausios menesines, anksciau netektdavo naktim keltis keistis o sia nakti teko pora kartu, o jau penkta diena. Gal verta sunerimti ar pirmos menesines po gimdymo gali buti tokios? na ypatingo skausmo ar daugiau kokiu pozymiu lyg ir nejauciu, tik lengva pilvo skausma kaip per menesines, taciau jau trecia diena gana gausiai kraujuojiu blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
as nuo gimdymo iki siol vartoju Azalia, maitinu pati, kol kas neturiu jokiu nusiskundimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2011 02 28, 12:17)
sveikos,

azalia pradejau vartoti dar menesinem po gimdymo nepasirodzius, vartoju jau pora savaiciu o va pries 4 dienas pradejo tepliot pora dienu, o db tai tarsi gausios menesines, anksciau netektdavo naktim keltis keistis o sia nakti teko pora kartu, o jau penkta diena. Gal verta sunerimti ar pirmos menesines po gimdymo gali buti tokios? na ypatingo skausmo ar daugiau kokiu pozymiu lyg ir nejauciu, tik lengva pilvo skausma kaip per menesines, taciau jau trecia diena gana gausiai kraujuojiu blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

na o kaip del kraujavimo? ar jis silpnas ar jo visai nera?ar taip turi but kad pirmas 2 dienas kraujuoji silpnai o kitas jau 3 gausiai? kada verta sunerimti? na as po gimdymo ne iskart pradejau vartoti tik nuo 3 menesio, bet dar menesiniu nebuvo tik va po poros savaiciu kraujuot pradejau blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti

o pvz mano kraujavimai nuo AZALIA tai visai tokie susimaišą. porą dienų teplioja, tada ne, tada vėl, tada ne. bet čia aišku natūralu,kai dar ne tiek ilgai geri ir šiaip ginekologė net klausė ar netrukdys labai tepliojimai tai k ogero nuo jų ir turi būtų tokie dalykai..

kai pvz gėriau QLAIRA, visai man nebuvo jokių tepliojimų (tik kai išgerdavau 2 raudonas tabletes pakuotėje,nuo kurių ir turėdavo teplioti) ir atitolo menėsines labai. o AZALIA tai iš tiesų sumažino mano baisias dienas,atroso tarsi jas išskaidė taip po truputį į kiekvieną dieną biggrin.gif

ir + nuo jų man krūtinė padidėjo,papilnėjo, nebetelpa į liemenėlę jau net
Atsakyti
na as nebegeriu tos azalios, kadangi jau nebemaitinu db griu lindinette20, anksciau jas vartojau tai tiko tau db grizau prie ju. azalia gerai, manau, kaip laikina priemone maitinanciom. man jos netiko ir nepatiko del to nereguliaraus kraujavimo, tikrai nzn kada laukt tu ,,menesiniu'' ir maniski tai biski erzino, kontraceptikus juk pradejau vartot aisku del blush2.gif blush2.gif blush2.gif o koks seksas jei daugiau nei puse menesio prasirgdavau blink.gif blink.gif blink.gif dar per ta laika buvau kelionei i sicilija, zodziu po pirmo 8-9 dienu kazkur sirgimo. na ir sicilijoj praejus 4 dienom vel menesines schmoll.gif schmoll.gif na gerai bent kad orai nebuvo tinkami maudytis. na nzn nei kada kraujuosi nei kiek. doh.gif o tai erzina. na baigus azalia po poros dienu pradejau naudot lindinette tikuos nk kad buvo poros dienu ta pertrauka, o menesiniu nelaukiau nes nz kada jos butu buve blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitukeee @ 2010 07 07, 14:27)
labukas mamytes,

Noreciau paklausti tu, kurios jau nebevartoja azalijos. Kiek laiko praejo kol atsidaro pirmos mm nutraukus vartoti sias KT? As jas geriau 7 men. Nutraukiau vartoti daugiau nei pries dvi savaites, o mmm nei fiktyviu nei tikru dar nebuvo. nebezinau nei ka galvoti. Bijau kad nebuciau  nestuke.gif nors testas neigiamas, o Airijoj papulti pas ginekologa problematiska doh.gif tai visur ieskau informacijos apie tai verysad.gif

žinokite gėriau azalia apie metus laiko kol matinau, o nutraukus vartojimą mėnesinės pasirodė po gerų 2 mėnesių. dabar vėl pradėjau vartoti azalia , pirmą tabletę gėriau 1 mėnesinių dieną, jau trečia dieną geriu, savijauta super, mėnesinės negausios thumbup.gif
aš manau čia nuo organizmo priklauso vieniems tinka kitiems ne
Atsakyti
Laba diena,
as irgi pasisakysiu apie Azalia - naudoju jau trecia pakuote ir kol kas nusiskundimu neturiu - nei teplioja, menesines neskausmingos, o kad jos dar neregulairios, manau kaltas gimdymas - gydytoja sake, kad susireguliuos smile.gif
Atsakyti
man tai labai netiko šie KT. Nuotaikų kaita baisulinė, visą laiką kraujuodavau, vos ne kaip per mėnesines, skaudėdavo ir pilvą, ir krūtinę...tai net nebaigiau gerti pakuotės, išmečiau lauk...
Atsakyti
Po gimdymo praejo 3 men ir pradejau vartoti Azalia, nes maitinu dukryte. Pirmas 2sav. viskas buvo gerai, bet paskui susirgau menesinem. Kraujavau savaite labai stipriai, o poto savaite tepliojo. Praejo pora dienu ir vel kraujuoju. Bandysiu gerti antra pakuote, jei ir toliau taip kraujuosiu, teks gryzti prie prezervatyvu verysad.gif
Atsakyti
Azalia vartoju nuo gimdymo (t.y. 9,5 mėn.) jokių skausmų, pykinimų ir t.t. ir pan. nebuvo; vnž., tas pats, kaip nieko negerčiau. Dabar jau baigiau pati maitinti, tai jau 2 sav. atsirado mm, kol kas nereguliarios - sakyčiau daugiau tepa, o ne kraujuoja ir tikrai bet ne taip blogai, kaip Jūs dauguma rašot. Manau, kad dar kokius 2 mėn. pažiūrėsiu kaip bus, jei viskas normalizuosis, tai ir toliau vartosiu.
Ups doh.gif , o dabar pagrindinis klausimas, dėl ko rašau - galvoju gal Azalia keisti į Cerazette - vis šiek tiek pigesnis variantas. Gal kuri bandėt Cerazette?
Atsakyti
Tai kad cerazette daug brangiau. Azalia apie 37lt. o cerazete 67lt... ax.gif
Atsakyti