Įkraunama...
Įkraunama...

Azalia

labukas mamytes,

Noreciau paklausti tu, kurios jau nebevartoja azalijos. Kiek laiko praejo kol atsidaro pirmos mm nutraukus vartoti sias KT? As jas geriau 7 men. Nutraukiau vartoti daugiau nei pries dvi savaites, o mmm nei fiktyviu nei tikru dar nebuvo. nebezinau nei ka galvoti. Bijau kad nebuciau nestuke.gif nors testas neigiamas, o Airijoj papulti pas ginekologa problematiska doh.gif tai visur ieskau informacijos apie tai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitukeee @ 2010 07 07, 14:27)
labukas mamytes,

Noreciau paklausti tu, kurios jau nebevartoja azalijos. Kiek laiko praejo kol atsidaro pirmos mm nutraukus vartoti sias KT? As jas geriau 7 men. Nutraukiau vartoti daugiau nei pries dvi savaites, o mmm nei fiktyviu nei tikru dar nebuvo. nebezinau nei ka galvoti. Bijau kad nebuciau  nestuke.gif nors testas neigiamas, o Airijoj papulti pas ginekologa problematiska doh.gif tai visur ieskau informacijos apie tai verysad.gif

Nutraukiau irgi prieš dvi savaites. Mmm dar nebuvo. Tiesa pasakius jų ir nelaukiau anksčiau nei po dviejų savaičių. Geriant azalia, iš viso nebuvo jokių mmm, jokių tepliojimų, tiesiog nevyko ovuliacija. Dabar įvyks ovuliacija, tada po dviejų savaičių ateis ir mmm.

Nzn, gal kitos mamos pasidalins savo patirtimi.
Atsakyti
Mano patirtis kitokia, tik paveluoju 3-4 val isgerti tablete iskart menesines prasideda. doh.gif buna 2-3 dienas paskui nustoja. Ir taip gali kartotis kas savaite verysad.gif blink.gif Taupau pinigus spiralei ir spjausiu i ta nesamone schmoll.gif
Atsakyti
Aciu uz pasidalinima savo patirtimi brangiosios.. 4u.gif Jau as cia is proto einu galvodama, kad kazkas negerai su manimi. doh.gif Na kai as geriau azalia man budavo kiekviena menesi mmm. Nutraukiau gerti, nes ginekologas grieztai uzdraude vartoti bet kokius KT. Nors sitos ir maziausiai kenksmingos ir jokio salutinio poveikio nejauciau.. gal priaugau koki kg. bet daugiau nieko. g.gif
Atsakyti
sveikos ...geriu 2 menesius bet ....pikta esu ant ju..smile.gif bet pasirinkimo neturiu kadangi visdar maitinu:)sergu kas 16-21 dienu:)nezinau kodel taip yra bet mmm tesiasi po 7-8 dienas...tiesiog kosmaras kas 2 sav sirgt...nesuprantu kodel tai[p vyksta bet kai paskaiciau gali visko but:) kai t5ik baigsiu maitint mesiu i sona sias tabletes:)
Atsakyti
QUOTE(Laurinciux @ 2010 09 09, 10:06)
sveikos ...geriu 2 menesius bet ....pikta esu ant ju..smile.gif bet pasirinkimo neturiu kadangi visdar maitinu:)sergu kas 16-21 dienu:)nezinau kodel taip yra bet mmm tesiasi po 7-8 dienas...tiesiog kosmaras kas 2 sav sirgt...nesuprantu kodel tai[p vyksta bet kai paskaiciau gali visko but:) kai t5ik baigsiu maitint mesiu i sona sias tabletes:)

man blogiau buvo. menesines 1.5menesio non stop. Spjoviau, isidejau spirale cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 09 09, 09:47)
man blogiau buvo. menesines 1.5menesio non stop. Spjoviau, isidejau spirale cool.gif

na taip cia ziauru..... bet kaipir raso lapely....kad galimi tepliojimai nesmarkus bet ir smarkus.... o jei uzsites kreiptis i gydytoja...smile.gif ir ka ji gali pasakyt jei cia kazkokios nenormalios naujosios kt:)
Atsakyti
Sveikos, aš irgi geriu Azalia jau 4 mėn. bet pastaruosius 2 mėn. dingo mmm... g.gif Čia kaip suprantu daugeliui moterų nuo jų dingo mmm?? Man tai kažkaip keista, kad nesergu visai, gal reikėtų keist tabletes, nes seniai jau nemaitinu, tik nėra laiko nueiti iki giniaus, pasikalbėti dėl kitų KT... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 09 09, 10:47)

drinks_cheers.gif
menesines kas savaites, pms nerealus, noro jokio doh.gif
Atsakyti
mano maziui 6men,dar vis maitinu,gine israse azalijos. bet paskaicius cia,as ju net nepirkau,nu kazkokios nesamones gaunas. na dar pavargsiu truputuka kol maitinu,o daugiau jau spresiu ka. planuoju kontraceptini pleistra,jeigu man tiks
Atsakyti
na taip kiek visi naudoje kontracepcijos priemones...tai vienintele is visu keisciausia ir man nepatikusi...azalia...tai sergi kas 2 sav tai kas 3 tai isvis sergi ir sergi 9ta prasme teplioja)... baigus maitint...tikrai reiktu rinktis kitas priemones....aisku is kitos puses nors vienintele kontracepcija maitinancioms...ir i pieneli papuola labai nedaug...
Atsakyti
Sveikos naudojančios Azalia,
Naudoju 2 pakuotę,prasidėjo mėnesinės ir nežinau ar tai sutapimas ar ne-bet labai pradėjo skaudėti šonus. Gal kam nors panašiai buvo,galvoju ar jau čia lėkt pas gydytoją.Šiaip iki šiol nelabai pajutau kokių neigiamų reiškinių,tik kelias dienas krūtys buvo jautresnės.
Atsakyti