Įkraunama...
Įkraunama...

Azalia

Geriu azalija jau beveik 4 men ir anei kiek nedideja svoris.
Atsakyti
Pasirodo, ne man vienai svoris auga.... verysad.gif
Deja, man asmeniskai kontraceptiku pasirinkimas itin ribotas. Sergu diabetu jau daugybe metu, ir galiu vartoti tik vieno hormono tabletes. Spirales irgi kol kas detis negaliu, nes negimdziau.... g.gif
Teks grizti prie Cerazette.... Nors jos ir brangesnes, taciau vartojant jas man jokiu problemu nebuvo, nei svoris augo, nei galvos skausmai kankino. Aisku, jos brangesnes, bet kai geriau pagalvoji, bent jau neteks sukti galvos, kad po metu kitu atrodysi kaip statine, kankinama klaikios migrenos.
Atsakyti
GAL KURIAI SKAUDĖJO KRŪTIS NUO AZALIA? MAN VIENĄ SKAUDA, BUVAU PAS SAVO GINĘ, SAKĖ NUO AZALIA GALI SKAUDĖTI KRUTIS g.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2010 03 29, 16:43)
GAL KURIAI SKAUDĖJO KRŪTIS NUO AZALIA? MAN VIENĄ SKAUDA, BUVAU PAS SAVO GINĘ, SAKĖ NUO AZALIA GALI SKAUDĖTI KRUTIS  g.gif

ne, neturiu šios problemos; bet dėl azalios mėnesinės trunka po dvi ir daugiau savaičių unsure.gif Dar kam nors taip buvo?
Atsakyti
sveikos smile.gif as pasidalinsiu savo patirtimi vartojant Azalia.Taigi naudoju jas jau 7men.ir ka galiu pasakyti:
1.Dingo noras myletis.
2.Teplioja (o tiksliau gana normalei kraujuoju 5-9d).
3.Pykina (daznokai).
Del svorio,tai kolkas prieaugio nepastebejau,turiu +3kg is po gimdymo,ir kolkas jie,nei ausktyn,nei zemyn. Eisiu kita savaite pas gine ir badysiu ieskot kokiu kitokiu KT smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamyės 4u.gif Aš vis galvojau apie šio vaisto gėrimą, nusipirkau pakuotę, bet taip ir nesiryžau. Dabar planuoju dėtis Mirena, tai galėčiau perleisti tą nenaudotą pakuotę, jei kuri norėtų pigiau blush2.gif Rašykit į až.
Atsakyti
Nusipirkau Azalia, bet gerti nedrįstu. Jei noretumete, parduočiau pigiau. rašykite į až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donja @ 2010 04 06, 12:10)
ne, neturiu šios problemos; bet dėl azalios mėnesinės trunka po dvi ir daugiau savaičių unsure.gif Dar kam nors taip buvo?

ir man tas pats, po pirmos pakuotes menesines truko 3 savaites, liko pora tableciu iki naujos pakuotes, pradejau gerti nauja pakuote ir pradejo teplioti, o praejo tik savaite. Tai gaunasi 3 savaites menesines, savaite pertrauka ir vel menesines?

O pasirinkimo nelebai yra, nes vis dar maitinu.... verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 06 19, 09:55)
ir man tas pats, po pirmos pakuotes menesines truko 3 savaites, liko pora tableciu iki naujos pakuotes, pradejau gerti nauja pakuote ir pradejo teplioti, o praejo tik savaite. Tai gaunasi 3 savaites menesines, savaite pertrauka ir vel menesines?

O pasirinkimo nelebai yra, nes vis dar maitinu.... verysad.gif  unsure.gif

nesuprant ir as kas man daros g.gif pradejau gerti pries svi saites Azalia, tai ir kraujuoju visas tas dvi savaites...nera niekada tokiu dalyku buve...po gimdymo jau 3 mmm, praejusias 2 kartus sirgau vos 5 dienas...nezinau net kaip elgtis toliau, ar gerti tabletes, ar mesti...gal reiktu pas gine pasirodyt? kaip manot ar cia normalu?
Atsakyti
QUOTE(EGLaite @ 2010 06 27, 21:13)
nesuprant ir as kas man daros g.gif pradejau gerti pries svi saites Azalia, tai ir kraujuoju visas tas dvi savaites...nera niekada tokiu dalyku buve...po gimdymo jau 3 mmm, praejusias 2 kartus sirgau vos 5 dienas...nezinau net kaip elgtis toliau, ar gerti tabletes, ar mesti...gal reiktu pas gine pasirodyt? kaip manot ar cia normalu?

man atrodo nenormalu, bet laukiu kol viskas normalizuosis ir lyg baige net teplioti. Ziuresiu kaip bus toliau. doh.gif
Atsakyti
sweikos jei kam reikia turiu AZALIA pakuote galiu atsiusti uz koki puse kainos.nusipirkau bet neprireike.rasykit AZ smile.gif
Atsakyti
Mano patirtis vartojant azalia 4 mėn:
1. Dingo mėnėsinės; (kadangi nebubo mmm, nebuvo ir jokių su tuo susijusių neigiamų reiškinių (pms))
2. Jokio noro mylėtis;
3. Visiškas sausumas;
4. Svorio nepriaugau;
5. Odos daugiau nei įprastai nebėrė.

Tai va, jei ne 2 punktas, ko gero dar gerčiau, nes maitinančioms nelabai yra iš ko rinktis smile.gif

Atsakyti