Geriu azalija jau beveik 4 men ir anei kiek nedideja svoris.
Pasirodo, ne man vienai svoris auga....
Deja, man asmeniskai kontraceptiku pasirinkimas itin ribotas. Sergu diabetu jau daugybe metu, ir galiu vartoti tik vieno hormono tabletes. Spirales irgi kol kas detis negaliu, nes negimdziau....
Teks grizti prie Cerazette.... Nors jos ir brangesnes, taciau vartojant jas man jokiu problemu nebuvo, nei svoris augo, nei galvos skausmai kankino. Aisku, jos brangesnes, bet kai geriau pagalvoji, bent jau neteks sukti galvos, kad po metu kitu atrodysi kaip statine, kankinama klaikios migrenos.

Deja, man asmeniskai kontraceptiku pasirinkimas itin ribotas. Sergu diabetu jau daugybe metu, ir galiu vartoti tik vieno hormono tabletes. Spirales irgi kol kas detis negaliu, nes negimdziau....

Teks grizti prie Cerazette.... Nors jos ir brangesnes, taciau vartojant jas man jokiu problemu nebuvo, nei svoris augo, nei galvos skausmai kankino. Aisku, jos brangesnes, bet kai geriau pagalvoji, bent jau neteks sukti galvos, kad po metu kitu atrodysi kaip statine, kankinama klaikios migrenos.
GAL KURIAI SKAUDĖJO KRŪTIS NUO AZALIA? MAN VIENĄ SKAUDA, BUVAU PAS SAVO GINĘ, SAKĖ NUO AZALIA GALI SKAUDĖTI KRUTIS

QUOTE(nelita @ 2010 03 29, 16:43)
GAL KURIAI SKAUDĖJO KRŪTIS NUO AZALIA? MAN VIENĄ SKAUDA, BUVAU PAS SAVO GINĘ, SAKĖ NUO AZALIA GALI SKAUDĖTI KRUTIS 

ne, neturiu šios problemos; bet dėl azalios mėnesinės trunka po dvi ir daugiau savaičių

sveikos
as pasidalinsiu savo patirtimi vartojant Azalia.Taigi naudoju jas jau 7men.ir ka galiu pasakyti:
1.Dingo noras myletis.
2.Teplioja (o tiksliau gana normalei kraujuoju 5-9d).
3.Pykina (daznokai).
Del svorio,tai kolkas prieaugio nepastebejau,turiu +3kg is po gimdymo,ir kolkas jie,nei ausktyn,nei zemyn. Eisiu kita savaite pas gine ir badysiu ieskot kokiu kitokiu KT

1.Dingo noras myletis.
2.Teplioja (o tiksliau gana normalei kraujuoju 5-9d).
3.Pykina (daznokai).
Del svorio,tai kolkas prieaugio nepastebejau,turiu +3kg is po gimdymo,ir kolkas jie,nei ausktyn,nei zemyn. Eisiu kita savaite pas gine ir badysiu ieskot kokiu kitokiu KT

QUOTE(Donja @ 2010 04 06, 12:10)
ne, neturiu šios problemos; bet dėl azalios mėnesinės trunka po dvi ir daugiau savaičių
Dar kam nors taip buvo?

ir man tas pats, po pirmos pakuotes menesines truko 3 savaites, liko pora tableciu iki naujos pakuotes, pradejau gerti nauja pakuote ir pradejo teplioti, o praejo tik savaite. Tai gaunasi 3 savaites menesines, savaite pertrauka ir vel menesines?
O pasirinkimo nelebai yra, nes vis dar maitinu....

QUOTE(Iriska @ 2010 06 19, 09:55)
ir man tas pats, po pirmos pakuotes menesines truko 3 savaites, liko pora tableciu iki naujos pakuotes, pradejau gerti nauja pakuote ir pradejo teplioti, o praejo tik savaite. Tai gaunasi 3 savaites menesines, savaite pertrauka ir vel menesines?

nesuprant ir as kas man daros

QUOTE(EGLaite @ 2010 06 27, 21:13)
nesuprant ir as kas man daros
pradejau gerti pries svi saites Azalia, tai ir kraujuoju visas tas dvi savaites...nera niekada tokiu dalyku buve...po gimdymo jau 3 mmm, praejusias 2 kartus sirgau vos 5 dienas...nezinau net kaip elgtis toliau, ar gerti tabletes, ar mesti...gal reiktu pas gine pasirodyt? kaip manot ar cia normalu?

man atrodo nenormalu, bet laukiu kol viskas normalizuosis ir lyg baige net teplioti. Ziuresiu kaip bus toliau.

sweikos jei kam reikia turiu AZALIA pakuote galiu atsiusti uz koki puse kainos.nusipirkau bet neprireike.rasykit AZ

Mano patirtis vartojant azalia 4 mėn:
1. Dingo mėnėsinės; (kadangi nebubo mmm, nebuvo ir jokių su tuo susijusių neigiamų reiškinių (pms))
2. Jokio noro mylėtis;
3. Visiškas sausumas;
4. Svorio nepriaugau;
5. Odos daugiau nei įprastai nebėrė.
Tai va, jei ne 2 punktas, ko gero dar gerčiau, nes maitinančioms nelabai yra iš ko rinktis
1. Dingo mėnėsinės; (kadangi nebubo mmm, nebuvo ir jokių su tuo susijusių neigiamų reiškinių (pms))
2. Jokio noro mylėtis;
3. Visiškas sausumas;
4. Svorio nepriaugau;
5. Odos daugiau nei įprastai nebėrė.
Tai va, jei ne 2 punktas, ko gero dar gerčiau, nes maitinančioms nelabai yra iš ko rinktis