Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
patinka dlaight su batareika smile.gif aš geriu kartais prie šašlyku ar šeip koki vakara parneša vyras biggrin.gif
Atsakyti
Mudu su vyru alaus atsigeriam po buteli, po kelis per susitikimus su draugais, vakarelius ... Kadangi jokiu stipresniu gerimu negeriu visai, tai alaus kartais leidziu sau truputi isgerti ... Tai buna gal pora kartu i menesi ... Megstu Svyturio, Calsberg alu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Geras dalykiukas,mno megstamiausias. Skanu Svyturio,bet ir seip kitu neatsisakau smile.gif))))

Atsakyti
saltas alus yra gerai, kai troskinas-gruksnis kitas..
ar su sprite maistytas-lengvas ir gaivus kokteilis.
alus gerina virskinima, todle ir apetitas kyla, tad ten vengti alucio, nes persivalgyciau smile.gif
Atsakyti
Kartais gerai atsigaivinti alumi karštą dieną smile.gif .
Atsakyti
As nemegeja aulaus,bet pabandziau nealkoholinio,tai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
ir as alaus megstu atsigerti, man turbut skaniausias jei bare tai svyturiuo extra jei namuos calrsberg biggrin.gif ypatingai faina atsgert jo kai grizti po sunkios dienos, ar ziema ar vasara saltesnis skanesnis... biggrin.gif
Atsakyti
o man alus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dar visokiu skanestu prie alaus tai isvis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nr-1 gerimas pasaulyje:)
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 06 24, 19:06)
lotuliukas.gif
ir aš pasimėgauju.... kasdien cool.gif  nu pijolka ne kitaip doh.gif  drinks_cheers.gif  alc.gif: paskutiniu metu geriam taip: alus, saldiklis (galima cukraus) ir citrina thumbup.gif  drinks_cheers.gif  čia nusižiūrėjom nuo utenmos Dlight, bet kad ten limonadas doh.gif  o tas kokteiliukas gaunas super thumbup.gif

Kai italijoje kalnuose paragavau balto alaus su citrinu sultimis(is pokelio) ir riekele citrinos,tai kitokio nei negeriu tongue.gif

QUOTE(Super-Tetis @ 2004 03 03, 22:08)
Toms, kurios nusiteikusios priesh alu, pasiulyciau paragauti kvietinio...
nebutinai  Gubernijos, gali buti is Svyturio baltas, baltika Psenicnoje, Jarpivo psenicnoje, ar koks  vokiskas Weissbier...
bet butinai su citrina ir aisku, kad geriau vasara...
tada suprasit, kodel pasauly toks populiarus kvietinis
be to, nuo jo niekada nebuna pagiriu...

O as siulau balta svyturio alu pabandyti su citrinu sultimis is pokelio ir riekele citrinos,seip nelabai megstu alu,bet sitap paruosta drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 13 vasario 2008 - 15:42
Man tai alus-sezoninis gerimas.Vasara,gamtoje,prie kokio vandenelio...Tada jis man labai thumbup.gif patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
IR MAN ALUS thumbup.gif thumbup.gif MEGSTU UTENOS!!!!
Atsakyti