Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Retai geriu alų, bet vieną kartą nusipirkau alų su raudona etikete bonkė-nežinojau kurį imti -tai griebiau patį brangiausią thumbup.gif Po to parodžiau draugei, o ji tai alų ekspertė, bet buvo neragavus irgi liko sužavėta thumbup.gif
Atsakyti
Man labai skanu alus. bet nuo jo taip skauda galva kad niekada negeriu schmoll.gif
Atsakyti
Alus man vasarą pats skaniausias gėrimas thumbup.gif , bet tiktai vasarą - kepsnys, židinys, alus... Žiemą - karštas vynas ir degtinė.
Atsakyti
Visai skanus Horn premium Limituotas wub.gif Esu megeja alaus, bet reiktu del figuros atsisakyt... verysad.gif
Atsakyti
Aš gryno alaus nemėgstu, tik va patinka kokteiliai utenos dlight ax.gif
Atsakyti
doh.gif fui nepatinka smirda ir neskanu.isskyrus naminy,tik naminis patinka bet ir nedaug.
Atsakyti
Aš už švyturio alų. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kas cia per klausimas, aisku tik SVYTURIO thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
taip taip pats thumbup.gif tik svyturio baltas drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man svyturio nepatinka tongue.gif dazniausiai geriu carlsberg arba kalnapilio.. rolleyes.gif kartais su vyru irgeriam po buteli arba viena per puse.. rolleyes.gif alus man skanu ax.gif

man dabar labai patinka tas naujas kalnapilio gerimas EASY thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2008 04 10, 20:09)
Visai skanus Horn premium Limituotas  wub.gif  Esu megeja alaus, bet reiktu del figuros atsisakyt...  verysad.gif

Alus - mažiausiai kalorijų turintis alkoholinis gėrimas (ypač šviesus biggrin.gif )
Jei sugebėtum suvaldyt norą valgyt gerdama alų (t.y. nemaumot čipsų, duonytės keptos, riešutų ir kitokių riebalų bombų), tai alų gali gerti kiek telpa, figūrai kenkia būtent užkandžiai prie alaus biggrin.gif Problema ta, kad apynys, kurio yra aluje - itin apetitą skatinantis alaus ingredientas ir žmogus gurkšnodamas alų suvalgo dvigubai-trigubai daugiau maisto nei įprastai smile.gif
Atsakyti
Dievinu alų blush2.gif ypač Švyturio Extra thumbup.gif
Atsakyti