Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Anksčiau gerdavau tik Utenos mėlyną, bet dabar renkuosi Švyturio ekstra, jo skonis ypatingas. Dar patikdavo Horn tamsus lengvas, bet kažkodėl šiais metais jo neberandu.
Atsakyti
O MAN ALUS -NARKOTIKAS,PADĖKIT PASVEIKT,VISI KITI ALKOHOLINIAI GĖRIMAI MAN NEEGZISTUOJA,NA DAR RETSYKIAIS RAUDONAS SAUSAS VYNAS
Atsakyti
Mes irgi po darbo atsigeriam alucio. biggrin.gif

Svyturio svyturys. biggrin.gif
Atsakyti
Nerealiai mėgstu alų drinks_cheers.gif skaniausi man tai "Tuborg" ir "Kozel" bet mielai geriu ir lietuviškus Švyturį ir Utena .

Mes geriam alų beveik kiekvieną dieną po darbo rolleyes.gif
Atsakyti
man tai patinka tik utenos alus su citrina
Atsakyti
Alų mėgstu labai drinks_cheers.gif Dažniausiai geriu Švyturio Extra, bet jei važiuojam vasarą į gamtą ir perkam dideliais kiekias perkam Utenos mėlyną smile.gif nes pigesnis blush2.gif
Dar ta progą norėčiau truputį off topic pasireikšti smile.gif
Su kursiokais turime tokį darbelį padarę paskaitai, norėčiau su jumis pasidalinti.
Kviečiu apsilankyti, pakomentuoti ir pasidalinti patirtimi puslapyje APIE ALŲ smile.gif. Labai būsiu dėkinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 20 lapkričio 2006 - 09:15
O aš alų mėgstu labai labai labai drinks_cheers.gif praktiškai negeriu jokių kitų alkoholinių gėrimų, kartais vyno, bet vis tiek alui pirmenybė!Mes abu su vyru alaus maniakai doh.gif Dažniausiai geriu Utenos, bet kartais ir Švyturio nusiperku. Dar visai nieko čekiškas, tik kad brangokas.
tapkute, tavo puslapiukas labai fainas thumbup.gif viską jau perskaičiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaxe @ 2006 11 30, 13:19)
tapkute, tavo puslapiukas labai fainas  thumbup.gif    viską jau perskaičiau  blush2.gif

Ačiū 4u.gif Tai ne mano vienos darbas smile.gif
Smagu kažkaip, kad universitetui daromas darbelis praverčia ar patinka ir kitiems kažkiek smile.gif

QUOTE(ruta_zalia @ 2006 11 30, 13:56)
nesuprantu, kodel jis man taip smirda, kartais net pykinti pradeda, kai pravaziuodama pro Raguti uzuodziu salyklo kvapui, fui ....  schmoll.gif  Ir draugui sakau - per metra nuo manes, kai alaus isgeria, smirda ir tiek  lotuliukas.gif

Švyrutio Baltas nesmirda smile.gif Kvepia tokia kaip vanile su citrina biggrin.gif Labiausiai smirda Utenos mėlynas ax.gif
Šiaip visoms Švyturio ir Utenos megėjoms siūlyčiau irgi padaryti tyrimą, kurį mes darėm su draugėm. Jei dar nesilankėte puslapyje, kurį "reklamavau", čia yra aprašyta Teminis vakarėlis - DEGUSTUOJAM ALŲ 4u.gif Mus, irgi pasisakiusias tik už Švyturį ar Uteną, labai nustebino ir pralinksmino rezultatai smile.gif
Dabar planuojam daryti dar "stipresnį" smile.gif Bandyti tokias alaus rūšis, kurios iš vis atrodo negeriamos biggrin.gif Jei padarysim kada, būtinai papildysiu tame puslapyje smile.gif
Atsakyti
as alu retai geriu, dazniausiai vasara gamtoje prie saslyku rolleyes.gif Pirmenybe skiriu Svyturio extra.
Atsakyti
o kodel cia nera Guinnesso? juk ji ir lietuvoj daro smile.gif taigi jis kaip ir nebeimportinis. neseniai vilniuje Dublineris atsidare - ten ju paciu virta ginesa pardavineja. thumbup.gif
Atsakyti
bavaria nealkoholinis skaniausias man smile.gif o su laipsniais corona rolleyes.gif
alu galiu gerti kelis kart savaiteje uzkasniaudama vytinta mesyte arba suri drinks_cheers.gif o prie vytintos zuvies isvis fantastika /tik vyras labai jau nepatenkintas buna, nes zuvis smirda jam/
Atsakyti
drinks_cheers.gif alus thumbup.gif nu bet kalnapilio tai jei ir jokio nebeliktu negerciau lotuliukas.gif siaip skaniausias calsbeerg, arba D lith su citrina, bet dazniausiai geriam utena bigsmile.gif o geriam tai daznai, i savaite karat tai tikrai ir po kokiu pora, o jei savaitgalis tai ir zymiai daugiau blush2.gif
Atsakyti