Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
megstu, truputi tamsaus neatsisakau ir dar naminio, niam niam biggrin.gif
Atsakyti
alus yra gerai lotuliukas.gif
man skanus tamsus "guinness" alus su kokiu wysniu sirupu, niam niam thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, uzmaciau, kad apie alu kalbat, tai ir pasisakysiu ir pritarsiu, alus guinness su sirupu juoduju serbentu arba vysniu, tiesiog puikuma. Geriu kaip arbata mirksiukas.gif , galeciau dar pasivarzyti su alu megstanciais vyrais kas greiciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Girdejau, kad tamsus Svyturio Baltijos panaus skonis.
Atsakyti
megstu alu, dauguma geriu utenos
Atsakyti
As labai megstu alu, bet sviesu tamsus alus yra nesveika, jame daug priemaisu tad geriu tik Svyturio gintarini arba Utenos jie man skaniausi o kitokiu su priemaiso fui o jei dar zuvies rukytos prie alaus tai super zinau dauguma moteru nemegsta alaus as ji dievinu.
Atsakyti
prie geros kompanijos kodel gi ne,megstu drinks_cheers.gif
Atsakyti
as ne tik megstu ,bet dar ir plaukus su juo skalauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekada nemėgau alaus ir dabar nemėgstų. Draugai tai puikiai žino, todėl su manimi alaus ir negeria, o geriama VYNĄ. Na, o dėl kompanijos galiu kelis gurkšnelius išgerti, nenumirčiau.
Atsakyti
Labai skanu thumbup.gif ..ypač Švyturio baltas...o pasilepinu,Corona...na ir Ginesas vertas grieko... smile.gif
Atsakyti
Corona ir baltas alus , man patinka:) dar sveisus su spraitu megiamas:)
Atsakyti
drinks_cheers.gif clap_1.gif labai megstu,o jei dar gamtoj prie saslyku,tai super tourist5.gif ir is visu alkoholiniu gerimu skiriu pirma vieta.
Atsakyti
man super alaus ir cola kokteilis, easy, lyg tai kalnapilio. labai skanus man sitas kokteiliukas
Atsakyti