Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Skaniausias Svyturio Baltas smile.gif
Atsakyti
Man alus kažkas tokio wub.gif
Patys pačiausi tai tamsus Master alus, šiek tiek primenantis kavą ir Heogaarden thumbup.gif
Atsakyti
Mėgstu, ypač tamsųjį Chodovar wub.gif
Atsakyti
Šiaip nemėgstu, bet va būna užeina noras išgerti stiklinę šviesaus šalto alaus ax.gif
Atsakyti
Sviesus ir saltas alus jega drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
o ypac gamtoje prie lauzo ir smagioje draugu kompanjoje,alus nepakeiciamas dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dar labai megstu Vilniaus alu ir rusiska Platinuum(Norfoje yra). Nors siuo metu aluciu megautis negaliu )
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 06 16, 17:22)
Baltas ir Carlsberg. Dar labai mėgstu įvairų lietuvišką naminį alų...

Vilniaus baltas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 22, 14:52)
Nemėgstu  schmoll.gif  iš bėdos galiu gerti baltą..
Arba skanūs tie kokteiliai Bravarijoj ir Būsi trečias, nes ten kažkaip alaus nebesijaučia biggrin.gif

skmba skaniai ax.gif

man uzeina kartaisn oras alaus, yopatingai sunkiai privalgius stikline alucio pramusa virskinima. ypac jeigu nestuke.gif biggrin.gif bet megstu lengva alu, toki kaip Corona.
Atsakyti
saltas alutis thumbup.gif
Atsakyti
Vilniuje neseniai atsidarė nauja parduotuvė,kur galima nusipirkti naminio alaus aparatą ir patiems pasigaminti kokį norite. Tikrai yra pasirinkimas.
Atsakyti
Labukas visoms mirksiukas.gif
Nesenei atradau Vilniaus nefiltruota alu,jis parduodama 0,33 buteliukuose ,kaina apie 2 litukus. Labai patiko skonis,nors geriu alu nedažnai,bet jeigu yra proga perku tik Vilniaus nefiltruotą alų alc.gif hihihi.gif
Ankščiu dažnai su vyru pirkom Švyturio Extra,nežinau kaip kitiems bet man jis visai ne toks skanus kaip ankščiau,gazuotas labai ... Bet čia skonio reikalas.O dėl Utenos alu patylėsiu,ne alus o vanduo su soda nei skonio nei kvapo tik sysiukus priminantis skystis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 05 rugpjūčio 2010 - 23:31
QUOTE(Tėtsi @ 2010 08 06, 00:30)
Labukas visoms mirksiukas.gif
Nesenei atradau Vilniaus nefiltruota alu,jis parduodama 0,33 buteliukuose ,kaina apie 2 litukus. Labai patiko skonis,nors geriu alu nedažnai,bet jeigu yra proga perku tik Vilniaus nefiltruotą alų alc.gif  hihihi.gif
Ankščiu dažnai su vyru pirkom Švyturio Extra,nežinau kaip kitiems bet man jis visai ne toks skanus kaip ankščiau,gazuotas labai ... Bet čia skonio reikalas.O dėl Utenos alu patylėsiu,ne alus o vanduo su soda  nei skonio nei kvapo tik sysiukus priminantis skystis blush2.gif

Vilniaus alus ir mums patinka. Tik įspūdį kiek pagadino internete matyta nuotrauka su šio alaus butely rastu sudžiūvusiu tarakonu:/ Kaip tyčia tik ką buvau atsidaręs jų kvietinio, ir nugėręs tiesiai iš kaklelio...smile.gif

O kitokio lietuviško praktiškai neperku. Nepatinka jų susireikšminimas ir atitinkamai užlaužtos kainos. Jei skanų čekišką ar vokišką - tikrųjų alaus šalių - produktą galima nusipirkti už 1,99-2,49 Lt, lietuviškas už 3 ir pan. litų atrodo plėšikiškai. Apie Švyturio, Utenos skonį net nekalbu.
Atsakyti