Skaniausias Svyturio Baltas

Mėgstu, ypač tamsųjį Chodovar

Sviesus ir saltas alus jega

Papildyta:
o ypac gamtoje prie lauzo ir smagioje draugu kompanjoje,alus nepakeiciamas dalykas

Papildyta:
o ypac gamtoje prie lauzo ir smagioje draugu kompanjoje,alus nepakeiciamas dalykas

Dar labai megstu Vilniaus alu ir rusiska Platinuum(Norfoje yra). Nors siuo metu aluciu megautis negaliu )
QUOTE(micefee @ 2010 06 16, 17:22)
Baltas ir Carlsberg. Dar labai mėgstu įvairų lietuvišką naminį alų...
Vilniaus baltas

QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 22, 14:52)
Nemėgstu
iš bėdos galiu gerti baltą..
Arba skanūs tie kokteiliai Bravarijoj ir Būsi trečias, nes ten kažkaip alaus nebesijaučia

Arba skanūs tie kokteiliai Bravarijoj ir Būsi trečias, nes ten kažkaip alaus nebesijaučia

skmba skaniai

man uzeina kartaisn oras alaus, yopatingai sunkiai privalgius stikline alucio pramusa virskinima. ypac jeigu

saltas alutis 

Vilniuje neseniai atsidarė nauja parduotuvė,kur galima nusipirkti naminio alaus aparatą ir patiems pasigaminti kokį norite. Tikrai yra pasirinkimas.
Labukas visoms
Nesenei atradau Vilniaus nefiltruota alu,jis parduodama 0,33 buteliukuose ,kaina apie 2 litukus. Labai patiko skonis,nors geriu alu nedažnai,bet jeigu yra proga perku tik Vilniaus nefiltruotą alų
Ankščiu dažnai su vyru pirkom Švyturio Extra,nežinau kaip kitiems bet man jis visai ne toks skanus kaip ankščiau,gazuotas labai ... Bet čia skonio reikalas.O dėl Utenos alu patylėsiu,ne alus o vanduo su soda nei skonio nei kvapo tik sysiukus priminantis skystis

Nesenei atradau Vilniaus nefiltruota alu,jis parduodama 0,33 buteliukuose ,kaina apie 2 litukus. Labai patiko skonis,nors geriu alu nedažnai,bet jeigu yra proga perku tik Vilniaus nefiltruotą alų

Ankščiu dažnai su vyru pirkom Švyturio Extra,nežinau kaip kitiems bet man jis visai ne toks skanus kaip ankščiau,gazuotas labai ... Bet čia skonio reikalas.O dėl Utenos alu patylėsiu,ne alus o vanduo su soda nei skonio nei kvapo tik sysiukus priminantis skystis

QUOTE(Tėtsi @ 2010 08 06, 00:30)
Labukas visoms

Vilniaus alus ir mums patinka. Tik įspūdį kiek pagadino internete matyta nuotrauka su šio alaus butely rastu sudžiūvusiu tarakonu:/ Kaip tyčia tik ką buvau atsidaręs jų kvietinio, ir nugėręs tiesiai iš kaklelio...

O kitokio lietuviško praktiškai neperku. Nepatinka jų susireikšminimas ir atitinkamai užlaužtos kainos. Jei skanų čekišką ar vokišką - tikrųjų alaus šalių - produktą galima nusipirkti už 1,99-2,49 Lt, lietuviškas už 3 ir pan. litų atrodo plėšikiškai. Apie Švyturio, Utenos skonį net nekalbu.