Mėgstu alų
Paragaunu visokių : ajarų ,medaus,balto .Bet labiausiai "Ekstra"patinka. Pamačiau "Kalnapilio" kaštonų alų ir pagalvojau - oho kaip įdomu .Galvojau ,kad tikrai iš kaštonų.
Nusipirkom su vyru ir ką ... tik kaštonų spalva
.Per kartus man.
QUOTE(Vivianet @ 2010 04 22, 21:03)
Noriu isbandyti alu su bananu sultimis, viliojanciai skamba, bet neprisiruosiu alaus nusipirkti 
Parduodamas kažkoks toks yra?
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 24, 18:22)
Parduodamas kažkoks toks yra?
O ne, tai kokteilis labai kiek zinau populiarus Vokietijoje
Utenos alus. Kartais reciau kartais dazniau
geriu nedaznai ir ne po daug, bet jeigu geriu tai svyturio balta su citrina arba dar hoegardenas irgi su citrina
labai skaniu yra kavinej vilniuje rene belgisku. skaiciau internete, kad svyturys nauja balta alu isleidzia vadinsis memelbraun ar memelbrau 
+
radau ir fotke biteplius : http://www.biteplius...72..-=(63274667
+
radau ir fotke biteplius : http://www.biteplius...72..-=(63274667
Nemegau alaus, kol neparagavau imbierinio alaus.
Siaip musu draugu rate alus megstamiausias gerimas, tai kazkaip teko priprasti (vyno butelio vien sau neatidarinesi), o dabar jau visai skanu.
O kas ka galvoja... Visiems neitiksi. Geriu tai kas man patinka, svarbu nepadauginti
Viena forumiete isidejusi toki parasa: Vieniems per graži, kitiems per prasta. Vieniems pasikėlus, kitiems per žema. Vieniems miela, kitiems per šalta. Nesu tobula, nes tobulų nėra.(nataliuncik)
Siaip musu draugu rate alus megstamiausias gerimas, tai kazkaip teko priprasti (vyno butelio vien sau neatidarinesi), o dabar jau visai skanu.
O kas ka galvoja... Visiems neitiksi. Geriu tai kas man patinka, svarbu nepadauginti
Viena forumiete isidejusi toki parasa: Vieniems per graži, kitiems per prasta. Vieniems pasikėlus, kitiems per žema. Vieniems miela, kitiems per šalta. Nesu tobula, nes tobulų nėra.(nataliuncik)
man irgi alus yra grynai vyriskas gerimas.asocijuojasi su bulviu traskuciais ir raugejimu
bet zinau nemazai moteru,kurios labai megsta alu ir renkasi vietoje vyno ar sampano.ir visai tokiu nesmerkiu.is viso musu kompanijoje net nera tokios diskusijos.as pati irgi nemegstu alaus,renkuosi geriau balta vyna
As megstu alu :ax:Vasara vos ne kiekviena siestadieni,kai atsala alaus nesinori, su vyru darome alaus vakara
Perkame zuvies,krevieciu,ivairiu suriu duonytes pakepinu.mhmm skanumelis
Mano megstamiausias Ekstra Draught
Baltas ir Carlsberg. Dar labai mėgstu įvairų lietuvišką naminį alų...
Patinka, ypač tamsus arba pagardintas kuom nors.
Tik utenos nepatinka.
Tik utenos nepatinka.
Man patinka "gyvas" alus