Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mėgstu alų drinks_cheers.gif Paragaunu visokių : ajarų ,medaus,balto .Bet labiausiai "Ekstra"patinka. Pamačiau "Kalnapilio" kaštonų alų ir pagalvojau - oho kaip įdomu .Galvojau ,kad tikrai iš kaštonų. doh.gif Nusipirkom su vyru ir ką ... tik kaštonų spalva lotuliukas.gif .Per kartus man. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivianet @ 2010 04 22, 21:03)
Noriu isbandyti alu su bananu sultimis, viliojanciai skamba, bet neprisiruosiu alaus nusipirkti rolleyes.gif

Parduodamas kažkoks toks yra?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 24, 18:22)
Parduodamas kažkoks toks yra?

O ne, tai kokteilis labai kiek zinau populiarus Vokietijoje vacation4.gif
Atsakyti
Utenos alus. Kartais reciau kartais dazniau smile.gif
Atsakyti
Is tikruju neatsimenu kada geriau ax.gif Na bet ateina vasara, saslyku sezonas, tai be alucio neapsesi smile.gif Siaip retai geriu, bet va keli gurksniai pats tas..Is tikruju net nezinau ju pavadinimu ir kuo skiriasi vieni nuo kitu
Atsakyti
geriu nedaznai ir ne po daug, bet jeigu geriu tai svyturio balta su citrina arba dar hoegardenas irgi su citrina smile.gif labai skaniu yra kavinej vilniuje rene belgisku. skaiciau internete, kad svyturys nauja balta alu isleidzia vadinsis memelbraun ar memelbrau smile.gif

+

radau ir fotke biteplius : http://www.biteplius...72..-=(63274667
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaunaMamyte: 09 gegužės 2010 - 13:58
Nemegau alaus, kol neparagavau imbierinio alaus. thumbup.gif
Siaip musu draugu rate alus megstamiausias gerimas, tai kazkaip teko priprasti (vyno butelio vien sau neatidarinesi), o dabar jau visai skanu.

O kas ka galvoja... Visiems neitiksi. Geriu tai kas man patinka, svarbu nepadauginti yahoo.gif
Viena forumiete isidejusi toki parasa: Vieniems per graži, kitiems per prasta. Vieniems pasikėlus, kitiems per žema. Vieniems miela, kitiems per šalta. Nesu tobula, nes tobulų nėra.(nataliuncik)
thumbup.gif
Atsakyti
man irgi alus yra grynai vyriskas gerimas.asocijuojasi su bulviu traskuciais ir raugejimu lotuliukas.gif bet zinau nemazai moteru,kurios labai megsta alu ir renkasi vietoje vyno ar sampano.ir visai tokiu nesmerkiu.is viso musu kompanijoje net nera tokios diskusijos.as pati irgi nemegstu alaus,renkuosi geriau balta vyna drinks_cheers.gif
Atsakyti
As megstu alu :ax:Vasara vos ne kiekviena siestadieni,kai atsala alaus nesinori, su vyru darome alaus vakara blush2.gif Perkame zuvies,krevieciu,ivairiu suriu duonytes pakepinu.mhmm skanumelis thumbup.gif Mano megstamiausias Ekstra Draught ax.gif
Atsakyti
Baltas ir Carlsberg. Dar labai mėgstu įvairų lietuvišką naminį alų...
Atsakyti
Patinka, ypač tamsus arba pagardintas kuom nors.

Tik utenos nepatinka.
Atsakyti
Man patinka "gyvas" alus rolleyes.gif
Atsakyti