Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pats mėgstamiausias - Švyturio Baltijos smile.gif Patiko, kai pernai metais žiemą berods buvo 'akcija', perkant dėžutę pridėta sirupas dovanų. Su karameliniu man buvo skanumėlis. Iki šiol kartais taip jį skanauju smile.gif
Atsakyti
Galbūt daugumai atrodo nemoteriška gerti alų, bet jeigu skanu, jeigu patinka, tai vien dėl kažkokio stereotipo to atsisakyti?
Na jau ne schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Megstu alu,bet tik sviesu.O jau,kad nemoteriska...pirma kart girdziu.Mano a.a.senele-gydytoja,per vasaros karscius irgi mielai bokaliuka isgerdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
as jau antra vasara geriu Dlihta, alaus kokteili, jisai nestiprus ir skonis thumbup.gif
Atsakyti
ir man alus skanu, o kai dar zinau kad sveika virskinimui ir mieliu reik organizmui, tai isvis svente alus ir pica, aisku derinys einantis i kuna, bet po truputi juk galima save palepint. thumbup.gif
Atsakyti
Geriu tik viena - Radvilu alu.
Atsakyti
pats skaniausias alus Cekiskas wub.gif
o visi kiti man kartus rolleyes.gif
Atsakyti
Nezinau gal jau rasiau, bet pasikartosiu. Mes paskutiniu metu "atradom" toki alu. Jo buna vynotekose, akcijos metu kainuoja 1,29Lt. Siaip 1,39Lt, retai 1,59Lt. Vadinasi Paderborner, vokiskas. Zinokit paprastas, lengvas, sviesus (4,8%) alus. Ir per baliukus vasara pastoviai gerdavom, kas ragavo tai sake: "geras alus uz gera kaina". Ir bloga nuo jo nebuna (na vasara koki sestadieni kaip pradedi gerti, tai kokias 5 skardines ir isgeri blush2.gif ), nuo lietuvisko jau butu bloga (bent man). Dar skanus Kaizer, bet sis brangesnis. Pabandykit, gal patiks smile.gif
Atsakyti
Labai mėgstu alų nail.gif Švyturio ir Utenos tamsų bigsmile.gif
Atsakyti
Karšto vasaros vakaro neįsivaizduoju be šalto alaus. Man alus numeris vienas - Švyturio Extra thumbup.gif Kartais geriu ir kitokį, bet šis skaniausias.
Atsakyti
Mums skaniausias alus Rinkuškių proginis, anksčiau buvo švyturio, bet dabar į jį net nežiūrim schmoll.gif
Atsakyti
Labai retai, bet geriu alu ax.gif
kartais norisi gurksnelio tongue.gif
Atsakyti