Pats mėgstamiausias - Švyturio Baltijos
Patiko, kai pernai metais žiemą berods buvo 'akcija', perkant dėžutę pridėta sirupas dovanų. Su karameliniu man buvo skanumėlis. Iki šiol kartais taip jį skanauju
Galbūt daugumai atrodo nemoteriška gerti alų, bet jeigu skanu, jeigu patinka, tai vien dėl kažkokio stereotipo to atsisakyti?
Na jau ne
Na jau ne
Megstu alu,bet tik sviesu.O jau,kad nemoteriska...pirma kart girdziu.Mano a.a.senele-gydytoja,per vasaros karscius irgi mielai bokaliuka isgerdavo
as jau antra vasara geriu Dlihta, alaus kokteili, jisai nestiprus ir skonis
Geriu tik viena - Radvilu alu.
pats skaniausias alus Cekiskas
o visi kiti man kartus
o visi kiti man kartus
Nezinau gal jau rasiau, bet pasikartosiu. Mes paskutiniu metu "atradom" toki alu. Jo buna vynotekose, akcijos metu kainuoja 1,29Lt. Siaip 1,39Lt, retai 1,59Lt. Vadinasi Paderborner, vokiskas. Zinokit paprastas, lengvas, sviesus (4,8%) alus. Ir per baliukus vasara pastoviai gerdavom, kas ragavo tai sake: "geras alus uz gera kaina". Ir bloga nuo jo nebuna (na vasara koki sestadieni kaip pradedi gerti, tai kokias 5 skardines ir isgeri
), nuo lietuvisko jau butu bloga (bent man). Dar skanus Kaizer, bet sis brangesnis. Pabandykit, gal patiks
Karšto vasaros vakaro neįsivaizduoju be šalto alaus. Man alus numeris vienas - Švyturio Extra
Kartais geriu ir kitokį, bet šis skaniausias.
Mums skaniausias alus Rinkuškių proginis, anksčiau buvo švyturio, bet dabar į jį net nežiūrim
Labai retai, bet geriu alu
kartais norisi gurksnelio
kartais norisi gurksnelio