Įkraunama...
Įkraunama...

Amigurumi

sveikos 4u.gif

tikrai gražių mažylių prigaminta wub.gif

tik iš kur pas jus kantrybės tokius mažus stebuklus kurti? g.gif norėčiau pradėti, bet bijau, kad man jos neužteks blush2.gif

labai patiko šie herojai wub.gif mes su mažąja dėl Garfildo pamišę... bet schemos čia kaip ir neradau... ir spėju reiks pradėt nuo paprastesnio tongue.gif

sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2008 10 14, 16:40)
sveikos 4u.gif

tikrai gražių mažylių prigaminta wub.gif

tik iš kur pas jus kantrybės tokius mažus stebuklus kurti? g.gif  norėčiau pradėti, bet bijau, kad man jos neužteks blush2.gif

labai patiko šie herojai wub.gif  mes su mažąja dėl Garfildo pamišę... bet schemos čia kaip ir neradau... ir spėju reiks pradėt nuo paprastesnio tongue.gif

sėkmės jums 4u.gif

Man tai kaip tik dideliem nėra kantrybės: neri juos ten, neri aplinkui, galo krašto nesimato. O čia tik šast šast - jau galvytė, šast - jau kūnelis, greitai labai einasi. thumbup.gif

O schemos ten yra visų, kur nurodei. Spausk ant kiekvieno ir atsiranda viskas, kas prie jo priklauso, arba reikia užsiregistruoti, tada gausi dar daugiau schemų.
Atsakyti
Nemiegam, nemiegam...
Atsakyti
Nesupratau.... kodėl nėra galimybės įkelti nuotraukyčių... noriu pasigirti savo darbeliu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lilia @ 2008 10 15, 10:21)
Nesupratau.... kodėl nėra galimybės įkelti nuotraukyčių... noriu pasigirti savo darbeliu..  ax.gif

O kaip kėlei? Aš tai visada keliu per kitą kokį nuotraukų puslapį (kaip fotobuketą ar pan), tada įsikelia viskas puikiai. Tiesiai per SM ir man niekad neišeina schmoll.gif O ką ten nunarpliojai? Labai įdomu pažiūrėti, paskaitinėk pagalbas apie tas nuotraukas ir būtinai pasirodyk.
Atsakyti
Nežinau ar gausis smile.gif

Bandau:

user posted image

Geras! gavosi ir kaip paprasta viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilia: 15 spalio 2008 - 13:59
QUOTE(lilia @ 2008 10 15, 14:59)
Nežinau ar gausis smile.gif

Bandau:

Geras! gavosi ir kaip paprasta viskas  thumbup.gif

Nu va, šaunuolė, ir kiškiukas liuks. Man dar labai patinka tas obuolys-pomidoras-moliūgas šalia biggrin.gif Tikrai gražiai gavosi, taip kruopščiai. Tik va snukutis... verysad.gif Man irgi sunkiai su jais labai sekasi. Pas japones tai vis matau, ka siuvinėti nelabai kas siuvinėja, vis būna priklijuoti kažkokie, iš plono veltinio ar ko ten, tokie gatavi pirkti būna. Mat, išsiuvinėti tokias miniatiūras gražiai tikrai labai sunku, vis nepataikai į reikiamą vietą doh.gif Reiks kažką galvoti ir man, nes gaila, numezgi viską kuo kruopščiausiai, susiūni, o veidelis gaunasi schmoll.gif

Beje, man atrodo aš mezgu iš tų pačių siūlų kaip ir tu kiškutį numezgei, gerai labai gaunasi, patinka man jie.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 10 15, 16:28)
Man dar labai patinka tas obuolys-pomidoras-moliūgas šalia biggrin.gif

Moliūgėlis ten, tik geltonų siulų neturėjau, tai numezgiau rausvą wink.gif
Atsakyti
Aišku, jau atsidūėme antrame plane, tai niekas ir neberašo verysad.gif
Aš vakar savo katinėlį Hello Kitty tris kartus ardžiau, kol pagaliau prisiuvau kojytes ir rankytes kaip norėjau. Šiandien bandysiu daryti snukutį, a, ir dar suknelę reikia numegzti.

Tada pasirodysiu, aišku gi mirksiukas.gif
Atsakyti
http://picasaweb.google.ru/home.yhc

http://picasaweb.goo...vlyn.mauricette

Sekmes darbe 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Super, reiks ir man ką nors pabandyti nunerti, galvojau sau kažką nertis, bet nerti gyvuniukai ima viršų biggrin.gif
Atsakyti
Saunuoles merginos, tikrai labai mieli jusu gyvuniukai 4u.gif Ir as esu bandziusi viena nunerti, bet ne pagal schema, o is galvos. Na, tai toks gavosi...ot toks... blush2.gif
O del snukeliu biggrin.gif kad grazesni gautusi, manau reiketu pabandyti pasiuvineti, ne mezgimo siulais, o keliomis siuvinejimo siulu gyslelemis.
Atsakyti