Įkraunama...
Įkraunama...

KAUKĖS PLAUKAMS

QUOTE(*monikute* @ 2008 12 02, 22:36)
O ten nėra NOAH firmos priemonių?

Kiek zinau kad ne, bent nesu maciusi, kita savaite eisiu, nes kremuka turiu uzsisakiusi, galesiu paziureti, bet man rodos kad nera. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 12 02, 22:40)
Kiek zinau kad ne, bent nesu maciusi, kita savaite eisiu, nes kremuka turiu uzsisakiusi, galesiu paziureti, bet man rodos kad nera. smile.gif

Gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 12 02, 22:29)
Nuo karscio tai pirkau S factor flat iron shine spray heat defender, 125ml smile.gif
Papildyta:
Ne nu kaip, ten tos paprastos pardavejos nieko, jei nelabai perkamas daiktas, tai jos numyk ir vsio, jei geras daiktas tai dasiai kalba, o jei buna ta vedeja, tokia pagyvenusi, juodais ilgais plaukais, ir  biggrin.gif ryskiais piestais antakiais, tai tada visos priemones anot ju tikrai tiks, esu jau metus laiko ju nuolatine kliente, tai perkandau.

Ale ta pati ir as pastebejau, karta ir man ikiso sampuna su balzamu kazkoki ten su jogurtu ar kazkas panasaus tai irgi ilgai spjaudziaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 12 02, 23:10)
Ale ta pati ir as pastebejau, karta ir man ikiso sampuna su balzamu kazkoki ten su jogurtu ar kazkas panasaus tai irgi ilgai spjaudziaus doh.gif

Jo, sakau tikrai, neperdedu nei kiek.
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 11 30, 23:32)
as sitos irgi laukiu pareinat ax.gif ziuresim kaip maniskiams patiks rolleyes.gif

koks efektas sios kaukkes? neapsunkina plauku? nesulipina? g.gif
Atsakyti
o as kiek esu buvus ,tai visad ten ta juodais plaukais buna,man ten atmosfera nepatinka,o daugiau nera mieste GABIJOS?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 03, 08:30)
o as kiek esu buvus ,tai visad ten ta juodais plaukais buna,man ten atmosfera nepatinka,o daugiau nera mieste GABIJOS?

Ne daugiau nera mieste, juodais plaukais yra dvi, viena tai ta vedeja, o kita jaunute, mazute, smulkute, tai ta konsultante, smile.gif

O mergaites kur dar cia Klaipedoje yra tokiu panasiu i Gabijos parduotuviu?
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 12 03, 12:15)
Ne daugiau nera mieste, juodais plaukais yra dvi, viena tai ta vedeja, o kita jaunute, mazute, smulkute, tai ta konsultante, smile.gif

O mergaites kur dar cia Klaipedoje yra tokiu panasiu i Gabijos parduotuviu?

Yra dar senamiestyje viena gera parduotuvė arba Medinės šukos - irgi nebloga parduotuvė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 12 02, 22:29)
Nuo karscio tai pirkau S factor flat iron shine spray heat defender, 125ml smile.gif
Papildyta:
Ne nu kaip, ten tos paprastos pardavejos nieko, jei nelabai perkamas daiktas, tai jos numyk ir vsio, jei geras daiktas tai dasiai kalba, o jei buna ta vedeja, tokia pagyvenusi, juodais ilgais plaukais, ir  biggrin.gif ryskiais piestais antakiais, tai tada visos priemones anot ju tikrai tiks, esu jau metus laiko ju nuolatine kliente, tai perkandau.

o sakyk ta apsaugine priemone dar kaip ir blizgiklis skaitosi? siaip matosi kad zvilgina plauka? neturi fiksacijos?
Atsakyti
Jo pablizgina neblogai, kas man patinka kad neapsunkina plauko, o formuoti nu nelabai laiko, mano plaukai iskarpyti nuo virsugalvio, tai dziovindama naudoju apvalu sepeti, kad graziai issidziovintu, nu laiko gal kazkiek, as nurasau nuo buteliuko aprasyma o tu jau galvok ar tau jo reikia. g.gif

Nuostabi apsauga nuo karscio poveikio. Si priemone intensyviai drekina, atgaivina ir suteikia blizgesio.Puiki apsauga nuo terminiu formavimo priemoniu.

Va o vakar kur nusipirkau serumuka, silkysmooth moisture serum, irgi pasirodo apsaugo nuo karscio, { nors konsultante to neminejo, tik sake kad naudoti kaip palepinimui plaukam} siandien isbandziau tai super, svelnus, minksti, kaip sokantis plaukas, ar kaip cia issireiksti, jauciu kad tigi isimylesiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 12 02, 20:29)

gal jau teko isbandyt? as jo irgi laukiu pareinant rolleyes.gif tikuos si penktadieni jau gaut clap.gif
Papildyta:
[QUOTE][quote=Spicas,2008 12 02, 22:50]
koks efektas sios kaukkes? neapsunkina plauku? nesulipina? g.gif
[/quote]
dar negavau ax.gif kai isbandysiu butinai parasysiu kaip patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 12 03, 12:52)
Yra dar senamiestyje viena gera parduotuvė arba Medinės šukos - irgi nebloga parduotuvė  smile.gif

Ta senamiesti kur yra parduotuve, kaip tenai kainos? koks pasirinkimas?
Papildyta:
QUOTE(NooR @ 2008 12 03, 17:07)
gal jau teko isbandyt? as jo irgi laukiu pareinant rolleyes.gif tikuos si penktadieni jau gaut clap.gif
Papildyta:

dar negavau ax.gif kai isbandysiu butinai parasysiu kaip patiko mirksiukas.gif

As jau ji antra naudosiu, manau nenusivilsi, ti k butinai parasyk kai isbandysi. smile.gif
Atsakyti