QUOTE(Aiste P. @ 2008 12 04, 00:12)
Kadangi tema apie kaukes, papasakosiu ir apie savo mylimiausia kauke
Jinai yra is Leonor Greyl plauku priemoniu linijos, vadinasi 'Masque a l'orchidee'. Mano plaukai istiesu labai buvo pazesti nuo tiesinimo, sviesinimo ir t.t.. Jinai tikrai padejo, kauke uzsidedavau ir vaiksciodavau apsivyniojusi ranksluosciu valanda po namus, plaukai budavo labai svelnus, nereikedavo net tiesinti, visiskai nepasipute, tikrai man tai atrode kaip stebuklas, bet ir kaina - apie 170Lt, galima nusipirkti Akropolyje esancioje vaistineje (pamirsau pavadinima), sestadieniais( lygtais )kas turi lojalumo kortele galit isigyti su nuolaida, taippat yra kristijanoje ir sothys grozio salonuose.
Kad ir kokia si kauke nuostabi, reikia surasti pigesni 'pakaitala', gal galite pasiulyti ka nors ?
Nu reikes kazkaip pabandyti ja

, Galiu rekomenduoti Vitalytis maitinancia kauke, kaina 69lt 500g, ir as turiu jau keli metai balinamus ir tiesinamus plaukus, kiek esu naudojus, tai vienintele kolkas kauke be kurios gyventi negaliu, man ji labai gerai pamaitina plauka, kol jos neturejau tai ir plaukai man sausi buvo, ir galai skilinejo, pradejau ja naudoti, tai viskas baigesi, bet dar noriu kokios tokios gerules, pamegink kada gal ir tau tiks.