Įkraunama...
Įkraunama...

KAUKĖS PLAUKAMS

QUOTE(Lara22 @ 2008 12 08, 17:30)
Biotraitment rekonstrukcine kauke lygiai tas pats

tai gal galima tada fotke sitos kaukes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NooR @ 2008 12 09, 22:10)
tai gal galima tada fotke sitos kaukes? 4u.gif

Nerandu, bet va is tos serijos pagal sviesuma http://www.hairbeaut...res/B060014.jpg
Atsakyti
Niu mergaiciukes negi jau nebeperkat kaukyciu ka? biggrin.gif O as siandiem buvau Gabijoje, nusipirkau jau net nezinau kelinta, ir gavau nuolaidu kortele vat. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 12 12, 21:57)
Niu mergaiciukes negi jau nebeperkat kaukyciu ka? biggrin.gif  O as siandiem buvau Gabijoje, nusipirkau jau net nezinau kelinta, ir gavau nuolaidu kortele vat. thumbup.gif

Prašei nuolaidų kortelės ar šiaip davė? Kokio dydžio nuolaida?
Visai neblogai būtų turėti nuolaidų kortelę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 12 12, 23:38)
Prašei nuolaidų kortelės ar šiaip davė? Kokio dydžio nuolaida?
Visai neblogai būtų turėti nuolaidų kortelę  bigsmile.gif

Ne neprasiau, tipo naujove pas ju su tom nuolaidu kortelem, gavo sake pries savaite, perkant nemaziau uz simta litu duos ja tik, korteles su 5%. Siaip dabar nemazai yra nuolaidu kaledu proga, vakar daug negalejau pasmirineti nes vyras masinoi lauke, bet mano tai Vitalytis produkcijai 25% nuolaida, tai prigriebiau ir sampuna su juros dumpliais ir aliejuka su vit b5, ir kauke, ir Kiaunes sampuna, meginiu kad prikrove su asilu pienu, ir paakiam, vedejos nebuvo tai dar papasakojo apie Renaud kremukus, tai isejau patenkinta iki ausu. thumbup.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Frederic Fekkai Hair Mask with Shea Butter
Esu begalo patenkinta,atstato plaukus,jie pasidaro tokie sveiki,blizgantys wub.gif Nuostabi kaukė thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2008 12 14, 12:35)
Dabar naudoju Frederic Fekkai Hair Mask with Shea Butter
Esu begalo patenkinta,atstato plaukus,jie pasidaro tokie sveiki,blizgantys wub.gif  Nuostabi kaukė thumbup.gif
user posted image

Kokia kainytė, kur pirkai ax.gif ?
Atsakyti
Vakar isbandziau body shop'o aguonu kauke thumbup.gif plaukai silkiniai buvo, net suku nereikejo, nes jos tiesiog slydo plaukais wub.gif

user posted image
Atsakyti
aga, si aguonu seklu kauke tikrai liux ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2008 11 11, 21:50)
Kur pirkai, noreciauisbandyti milk shake produkcijos  wub.gif

milk shake ir kita z. one produkciją kiek žinau kirpyklose tik galima nusipirkti. aš bandžiau ir dabar naudoju milk shake'o jogurtinę kaukę, ir šampūną dažytiems plaukams, bei purškiamą nenuskalaujamą kondicionierių, tai visas šis derinys kartu kažkiek atgaudino mano plauką, nes esu blonė biggrin.gif , tai nuo tų dažymų labai jau nušiuro... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 12 17, 10:41)
Vakar isbandziau body shop'o aguonu kauke  thumbup.gif  plaukai silkiniai buvo, net suku nereikejo, nes jos tiesiog slydo plaukais  wub.gif

user posted image

kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
apie 50 lt ax.gif
Atsakyti