Įkraunama...
Įkraunama...

KAUKĖS PLAUKAMS

QUOTE(*monikute* @ 2008 12 07, 22:49)
O kur gauti dilgelių  g.gif ? Kaip visas tas procesas turėtų vykti (dilgėlių išvirimo, plaukų skalavimo, ar prieš plaunat su šampūnu, ar po išsiplovimo su šampūnu)?

yra vaistinese, dilgeliu arbata, skirta slapimo issiskyrimui. tai paemi uzverdi dilgeles (nium kaip arbata), palaikai 10 min, nukosi. ir po plovimo perskalauji plaukus.
dilgeles nuo slinkimo, minkstina ir suteikia zvilgesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 12 07, 22:14)
yra vaistinese, dilgeliu arbata, skirta slapimo issiskyrimui. tai paemi uzverdi dilgeles (nium kaip arbata), palaikai 10 min, nukosi. ir po plovimo perskalauji plaukus.
dilgeles nuo slinkimo, minkstina ir suteikia zvilgesio  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

O kur gauti dilgelių g.gif ? Kaip visas tas procesas turėtų vykti (dilgėlių išvirimo, plaukų skalavimo, ar prieš plaunat su šampūnu, ar po išsiplovimo su šampūnu)?
[/quote]
As dilgeliu gavau is babuko kaimo ax.gif tai va - paimi 2 gerus valgomuosius saukstus dilgeliu (dziovintu) ir jas uzplikai smile.gif as darausi puslitruka dazniausiai ax.gif koki 20 min palieki jas ten tegu pritraukia, ir jau isplovus plaukus paprasciausiai perpilti plaukus su tuo nuoviru. Tik aisku gerai nukostu bigsmile.gif poveikis thumbup.gif
bent jau man blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2008 12 07, 10:19)
Man asmeniskai vienintelis minusas maza talpa, mano gan ilgi plaukai, tai greit baiksis  biggrin.gif
Papildyta:
Klaipedoje, Gabijoij, daugiau kiek esu ziurinejus, nemaciau niekur. smile.gif

Sveikutes! Gal galima tos Gabijos adresiuka? Esu daug girdejusi apie ta parduotuve, bet nezinau kur ji.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 07, 10:44)
Hm gal tada nuo kazko kito pradejo skilinet... g.gif
Papildyta:
Gal galit parasyt  tigi S factor kaukes minusus  http://cn1.kaboodle....AAAAAATT35Q.jpg

o ka ji daro plaukam?koks jos poveikis?norejau uzsisakt,bet nepigiai kainuoja,o tiksliai apie ja nieko nezinau,tik kad visos giria

QUOTE(Ilgakoja @ 2008 12 08, 00:09)
Sveikutes!  Gal galima tos Gabijos adresiuka?  Esu daug girdejusi apie ta parduotuve, bet nezinau kur ji.... g.gif

kiek Gabijoj ji kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 08, 09:20)
o ka ji daro plaukam?koks jos poveikis?norejau uzsisakt,bet nepigiai kainuoja,o tiksliai apie ja nieko nezinau,tik kad visos giria
kiek Gabijoj ji kainuoja?

Man tai ta kauke kaip visos, plaukai pasidare purus nuo saknu, o galai apglostyti, bet kaip uz tokia suma tikejaus, kad suglotnins labai , sudrekins plaukus. nebloga, bet uz tokia suma nepirkciau yra uz 30lt tokiu.
Atsakyti
gkspygle, o koks tau poveikis? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 08 gruodžio 2008 - 10:35
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 08, 11:26)
Man tai ta kauke kaip visos, plaukai pasidare purus nuo saknu, o galai apglostyti, bet kaip uz tokia suma tikejaus, kad suglotnins labai , sudrekins plaukus. nebloga, bet uz tokia suma nepirkciau yra uz 30lt tokiu.

Ej tai pasakyk man uz 30lt su tokiu poveikiu, labai noreciau, ale milijonus bandzius bet tokio glotninimo minkstinimo maitinimo nesulaukiau
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 12 08, 01:09)
Sveikutes!  Gal galima tos Gabijos adresiuka?  Esu daug girdejusi apie ta parduotuve, bet nezinau kur ji.... g.gif

Parduotuvė yra Naujakiemio g. 26 smile.gif ten prie Balticumo televizijos būstinės biggrin.gif (netoli buvusio vaikų pasaulio) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 12 08, 08:05)
Parduotuvė yra Naujakiemio g. 26  smile.gif  ten prie Balticumo televizijos būstinės  biggrin.gif  (netoli buvusio vaikų pasaulio)  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 08, 09:45)
Ej tai pasakyk man uz 30lt su tokiu poveikiu, labai noreciau, ale milijonus bandzius bet tokio glotninimo minkstinimo maitinimo nesulaukiau

na ir as noreciau suzinot g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai dažnai pasilepinu namine kauke (kiaušinis, alyvuogių aliejus, majonezas, medus) - man labai patinka user posted image
Atsakyti