QUOTE(Spicas @ 2009 01 02, 00:33)
o man MILK SHAKE ampules yra nerealios

kas svarbiausia matosi rezultatas akivaizdus
Niu as irgi susigundziau nusipikti tiek isliaupsintas Milk Shake ampules palukuciams atgaivinti biski...

bet nezinau man jos ispudzio tikrai nepadare... sunaudojau 4 ampules bet kazkaip jokio rezultato.. kirpeja patare sako gali ir nenuplauti tu apmuliu uzdejusi,na isisploviau plaukus ir tada uzsidejau ta ampule itryniau i plaukus ir palikau isdziuti...tai net nezinau plaukai kazkokie kimbantys paliko,tokie kaip su kokiu limonadu apipilti nes nu tokie labai jau kimbantys.,. nu bet galvoju tada bandysiu kita karta nuplauti gal bus koks rezultatas...ale kita karta palaikiau 30min as ta ampule ant plaukuciu ir isskalavau nu ir nezinau jokio man rezultato po ju nera...
o ir siaip toki pastebejima kazkaip turiu...juk sakoma rasoma kad alkoholis sausina plaukus,o va pvz tose ampulese pirmu nr einia alkoholis sudetyje... tai kaip cia yra norim atgaivinti sausus pazeistus plaukucius su tom ampulemis bet jose yra alkoholis kuris ir issausina musu plaukus...? niu nezinau gal as cia blogai galvoju,tai gal galit kas zinot man paaiskinti kaip cia yra?