Įkraunama...
Įkraunama...

KAUKĖS PLAUKAMS

jauciu zn apie ka kalbat, ten o'rising AHA ampulytes, ar tos? man irgi jos patinka wub.gif
Papildyta:
kaina apie ~12 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 02, 08:03)
sveika,ar nebuvau vaistinei,nematei kaukyciu orising kur zadejai?

sorry...dar nebuvau ax.gif pirmadieny jau tikrai varysiu, nes pati nebeturiu sampuno.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Spicas @ 2009 01 02, 09:52)
bigsmile.gif o kokios ten?

orising mineralization....gal biski neteisingai parasiau, bet kazkas panasiai, tik jas labai sunku gauti, sako ju nebebus prekyboje.... verysad.gif
Atsakyti
man patiko L'oreal professionnel kaukė liss extreme (expert) ji tokia lengva, suglotnina plaukus, nuima pūtimasi wub.gif galvoju ar pirkt antrą kartą
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 02, 16:07)
sorry...dar nebuvau ax.gif  pirmadieny jau tikrai varysiu, nes pati nebeturiu sampuno.. smile.gif
Papildyta:
orising mineralization....gal biski neteisingai parasiau, bet kazkas panasiai, tik jas labai sunku gauti, sako ju nebebus prekyboje.... verysad.gif

stiprinantis losjonas ampuleje - mineralizzante
tai stipriai maitinanti kauke storeims be blizgesio arba garbanotims plaukams.Tiesaina plaukus, suteikia zvilgesio, elastingumo.
jau dg prekyboj nerandu priemoniu butent is o'rising verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 01 02, 16:37)
stiprinantis losjonas ampuleje - mineralizzante
tai stipriai maitinanti kauke storeims be blizgesio arba garbanotims plaukams.Tiesaina plaukus, suteikia zvilgesio, elastingumo.
jau dg prekyboj nerandu priemoniu butent is o'rising verysad.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
neliudek 4u.gif , panasios ir AHA o'rising ampules ok.gif
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 01 02, 17:58)
neliudek 4u.gif , panasios ir AHA o'rising ampules ok.gif

tai tada reiks ir jas pabandyti 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
galiu patarti ir kauke HELIANTHI'S.
Tinka dazytiemas, chemiskai pazeistiems plk.atstato plk dregme, maitina ir .t.t
Kiek nuomoniu skaiciau, tai visom patiko blush2.gif
O ji is pigesniu, bet neprastesniu, tai yra tokia Belkosmeks svogunu kauke apie 6lt lotuliukas.gif
Atsakyti
O man geriausios kerastase kaukes.

zinoma kaineliu ju tai doh.gif doh.gif bet man uztenka 2 menesiams, darant kaukes 2 kartus per savaite.

dar neblogos yra Gliss Kur kaukes, skaniai kvepai ir pluakai buna svelnus ir blizgantys.
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 01 02, 00:33)
o man MILK SHAKE ampules yra nerealios  thumbup.gif kas svarbiausia matosi rezultatas akivaizdus

Niu as irgi susigundziau nusipikti tiek isliaupsintas Milk Shake ampules palukuciams atgaivinti biski... smile.gif bet nezinau man jos ispudzio tikrai nepadare... sunaudojau 4 ampules bet kazkaip jokio rezultato.. kirpeja patare sako gali ir nenuplauti tu apmuliu uzdejusi,na isisploviau plaukus ir tada uzsidejau ta ampule itryniau i plaukus ir palikau isdziuti...tai net nezinau plaukai kazkokie kimbantys paliko,tokie kaip su kokiu limonadu apipilti nes nu tokie labai jau kimbantys.,. nu bet galvoju tada bandysiu kita karta nuplauti gal bus koks rezultatas...ale kita karta palaikiau 30min as ta ampule ant plaukuciu ir isskalavau nu ir nezinau jokio man rezultato po ju nera... g.gif doh.gif
o ir siaip toki pastebejima kazkaip turiu...juk sakoma rasoma kad alkoholis sausina plaukus,o va pvz tose ampulese pirmu nr einia alkoholis sudetyje... tai kaip cia yra norim atgaivinti sausus pazeistus plaukucius su tom ampulemis bet jose yra alkoholis kuris ir issausina musu plaukus...? niu nezinau gal as cia blogai galvoju,tai gal galit kas zinot man paaiskinti kaip cia yra? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš tai labai daug ampulių žinau kurių sudėtyje pirmu numeriu eina alkoholis...
Bet ar sausina ar ne negalėčiau pasakyt, nes man tai milkshake ampulės super, bet sunaudojau pusantros dėžutės... o kaukė pati pati geriausia irgi iš milkshake, ta riebi pieno kauke thumbup.gif thumbup.gif apsunkina suglotnina ir daug komplimentų susilaukiu dabar biggrin.gif wub.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
dėl plaukų ta prasme komplimentai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
niekada neturejau WELLA'os firmos produktu ir neradau SM uzvestos temos apie tai, bet vat uzmaciau toki rinkinuka, gal kas naudojo ir pasidalintu nuomone 4u.gif
user posted image

extra rich shampoo
extra rich rinse
extra rich intensive mask
Atsakyti