Įkraunama...
Įkraunama...

KAUKĖS PLAUKAMS

QUOTE(WoAiNi @ 2009 01 05, 22:02)
Man tai labai gera Avon planet spa kaukė su alyvuogių aliejum. PO jos plaukai labai atsigauna, tampa švelnūs ir gražiai žvilga bigsmile.gif

Cia ta indelyje is SPA serijos? g.gif
Atsakyti
Man viena geriausiau kaukiu i TIGI tokiam melynam bliudelio formos inde, o kose irgi zydra tongue.gif Ji drekinanti, aromaterapine, bet labai smagus reikalas - ir drekina galvos oda, plaukuciu saknis, kai kas sako, kad stimuliuoja saknis ir netgi skatina augima, bet praktikoje (naudoju karta per savaite) neatrodo, kad taip butu mirksiukas.gif
O kasdieniam naudojimui vietoj balzamo naudoju Wella SP Color Saver (tokia melsva dezute kvadratine), tai labai esu patenkinta, nereikia plaukuciu dazyti kas du menesius ir apskritai visa SP linija man patinka, nes tikrai profesionalus ir kokybiskas produktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 01 02, 21:58)
neliudek 4u.gif , panasios ir AHA o'rising ampules ok.gif

Bent jau man labai skirasi jos.... AHA šiek tiek švelnina plaukus bet ne taip kaip Mineralinės. Be to AHA nuprausia spalvą. Man tikrai labiau patiko mineralinnės arba Rinfrozante (žaslsvas skystis).
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2009 01 06, 11:38)
O kasdieniam naudojimui vietoj balzamo naudoju Wella SP Color Saver (tokia melsva dezute kvadratine), tai labai esu patenkinta, nereikia plaukuciu dazyti kas du menesius ir apskritai visa SP linija man patinka, nes tikrai profesionalus ir kokybiskas produktas  thumbup.gif

cia tai tikrai pliusas kad padeda isaugoti plauku spalvyte sita Wella kauke.. smile.gif kokia kainyte siu kaukiu yra gal pameni? mirksiukas.gif
mane ziuriu vis labiau pradejo gundyti isbantyti Wellos kokiu kaukyciu, nenuplaunamu dalykeliu plaukams,nes visos taip giria... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(WoAiNi @ 2009 01 05, 21:02)
Man tai labai gera Avon planet spa kaukė su alyvuogių aliejum. PO jos plaukai labai atsigauna, tampa švelnūs ir gražiai žvilga bigsmile.gif

daug kas ja gyre,tai nusipirkau,vakar uzsidejauktai plaukai tikrai svelnus,nebuciau pagalvojus
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2009 01 06, 11:16)
Bent jau man labai skirasi jos.... AHA šiek tiek švelnina plaukus bet ne taip kaip Mineralinės. Be to AHA nuprausia spalvą. Man tikrai labiau patiko mineralinnės arba Rinfrozante (žaslsvas skystis).

o tos rifrozante atrodo tokioj pat ampulei kaip ir mineralines?
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 06, 12:23)
cia tai tikrai pliusas kad padeda isaugoti plauku spalvyte sita Wella kauke.. smile.gif kokia kainyte siu kaukiu yra gal pameni? mirksiukas.gif
mane ziuriu vis labiau pradejo gundyti isbantyti Wellos kokiu kaukyciu, nenuplaunamu dalykeliu plaukams,nes visos taip giria... ax.gif

Kaukyte kainuoja 74 Lt grozio salone, nes parduouvese niekur nemaciau pirkt (cia Klp). Sampunas is tos pacios serijos kazkas apie 58 lt Kiekiai nedideli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2009 01 06, 18:37)
Kaukyte kainuoja 74 Lt grozio salone, nes parduouvese niekur nemaciau pirkt (cia Klp). Sampunas is tos pacios serijos kazkas apie 58 lt Kiekiai nedideli  doh.gif

niu kainos kandziojasi kandziojasi biski,bet manau imanoma rasti kur ir pigiau..cia nuo grozio salono man atrodo dar nemazia priklauso kiek jis uzsideda ant tikrosios kainos.. g.gif hm...bet negi niekur neimanoma gauti meginuku pabandymui?gal kas zino kur galima isigyti ivairiu meginuku pvz siauliuose? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 06, 18:15)
niu kainos kandziojasi kandziojasi biski,bet manau imanoma rasti kur ir pigiau..cia nuo grozio salono man atrodo dar nemazia priklauso kiek jis uzsideda ant tikrosios kainos.. g.gif  hm...bet negi niekur neimanoma gauti meginuku pabandymui?gal kas zino kur galima isigyti ivairiu meginuku pvz siauliuose? g.gif  mirksiukas.gif

Gal ir turi, bet zinai, daug geriau prastumti visa bonke, nei koki meginuka mirksiukas.gif Tai aciu dievui, kad tinka ir patinka man Wella SP thumbup.gif
Atsakyti
milk shake amp thumbup.gif po pirmo panaudojimo akivaizdus rezultatas. dabar isimylejau BRELIL bio traitement atstatomasis plauku losjonas (italija), nes: plaukai labai atsigauna ir sveikai zvilga biggrin.gif 10 ml buteliuko uztenka mano ilgiems ploniems plaukuciams apie 3k., vnt. kaina apie 5lt wub.gif rekomenduoju mirksiukas.gif

http://www.brelil.lt/care.php?item=45
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingira: 11 sausio 2009 - 00:34
QUOTE(ingira @ 2009 01 11, 00:31)
milk shake amp  thumbup.gif  po pirmo panaudojimo akivaizdus rezultatas. dabar isimylejau BRELIL bio traitement atstatomasis plauku losjonas (italija), nes: plaukai labai atsigauna ir sveikai zvilga biggrin.gif 10 ml buteliuko uztenka mano ilgiems ploniems plaukuciams apie 3k., vnt. kaina apie 5lt  wub.gif rekomenduoju mirksiukas.gif

http://www.brelil.lt/care.php?item=45

o man tos ampules neypatingos. jokio poveikio, nors sunaudojau ne viena ir ne dvi, o visa pakuote. Nieko gero.
O vat Brelil Biotraitment kauke ir sampunas (balti, ne geltoni), tai man patys paciausi thumbup.gif atstato plaukus nerealiai, gaila dabar negaliu sau leisti pirkti ju... bet kai tik bus atliekamu pinigeliu - zinau ka pirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Norejau paklausti del Brelil Biotraitment... nelabai seniai norejau isigyti,bet va kazkiap girdejau labai daug kas giria geltona ta linija...o pagal aprasyma kazkaip kai paskaiciau man lyg labiau turetu tikti ta balta atstatomoji linija,tai norejau paklausti jusu o kaip yra is tikruju...ka daro balta linija plaukams ,o ka geltona...koks poveikis buna plaukuciams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 11, 10:35)
Norejau paklausti del Brelil Biotraitment... nelabai seniai norejau isigyti,bet va kazkiap girdejau labai daug kas giria  geltona ta linija...o pagal aprasyma kazkaip kai paskaiciau man lyg labiau turetu tikti ta balta atstatomoji linija,tai norejau paklausti jusu o kaip yra is tikruju...ka daro balta linija plaukams ,o ka geltona...koks poveikis buna plaukuciams? ax.gif

galiu pakomentuoti tik balta. Mano plaukai dazyti, todel ta balta labai puikiai man plaukus atstato, suminkstina, siek tiek apsunkina. plaukai nesišiausia, o graziai krenta apsunke. galiukai neatrodo sausi, atsistato. Cia mano patirtis. sunaudojau viena sampuna ir dvi kaukes thumbup.gif ir noriu vel... balta tinka labai pazeistiems plaukams, o geltona maziau pazeistiems.
Atsakyti