Įkraunama...
Įkraunama...

KAUKĖS PLAUKAMS

Tuo metu mano kirpeja dirbo su Londa,tai faktas kad ir sau uzsidejo.Zinai ir joms turi likti nuo prekybos smile.gif Bet kauke as buvau patenkinta,tai nelabai ir pykstu,bet kokiu atveju kas buvo tas.
Atsakyti
ar kuri bandet shwarckopf BC zydra, drekinancia kauke?
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 01 19, 22:07)
gal praziopsojau, o kokia kaina tiek vienos tiek kitos?  ax.gif

eurovaistineje balta kainavo ~34lt, o geltonos nepamenu bet pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ech, as vis ieskau ka plaukam nusipirkt, bet nieko gero nesurandu..
Paskutine pirkau mil mil look model plauku kauke, bet nejauciu ypatingo efekto g.gif kaip tik baigiu sampuna, noreciau visa linija kokia nusipirkt, bet i ka ziureti? Kur jus perkat plaukam prieziuros priemones, ar sarmose kokiose, ar specializuotose parduotuvese? g.gif (nuolatines kirpejos neturiu, tai kirpykla man kaip ir atkrenta)
Atsakyti
neseniai nusipirkau loreal professional serijos kauke dazytiems plaukams "vitamino color" nebloga, neriebiena plauku, gerai issisukuoja
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2009 01 20, 21:27)
Ech, as vis ieskau ka plaukam nusipirkt, bet nieko gero nesurandu..
Paskutine pirkau mil mil look model plauku kauke, bet nejauciu ypatingo efekto  g.gif kaip tik baigiu sampuna, noreciau visa linija kokia nusipirkt, bet i ka ziureti? Kur jus perkat plaukam prieziuros priemones, ar sarmose kokiose, ar specializuotose parduotuvese?  g.gif  (nuolatines kirpejos neturiu, tai kirpykla man kaip ir atkrenta)

visas priemones uzsisakau is uzsienio....na ziurint kokie plaukuciai jusu, tada jau galima spresti ka jums patarti... 4u.gif
Atsakyti
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad geriausios yra natūralių produktų kaulės: kiaušinio trinys, majonezas, svogūnas, medus, alyvuogių aliejus. Be to, varnalėšų, ricinos aliejus, čemeryčių vanduo ir visa Dzintars produkcija. Svarbiausia mylėti savo plaukus ir mokėti skirti jiems šiek tiek laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliisa @ 2009 01 19, 22:06)
Sveika, jau isbandziau.Aisku po vieno karto nelabai ir pastebejau kazka ypatingesnio uz geltonaja, poveikis atrode labai panasus, tik kad ta balta brangesne ir tiek. Bet gal veliau pasimatys rezultatai  smile.gif

As irgi sita isbandziau, tiek isgirta buvo, bet as tai irgi nieko ypatinga negu kad po kitu kaukiu nepastebejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bentli @ 2009 01 22, 21:05)
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad geriausios yra natūralių produktų kaulės: kiaušinio trinys, majonezas, svogūnas, medus, alyvuogių aliejus. Be to, varnalėšų, ricinos aliejus, čemeryčių vanduo ir visa Dzintars produkcija. Svarbiausia mylėti savo plaukus ir mokėti skirti jiems šiek tiek laiko smile.gif

ricinu aliejus man nelb,arba nemoku daryt kaukiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Paskutiniu metu labai išsausėjo plaukučiai, pradėjo labai slinkt, girebiausi paskutinės priemonės (jau žadėjau net eiti kirpti plaukus trumpai), firmos "Genera" kaukės. Nu thumbup.gif daiktas. Antrą kartą atgaivinau plaukus, šios firmos kaukės pagalba. Tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 01 24, 16:53)
Sveikos  mirksiukas.gif
Paskutiniu metu labai išsausėjo plaukučiai, pradėjo labai slinkt, girebiausi paskutinės priemonės (jau žadėjau net eiti kirpti plaukus trumpai), firmos "Genera" kaukės. Nu  thumbup.gif daiktas. Antrą kartą atgaivinau plaukus, šios firmos kaukės pagalba. Tikrai rekomenduoju  mirksiukas.gif

o butent kuria naudojai? nes ju kelios rusys yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 01 24, 16:13)
o butent kuria naudojai? nes ju kelios rusys yra mirksiukas.gif

Plaukų kaukė su ryžių pieneliu ir Karité sviestu.
Atsakyti