Įkraunama...
Įkraunama...

KAUKĖS PLAUKAMS

QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 12, 15:25)
sveikos, noriu pasiteirauti
user posted image
si kauke juk be silikonu ir pan?
praeitoj temoj isgyre pora damu, tai gundaus.leksiu pirkti

be silikonu
Atsakyti
Sveikutes visos.As naujoke,bet plauku tema man jautri.As visada visas priemone pirkdavausi pas savo kirpeja,nes ji visada sake kad svarbiausia pasirinkti tinkamus sampuna ir balzama.Gal tai makaronai,bet as patikejau ir nenusivyliau.Ji dirba su Matrixo produkcij ir tikrai plaukai blizga ir pan.O neseniai salone atsirado naujove-zibalo kauke.Nu ji ten man privardino daug geru dalyku kokiu dede i ta kauke,na trumpiau-einu kas dvi savaites tos proceduros,tai esu patenkinta thumbup.gif Ne viena pirktine kauke nedave tokio efekto.
Atsakyti
QUOTE(artė @ 2009 01 16, 13:51)
Sveikutes visos.As naujoke,bet plauku tema man jautri.As visada visas priemone pirkdavausi pas savo kirpeja,nes ji visada sake kad svarbiausia pasirinkti tinkamus sampuna ir balzama.Gal tai makaronai,bet as patikejau ir nenusivyliau.Ji dirba su Matrixo produkcij ir tikrai plaukai blizga ir pan.O neseniai salone atsirado naujove-zibalo kauke.Nu ji ten man privardino daug geru dalyku kokiu dede i ta kauke,na trumpiau-einu kas dvi savaites tos proceduros,tai esu patenkinta thumbup.gif Ne viena pirktine kauke nedave tokio efekto.

Nugi pirma sveikinu su prisijungimu 4u.gif , O dabar papasakok smulkiau apie ta kauke, o kiek ji kainuoja? iskokio miesto esi?
Atsakyti
Dar karta labuks,as is Kauno.Zodziu kaukyte zibalo pagrindu odar ieeina imbieras ir kazkokie geri dalykai,nu zodziu sake ji man,bet doh.gif Efekta pajauciau po pirmo karto,plaukai pasidare glotnus ir pradejo blizgeti.Pas mane jie siek tiek garbanoti,tai daznai budavo pasisiause.zodziu man patiko,o ir pati procedura maloni-tau daro galvos masaza,paskui dar dykai ir kavos gauni ar arbatos smile.gif Nes su kauke reikia pasedeti 20min.vienintelis minusas-zibalo kvapas nelabai malonus,bet galima istverti.Kauke stabdo slinkima ir skatina plauku augima-tiesa si teigini negaliu patvirtinti,nes dar dejausi tik 3k,tai plaukai iki uzpakalio neuzaugo tongue.gif Bet kad atsigavo plaukai,pasidare grazus-tai 100procentu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artė @ 2009 01 16, 17:38)
Dar karta labuks,as is Kauno.Zodziu kaukyte zibalo pagrindu odar ieeina imbieras ir kazkokie geri dalykai,nu zodziu sake ji man,bet  doh.gif Efekta pajauciau po pirmo karto,plaukai pasidare glotnus ir pradejo blizgeti.Pas mane jie siek tiek garbanoti,tai daznai budavo pasisiause.zodziu man patiko,o ir pati procedura maloni-tau daro galvos masaza,paskui dar dykai ir kavos gauni ar arbatos  smile.gif Nes su kauke reikia pasedeti 20min.vienintelis minusas-zibalo kvapas nelabai malonus,bet galima istverti.Kauke stabdo slinkima ir skatina plauku augima-tiesa si teigini negaliu patvirtinti,nes dar dejausi tik 3k,tai plaukai iki uzpakalio neuzaugo  tongue.gif Bet kad atsigavo plaukai,pasidare grazus-tai 100procentu 4u.gif

Kurioje kirpykloje dareisi,kiek kainavo? smile.gif
Atsakyti
Grozio Artele,Taikos pr.Proceduros kaina 20lt
Atsakyti
Aciu uz atsakyma, o Klaipedoje gal zinote kur isigyti tos matrixo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artė @ 2009 01 16, 09:51)

Tai ta kaukyte zibalo yra is Matrix firmos?? Kazkaip keista, daug metu naudoju Matrix priemones, bet nesu girdejusi apie jokia zibalo kauke g.gif Gal as netaip supratau, gal ta kaukyte kitos firmos..? Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 01 16, 22:34)
Tai ta kaukyte zibalo yra is Matrix firmos??  Kazkaip keista, daug metu naudoju Matrix priemones, bet nesu girdejusi apie jokia zibalo kauke g.gif  Gal as netaip supratau, gal ta kaukyte kitos firmos..?  Aciu uz atsakyma 4u.gif

Gi mergina paaiskino, kad kauke darosi kirpykloje, padaro specifine kazokia is zibalo ir uz shia procesdura 20lt
matrix seip priemones plaukams rekomnduotos kirpykloje kirpykloje smile.gif
Atsakyti
merginos nusipirkau siandien stai sita kauke is pantene pro-v gal kas bandete?user posted image ax.gif
Atsakyti
labauskis, grazuoles:)
et, man su plaukais irgi prasti popieriai, labai mazai kas tinka... ir tik neseniai atradau gaia kauke (jusu deka), nerealiai patinka, tokie neapsunkinti plaukai, minksti, purus... bigsmile.gif pries pora dienu sarmoje konsultante ibruko man bonacure kazkokia atstatancia kauke uz 62lt ir galiu pasakyti, kad jos poveikis nei kiek nesiskiria nuo tos gaia! dar gavau megineli bonacure dazytiems plaukams, tai tikrai labai super, o ir kveeepia wub.gif
Atsakyti
oi kaip reklama pakvipo sioje temoje.... schmoll.gif
Atsakyti