Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(pandutė @ 2008 10 31, 15:33)
o tai tau yra gleukoma?

Ji paveldima schmoll.gif O akispudis jau daug metu padidejes. Ir paskutinis vienos akies akiplocio tyrimas man nelabai patinka, bet dar su rezultatais pas gydytoja nebuvau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 31 spalio 2008 - 19:32
QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 31, 19:31)
Protingas sprendimas. mirksiukas.gif

QUOTE(Miaška @ 2008 10 31, 19:54)
Ir aš nuo to pradėjau drinks_cheers.gif
Pasidariusi tyrimus žinosi, domėtis toliau, knisti giliau, ar neverta mirksiukas.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
dabar jau kazkaip ir ramiau pasidare ax.gif

Atsakyti
Sveiki, prisijungsiu ir aš prie jūsų pokalbių. Trečiadienį ir man išoperavo trumparegyste Lasik'u. Pojūčiai pirma dieną buvo nemalonūs ,bet per kelias valandas praėjo ir vaizdas pradėjo ryškėti. Kitą rytą nubudusi jau mačiau gerai į tolį,tik kažkaip kairėje akyje vaizdas pasiliejo. Buvau pas gydytoja apžiūroje sakė,kad tikriausiai stabilizuosis viskas. Na,o jei ne teks pakoreguoti dar kartą. Tai dabar kasryt tikiuosi,kad jau viskas gerai,bet pažiūriu,kad vaizdas dar liejasi,nors trumparegystės jau sakė nėra. Šiek tiek nemalonu toks jausmas,kai iškraipo vaizdą. Vieną akį užmerkus matau idealiai,o kitą šiaip sau. Na dabar lauksiu tolesnių rezultatų... tongue.gif
Atsakyti
Sveika,

sveikinu praregėjus 4u.gif
O kiek turėjai minuso, astigmatizmo? Toks įspūdis iš tavo aprašymo, kad liko astigmatizmo, jei sakai, kad vaizdas liejasi... g.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

pasidalinsiu savo patirtimi. pasidariau korekcija (Lasik) pries 2 metus, regejimas buvo -2,5. diena po operacijos buvo labai skausminga, tarsi kas pjaustytu akis, bet jau kita diena skausmas nuslopo ir vaizdas pradejo rysketi. nerealus jausmas buvo vel gerai matyti, dziaugsmo asareles liejosi laisvai biggrin.gif
siandiena regejimas truputi pablogejes, itariu, kad butu koks -0,25, akinuku aisku nereikia, matau pakankamai gerai, viskas stabilizavosi.
Is tikruju rekomenduoju rizikuoti ir pasidaryti korekcija, jei turit galimybe. labai retais atvejais po operacijos rega grizta i tokia kokia bloga buvo
Atsakyti
Yra darbu,kuriu negalima(tiksliau,neleidziama) dirbti pasidarius sia operacija.Mano kaip tik toks,iskart prarasciau darba,tuo paciu ir pragyvenimo saltini.O mano regejimas OD-2,0, OS-4,75 plius 0,75 cilindro. Su akiniais matau vieneta,o be akiniu net is lovos nelipu,pries tai juos susirandu smile.gif Ir aplamai pasvarscius visus uz ir pries rizikuoti nesinori,nors kai buvau jaunesne labai norejosi,laimei,tada "neisdege" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 11 01, 17:22)
Sveika,

sveikinu praregėjus 4u.gif
O kiek turėjai minuso, astigmatizmo? Toks įspūdis iš tavo aprašymo, kad liko astigmatizmo, jei sakai, kad vaizdas liejasi... g.gif

Na pas mane buvo -4, o astigmatizmo išvis niekada neminėjo,kad pas mane toks būtų,nes visada vaizdas buvo normalus ir neiškreiptas. Šiaip gydytojas sako,kad tikriausiai yra vienoje pusėje patinusi tinklainė berods,tai todėl šiek tiek liejasi vaizdas. Sakė po savaitės apžiūrės ir pasakys,ar reikės koreguoti,nes gal tai tik pooperacinis nepatogumas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jursla @ 2008 11 02, 22:25)
Na pas mane buvo -4, o astigmatizmo išvis niekada neminėjo,kad pas mane toks būtų,nes visada vaizdas buvo normalus ir neiškreiptas. Šiaip gydytojas sako,kad tikriausiai yra vienoje pusėje patinusi tinklainė berods,tai todėl šiek tiek liejasi vaizdas. Sakė po savaitės apžiūrės ir pasakys,ar reikės koreguoti,nes gal tai tik pooperacinis nepatogumas. bigsmile.gif

Man nebuvo jokio astigmatizmo, o praėjus po operacijos 7 mėn, vis dar liejasi ir ryškumo trūksta...
Atsakyti
QUOTE(Meilė 7 @ 2008 11 02, 20:44)
Man nebuvo jokio astigmatizmo, o praėjus po operacijos 7 mėn, vis dar liejasi ir ryškumo trūksta...

g.gif Na aš kažkaip dabar nesidžiaugiu dėl to liejimosi,nes mano darbas prie kompiuterio ir labai trukdo tas liejimasis. Butų žiauru,jei visada taip liktų,nes su kontaktiniais lešiais mačiau labai gerai. Tikiuosi nereikės gailėtis ateityje... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jursla @ 2008 11 03, 12:03)
g.gif  Na aš kažkaip dabar nesidžiaugiu dėl to liejimosi,nes mano darbas prie kompiuterio ir labai trukdo tas liejimasis. Butų žiauru,jei visada taip liktų,nes su kontaktiniais lešiais mačiau labai gerai. Tikiuosi nereikės gailėtis ateityje... schmoll.gif

na, kiekvienu atveju skirtingai, bet neprarask optimizmo 4u.gif Mano darbas irgi prie kompo, jau 3-a diena po korekcijos intensyviai dirbau (>10 valandu kartais per diena). Liejosi vaizdas kelis mensius, bet po pusmecio viskas buvo puiku. Sunku tik buvo iprast is toliau i ekrana ziuret
Atsakyti
QUOTE(koritsaki @ 2008 11 03, 11:15)
na, kiekvienu atveju skirtingai, bet neprarask optimizmo  4u.gif  Mano darbas irgi prie kompo, jau 3-a diena po korekcijos intensyviai dirbau (>10 valandu kartais per diena). Liejosi vaizdas kelis mensius, bet po pusmecio viskas buvo puiku. Sunku tik buvo iprast is toliau i ekrana ziuret

Man nesiliejo, nors prie intensyvių darbų sėdau 4-ą dieną po operacijos. Tikriausiai čia irgi individualus dalykas, kaip ir visas adaptacijos laikotarpis. Darbiniu atstumu matau puikiai, tik į tolį norėtųsi geriau.
Atsakyti
QUOTE(koritsaki @ 2008 11 03, 11:15)
na, kiekvienu atveju skirtingai, bet neprarask optimizmo  4u.gif  Mano darbas irgi prie kompo, jau 3-a diena po korekcijos intensyviai dirbau (>10 valandu kartais per diena). Liejosi vaizdas kelis mensius, bet po pusmecio viskas buvo puiku. Sunku tik buvo iprast is toliau i ekrana ziuret

Ačiū už palaikymą,labai norėčiau,kad viskas susitvarkytų be pakartotinos operacijos... ax.gif
Papildyta:
[quote=Miaška,2008 11 03, 11:23]
Man nesiliejo, nors prie intensyvių darbų sėdau 4-ą dieną po operacijos. Tikriausiai čia irgi individualus dalykas, kaip ir visas adaptacijos laikotarpis. Darbiniu atstumu matau puikiai, tik į tolį norėtųsi geriau.
[/quote

Man artimieji irgi sako,kad dar mažas laiko tarpas po operacijos ir matyt,kad viskas dar turi nusistovėti per ilgesnį laiką... smile.gif
Atsakyti