Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 30, 19:39)

Aš pasidariau tokią operaciją prieš savaitę. Ir nepasakyčiau, kad būčiau tokio metodo šalininkas. Žinojau, kad rizikuoju ganėtinai, juolab, kad trumparegystę turiu aukštą(daugiau nei -7) Tačiau padariau. Taip patarė ne racionalus apsisprendimas, o intuicija. Labai daug info ir suvokimo gavau iš šeimyniškio mediko profesionalo ir ano kolegų. Supratau, kad operacijos pasekmės daugiau žada nežinomų pasekkmių nei garantuotų, vis tiek pasidariau. Dabar laukiu ir džiaugiuos, kad tie nemalonūs nežinomieji liečia mane tik minimaliai. DuokDie, kad tuo ir pasibaigtų. Tikrai - Dieve duok.  4u.gif

aciu labai uz issamu paaiskinima 4u.gif

tai jeigu butu tokia galimybe dar karta rinktis, rizikuotumet dar karta?
Atsakyti
QUOTE(snaigutė @ 2008 10 31, 00:35)

Pasakysiu savo nuomonę - aš rizikuočiau dar kartą, rezultatas to vertas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 10 30, 19:53)
acu dievui kad kai dariaus operacija tokiu dalyku neskaiciau,arba neatsimenu,dabar jauciu bijociau darytis,dabar turiu kita problema man itaria gleukoma,sekas sakau su akim,jei ne blogas rejimas tai dar gleukoma,ar ta gleukoma bus kaip nors imanoma isgydyt,tikrai apakt nenoriu doh.gif

Pandute, o kada tau ja pradejo itarti??? blink.gif Ir pagal kokius pozymius?
Atsakyti
QUOTE(snaigutė @ 2008 10 31, 01:35)
aciu labai uz issamu paaiskinima  4u.gif

Matot, situacija kas kartą yra kitokia. Kaip būtų kitą kartą, nežinau, visaip gali būt. Priimdamas sprendimą operuotis vis tik labai vertinau nuosavos sveikatos būklę, jos stabilumą, organizmo atsparumą infekcijoms, dariausi kraujo tyrimus (cukrus, cholesterolis - taipogi), atsižvelgiau į kepenų, inkstų, kasos būklę (echoskopiją darė). Dar pridursiu, kad peršalimo jokiomis ligomis nesergu kokius penkerius metus. Tai va, gal tos didelės rizikos svorį tai ir išlygino... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As_tik_as: 31 spalio 2008 - 11:36
QUOTE(rsc @ 2008 10 30, 21:31)
glaukoma neisgydoma schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif galima tik pristabdyti progresavima, ir tai ne visada pavyksta...
O taip noreciau gerai matyti unsure.gif bet, jauciu, su sita diagnoze trumparegystes korekcija negalima...

o tai tau yra gleukoma?
QUOTE(indrusita @ 2008 10 31, 11:09)
Pandute, o kada tau ja pradejo itarti??? blink.gif Ir pagal kokius pozymius?

as neseniai ejau pas akiu gydytoja,ji man paziurejo akiu dugna ir pasake kad itaria gleukoma,eisiu akiploti tirtis tada tiksliai pasakys,bet vos infarkto negavau is pasakymo
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 31, 09:49)
Pasakysiu savo nuomonę - aš rizikuočiau dar kartą, rezultatas to vertas thumbup.gif

Apie kokį rezultatą kalbam? Dar gi viskas pakeliui, jeigu gerai prisimenu? Praeis bent trys mėnesiai, o tikriau - pusmetis, va tada galima bus pradėt sakyt, kad jau yra rezultatas.

Tarp kitko, o man šiandien regėjimas ryškiai pablogėjo. Va ir nuotaikos atitinkamos - esu ramus ir mieguistas.
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 10 31, 15:33)
o tai tau yra gleukoma?

as neseniai ejau pas akiu gydytoja,ji man paziurejo akiu dugna ir pasake kad itaria gleukoma,eisiu akiploti tirtis tada tiksliai pasakys,bet vos infarkto negavau is pasakymo

Nu gal nera taip blogai, kaip pasirode, tad nepergyvenk is anksto. O kada eisi tirtis?
Atsakyti
QUOTE(indrusita @ 2008 10 31, 15:38)
Nu gal nera taip blogai, kaip pasirode, tad nepergyvenk is anksto. O kada eisi tirtis?

po 10d ir noriu ir biaju,jei pasakys kad taip isprotesiu is baimes
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 10 31, 15:50)
po 10d ir noriu ir biaju,jei pasakys kad taip isprotesiu is baimes

Laikykis, nepasiduok baimei. Bent jau man visada padeda, jei susirenku kiek įmanoma daugiau informacijos. Skaityk, ieškok, apie glaukomą tikrai daug rasi, o kai daugiau žinosi - gal neatrodys taip baisu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 31, 16:33)

Tarp kitko, o man šiandien regėjimas ryškiai pablogėjo. Va ir nuotaikos atitinkamos - esu ramus ir mieguistas.

kazin kodel pablogejo g.gif reik tiketis, pageres 4u.gif

as apsisprendziau paieskoti cia klinikos, pasitarti su gydytojais, suzinoti ar isvis man galima daryti operacija, juk yra galimybe, kad ir nebus galima, o tada ziuresiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snaigutė @ 2008 10 31, 18:01)
kazin kodel pablogejo  g.gif reik tiketis, pageres  4u.gif

as apsisprendziau paieskoti cia klinikos, pasitarti su gydytojais, suzinoti ar isvis man galima daryti operacija, juk yra galimybe, kad ir nebus galima, o tada ziuresiu  ax.gif

Protingas sprendimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 31, 15:33)
Apie kokį rezultatą kalbam? Dar gi viskas pakeliui, jeigu gerai prisimenu? Praeis bent trys mėnesiai, o tikriau - pusmetis, va tada galima bus pradėt sakyt, kad jau yra rezultatas.

Na, juk niekas man neuždraus džiaugtis tuo, kad jau antras mėnuo kaip gerai matau be akinių ir linzių. Džiaugiuosi tuo kasdien, o paverkti, jei prireiks - visada suspėsiu smile.gif

QUOTE(snaigutė @ 2008 10 31, 17:01)
as apsisprendziau paieskoti cia klinikos, pasitarti su gydytojais, suzinoti ar isvis man galima daryti operacija, juk yra galimybe, kad ir nebus galima, o tada ziuresiu  ax.gif

Ir aš nuo to pradėjau drinks_cheers.gif
Pasidariusi tyrimus žinosi, domėtis toliau, knisti giliau, ar neverta mirksiukas.gif
Atsakyti