Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(simre @ 2008 10 09, 13:28)
Kiek tau kvietkų reikia persodint? Jei kokią vieną ar dvi, tai kreipkis, padėsiu, nereiks tau to viso maišo pirkt.

Kad zinok 2 dendrikus ir 2 phalenopsius. Daug reikia doh.gif Bet aciu uz pasiulyma 4u.gif

QUOTE(kabesita @ 2008 10 09, 16:53)
As siandien su atsiuntimu KEIKIBOOST nusipirkau uz 11 svaru  smile.gif

Eina sau baikit jus tas savo orchytes su tais boksais prievartaut schmoll.gif unsure.gif

QUOTE(Lexana @ 2008 10 09, 22:24)
MB praeidamas burbtelėjo: vonios tokios tai noriu, bet katės-zekės - nea. schmoll.gif laugh.gif

lotuliukas.gif
Nu bet silta ta kate tikrai. Ir man teko ja paliest. O del jai priskirto ateivio statuso tai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu jus ir plepes, nuo vakar tema baigta ir jau 10 puslapis lotuliukas.gif . Vos dasivijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gania @ 2008 10 10, 21:48)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Simre, pasidalinsi substratu? Vakar persodinejau, tai man truputis pritruko doh.gif
Siandien tingejau iki "Tarp geliu" vilktis
Atsakyti
o as dabar apziurejau savo d.phal, tai kaip sparciai ziedstiebiai auga bigsmile.gif grazu ziuret thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 10 10, 21:20)
Simre, pasidalinsi substratu?  Vakar persodinejau, tai man truputis pritruko  doh.gif
Siandien tingejau iki "Tarp geliu" vilktis

P.S. Kada pakviesi i svecius savo floros ir faunos apziureti?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 10, 21:21)
o as dabar apziurejau savo d.phal, tai kaip sparciai ziedstiebiai auga bigsmile.gif grazu ziuret thumbup.gif

parodyk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 10, 21:37)

pabandysiu siaip pafotkint, jei pavyks, batarke seda g.gif
o jus man saket, kad ten keikiai rolleyes.gif
Atsakyti
maniškis "gal žiedstiebis" laaabai letai auga doh.gif

user posted image

ir iš kitos pusės

user posted image
Atsakyti
fotke nekokybiska, tamsoka g.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2008 10 10, 21:52)
maniškis "gal žiedstiebis" laaabai letai auga doh.gif

man tai panasus i ziedstiebi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 10, 21:40)
pabandysiu siaip pafotkint, jei pavyks, batarke seda g.gif
o jus man saket, kad ten keikiai rolleyes.gif

Juk galima ir suklysti ax.gif Nesam mes juk visažiniai,aš tik spėjau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 10 10, 21:54)
fotke nekokybiska, tamsoka g.gif
user posted image

Oi kaip tau smagu, bigsmile.gif o maniškis tai baigia nužydėt ir nieko naujo dar neaugina nei atžalų nei žiedstiebių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 10, 21:58)
Juk galima ir suklysti ax.gif Nesam mes juk visažiniai,aš tik spėjau mirksiukas.gif

irnesakyk.gif zinau, zinau, juk pati klystu biggrin.gif
as net nzn, kad d.phal gali ziedstiebiai is senu kotu pasirodyt g.gif tpraeitais metais jis jau zydejo ant to koto, tai kazkaip kai pradejo lyst, tai pati nustebau unsure.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 10, 22:00)
Oi kaip tau smagu, bigsmile.gif o maniškis tai baigia nužydėt ir nieko naujo dar neaugina nei atžalų nei žiedstiebių schmoll.gif

nu cia jis mane konkreciai pradziugino, o ant kito koto dar ziedstiebis yra su vienu ziedu ir jau dar vienas lenda, bet tas leciau auga g.gif
Atsakyti