Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Aduka @ 2008 10 10, 17:29)
Aš ją persodinau prieš savaitę ir aišku nei liejau nei purškiau, o jis vis gelsta g.gif

na matai jei dabar adaptavimosi periodas g.gif
o ka daryt, tai manau jei silumos dabar reiketu g.gif
Atsakyti
Aš ją persodinau prieš savaitę ir aišku nei liejau nei purškiau, o jis vis gelsta g.gif
Papildyta:
O tai dabar jūsų patarimai, ką man dabar daryti??

Na aš kaip įkišau į orchidariumą tai atsigavo,tai manyčiau reiktų šviesiai ir šiltai pastatyti,ir laukti.Gal kažkiek vis papurškalioti ant substrtato.
Papildyta:
O tai dabar jūsų patarimai, ką man dabar daryti??

Žinai,dar man toks klausimas "pasistojo",o kokiom trąšom tręšiai?Čia tik šitai vietai taip nutiko?
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 10, 18:38)
Na aš kaip įkišau į orchidariumą tai atsigavo,tai manyčiau reiktų šviesiai ir šiltai pastatyti,ir laukti.Gal kažkiek vis papurškalioti ant substrtato.
Papildyta:
Žinai,dar man toks klausimas "pasistojo",o kokiom trąšom tręšiai?Čia tik šitai vietai taip nutiko?

Na bet bute gyvenant, labai sunku išgauti šilumą, nebent pšildyti truputį orkaitėje biggrin.gif
Aš tręšiu trąšom su guano ekstraktu, iš orchidėjos.lt ir tokie požymiai pasireiškė tik šiai orchidėjai
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 10 10, 16:42)
Na mamytės gydytojos, prašom nustatyti diagnozę

Pas mane buvo panasus vaizdelis, bet nekreipiau demesio, tai bujoja toliau. Manau, kad persodinimo padarinys, tikrai ne liga.
O jis ten ziedstiebi beleidziantis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 10 10, 19:00)
Pas mane buvo panasus vaizdelis, bet nekreipiau demesio, tai bujoja toliau. Manau, kad persodinimo padarinys, tikrai ne liga.
O jis ten ziedstiebi beleidziantis?  g.gif

Na ir aš dar savaitėlę palauksiu, o tada jau rimtai pavojaus varpais skalambinsiu ax.gif

Jeigu ten kur didžiausiam matosi, tai ten lapukas, tik pasisukęs, tai atrodo, kad žiedstiebis
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 10, 14:42)
lotuliukas.gif turbut dar spesi ir i sita, na ziurint, kaip ten suksies lotuliukas.gif

Jaw gryzaw assa.gif
Nieko gero neradau nusipirkti, nors pensijos pinigeliai taip ir cype kiseneje lotuliukas.gif
Tai nuejau i kirpykla ir palikau ten savo kasas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 10 10, 19:00)
O jis ten ziedstiebi beleidziantis?  g.gif

Na tokio persodinimo padarinio dar nebuvau mačius,o persodinau tikrai ne vieną schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 10 10, 19:05)
Jaw gryzaw  assa.gif
Tai nuejau i kirpykla ir palikau ten savo kasas  verysad.gif

Nu ir negaila kasų????ohmy.gif
Aš tai saviškių kiekvieną cm saugau blush2.gif
Atsakyti

negi taip gaila? smile.gif užtad atsinaujinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 10, 19:11)
negi taip gaila? smile.gif užtad atsinaujinai mirksiukas.gif

Zuzla ar tu dar čia? bigsmile.gif Mes jau manėm kad ruoštis iš vakaro jau pradėjai?

Nepagalvok blogai, mes tavęs nevarom schmoll.gif
Atsakyti
Jaw gryzaw  assa.gif
Nieko gero neradau nusipirkti, nors pensijos pinigeliai taip ir cype kiseneje  lotuliukas.gif

Kasas visos pastebejot, o zodeli PENSIJA visos praleidot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 10 10, 19:24)
Kasas visos pastebejot, o zodeli PENSIJA visos praleidot  doh.gif

Na nedrįsom užklausti blush2.gif Juk amžiaus moters negalima klausti biggrin.gif
Atsakyti