Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(katininke @ 2008 10 10, 19:05)

Tai nuejau i kirpykla ir palikau ten savo kasas   verysad.gif

rodykis kartu su nukirptom kasom ir orchem biggrin.gif
gerai, kad priminei reik ir man kitai sav. uzsiregistrint pas kirpeja, reik pasigrazint pries ligonines, o tai jei ex pasirodys reik atrodyt graziai ir pasitempusiai, lai zino ka prarado lotuliukas.gif

QUOTE(Aduka @ 2008 10 10, 19:14)
Nepagalvok blogai, mes tavęs nevarom schmoll.gif

mes tik tavo pyrago norim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 10 spalio 2008 - 18:29
QUOTE(Aduka @ 2008 10 10, 19:14)
Zuzla ar tu dar čia? bigsmile.gif  Mes jau manėm kad ruoštis iš vakaro jau pradėjai?

Nepagalvok blogai, mes tavęs nevarom schmoll.gif

tai aš nagus nusilakavau g.gif negi susišukuosiu ir apsirengsiu iš vakaro biggrin.gif

katininke, neįsižeisk, kad nepastebėjom "pensijos", gal tu taip savo algą vadini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 10 10, 19:24)
Kasas visos pastebejot, o zodeli PENSIJA visos praleidot  doh.gif

tai as pati kai pensija-pasalpa gaunu is valstybes, tai man kazkaip normalu tongue.gif
tai prisipiazink, kokia jau babute nubombinai ant pensijos hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 10 spalio 2008 - 18:32
QUOTE(rena @ 2008 10 10, 19:30)
tai as pati kai pensija-pasalpa gaunu is valstybes, tai man kazkaip normalu tongue.gif
tai prisipiazink, kokia jau babute nubombinai ant pensijos hihihi.gif

Nebombinu kol kas nieko ax.gif
Pensija, kurios uztenka dviem dienom, skiria valstybe drinks_cheers.gif
Pries jos gavima dar nubombinau valstybe ant mazdaug 150 tukst. (dar ne tiek mokesciais jai sukisau). Dabar kyskas ir orchytes auginu, MB strojinu ir vaidinu socialiai remtina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 10 10, 19:37)
Pries jos gavima dar nubombinau valstybe ant mazdaug 150 tukst. (dar ne tiek mokesciais jai sukisau). Dabar kyskas ir orchytes auginu, MB strojinu ir vaidinu socialiai remtina  lotuliukas.gif

taip ir reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 10 10, 19:37)

Pries jos gavima dar nubombinau valstybe ant mazdaug 150 tukst. (dar ne tiek mokesciais jai sukisau). Dabar kyskas ir orchytes auginu, MB strojinu ir vaidinu socialiai remtina  lotuliukas.gif

unsure.gif ir as taip noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Prasau pasidalinti, kokiais budais taip bombinate valstybe, kokiais budais pensijas gaunate.. As irgi noriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 10 10, 19:55)
Prasau pasidalinti, kokiais budais taip bombinate valstybe, kokiais budais pensijas gaunate.. As irgi noriu tongue.gif

Patikek, nieko malonaus ir nieko gero (ypac finansus). Bet jei jau tai neisvengiama, tai nors naudos reikia gauti
Atsakyti
na jus ir spartuoles... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, auginu tris phalaenopsius.Šiandien parduotuvėje pamačiau tokį nuvargusį, liūdną, kampe užkištą, kuriuo jau nieks nesižavi augalėlį verysad.gif , man jo pagailo ir jis jau pas mane wub.gif tik va niekaip neatsirenku kas jis toks g.gif , gal galit padėt bigsmile.gif
user posted image user posted image
Aš ją iškarto persodinau į ekstra substratą, tik tokio turėjau(padauginau pirkdama biggrin.gif ), šaknys smulkios, jaučiu perstambus unsure.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif Niu mergos jus ir pavarot,registruojuos 10 puslapy. ph34r.gif
Atsakyti
is odontoglasiumu, populiariai cambria, ekstra nelabai tinka substratas, is orchidejos.lt reiktu smulkiasaknem tinkancio, jau pati rasei, kad saknys smulkios ir prieziura jo kitokia nei pelenopsiu, pasiskaityk

http://www.rojaussod...i...f=98&t=2120
Atsakyti