Vakar maniškiai "Ratus" žiūrėjo iki galo, tai visa laimė, kad aš viską metus ir vaikus MB palikus nuėjau miegot 21 val... Nes tie vaiduokliai šiandien 6:30 jau gyvi buvo. Kuo vėliau gula, tuo anksčiau keliasi.... Ir čia vadinasi savaitgalis, jo ma jo.
Vakar maniškiai "Ratus" žiūrėjo iki galo, tai visa laimė, kad aš viską metus ir vaikus MB palikus nuėjau miegot 21 val... Nes tie vaiduokliai šiandien 6:30 jau gyvi buvo. Kuo vėliau gula, tuo anksčiau keliasi.... Ir čia vadinasi savaitgalis, jo ma jo.
eik i http://keep4u.ru/
Po to kur browse issirink foto is savo kompo ,paspausk zagruzyt,palauk po to kaip virsuj atsiras foto kuria issirinkai,paspauk ant antros nuorodos nuo foto(kur parasyta Imag ir sakiciai) ja nukopijuok ir padaryk PASTE i zinutes lauke(na kur sarai zinute mamu forumui),pabandyt ,tikiuosi pavyks Papildyta:
Nuosirdziausi sveikinimai ZUZLAI vestuviu proga
Lai meile niekada nevirsta tik iprociu,o kasdienybe niekada neslegia
Su situo grazuoliu visa nakti vargau ,bet ju tokia proga
Aš taip pat sveikinu tave, ZUZLA Gyvenime nėra juk lengvo nieko, Ir viską reikia pamatuoti širdimi. Tik savo rankom tvirtą tvirtą lieptą Jums teks patiems nutiesti ateity. Jau rankom keturiom Jūs kelią tiesit, Bendrom svajom pavasariai žydės. Kartu dainuosit ir kartu liudėsit, Ir tyliai lauksite trečios širdies.