Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 11, 14:24)
O pavyzdziuj kaip stikla valai,nes juk bepurskaliojant jauciu labai stiklas apsinesa...Kaskart reikia isimt viska???? g.gif

tai va, kai vis valinedavau atsargiai, o dabar kai salotynas tai ie nebevalau schmoll.gif o siaip turiu toki skudureli, kuriuo tik dregnu per stikla pravarai ir nelieka juokiu ruozu, tai va tas dar budavo gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 11, 14:23)
pas mane tai kai svetaine virtuve ir prieskambaris, viskas viename, tai toli ir lakstyt nereik, o virtuve visada pries akis majacinasi doh.gif

Pas mane irgi 3in1, tai negaliu susiversti virtuves, nes viskas kaip ant delno doh.gif O dar MB megejas be ispejimo sveciu prisitempti, tai pastovi tvarka visur turi buti. Uzknisa!!! Per TV6 visa diena J. Oliverio receptus rodo, tai idejas gaudau blink.gif

Dabar i tema lotuliukas.gif Mano phalikas miniukas du kazkokius NSO is nuzydejusio ziedstiebio leidzia. Lauksim, ziuresim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 11, 13:12)
as, tai pietus gaminau, nes ant vestuviniu pietu pakvitimo irgi neturiu schmoll.gif  biggrin.gif
nu kaip mane knisa, kai pagamini ir niekas nevalgo bash.gif
tai i koki krasta jau cia leki ieskot tuos puokstes biggrin.gif
Papildyta:

tai cia tu su ta puokste bigsmile.gif  ax.gif

Jop jop ieškojau gėlių kokių nuskit, tai nuskyniau pagaminau puokšte ir uostinėjau, ir nutraukė mano kadriuką mirksiukas.gif

O tai ką gaminai? neatsisakyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 10 11, 14:28)
Dabar i tema   lotuliukas.gif  Mano phalikas miniukas du kazkokius NSO is nuzydejusio ziedstiebio leidzia. Lauksim, ziuresim   bigsmile.gif

a ko pati nori g.gif

Papildyta:
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 10 11, 14:31)
O tai ką gaminai? neatsisakyčiau ax.gif

ai cia mergos isgyre tokius a'la kotletukus kur farso tesla pasigamini is vakaro, su bulviu kosyte ir agurcikais raugintais niam niam blush2.gif o jei dar priesais zydinti palange orchideju tai isvis thumbup.gif

nu ka as galiu pasakyt doh.gif pasirodo i vln isvarom i ikurtuves unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 11 spalio 2008 - 13:37
QUOTE(katininke @ 2008 10 11, 15:28)
Pas mane irgi 3in1, tai negaliu susiversti virtuves, nes viskas kaip ant delno  doh.gif  O dar MB megejas be ispejimo sveciu prisitempti, tai pastovi tvarka visur turi buti. Uzknisa!!! Per TV6 visa diena J. Oliverio receptus rodo, tai idejas gaudau  blink.gif

Dabar i tema  lotuliukas.gif  Mano phalikas miniukas du kazkokius NSO is nuzydejusio ziedstiebio leidzia. Lauksim, ziuresim  bigsmile.gif

Tai laukiam daugiau ziedu thumbup.gif
Viskas einu i lauka grino oro ikvept rolleyes.gif
Atsakyti
mergai, ciau 4u.gif jauciu, kad iki pirmadienio g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 11, 14:37)
a ko pati nori g.gif
Papildyta:

ai cia mergos isgyre tokius a'la kotletukus kur farso tesla pasigamini is vakaro, su bulviu kosyte ir agurcikais raugintais niam niam blush2.gif o jei dar priesais zydinti palange orchideju tai isvis thumbup.gif
nu ka as galiu pasakyt doh.gif pasirodo i vln isvarom i ikurtuves unsure.gif

Tai aišku ta proga ir orchytę iš sostinės prikabink mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 10 11, 14:44)
mergai, ciau 4u.gif jauciu, kad iki pirmadienio g.gif

Na kagi liūdna bus be tavęs cray.gif . Bet ir tau reikia kokią išeiginę dienelę pasiimti, kad nuo mūsų pailsėtum blush2.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu is visos sirdies Zuzla

Mylėkit vienas kitą tyliai,
Be priekaištų ir pažadų.
Mylėkit taip, kaip paukščiai myli
Apsvaigę nuo gimtų šilų.
Tegul vienos širdies plakimą
Kita širdis visad išgirs
Ir jeigu suvedė likimas
Tegul jau niekad neiškirs.
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Lauksim renos naujokiu is Vilniaus biggrin.gif
Atsakyti
Mergicos, kokia vanda ka tik Pramones Maximoje maciau!!! blink.gif
Ziedai kaip delnas, tamsi ryski violetine, saknys pusmetrines. Parduodama su kabliu ir stovu vandeniui nulaseti. Vos neapsisiusinau pamaciusi, vos MB mane nutempe nuo jos. Viskas labai grazu, kaina irgi - 219 Lt. Kol kas ne mano kisenei tiks grozis verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 10 11, 17:50)
Mergicos, kokia vanda ka tik Pramones Maximoje maciau!!!  blink.gif
Ziedai kaip delnas, tamsi ryski violetine, saknys pusmetrines. Parduodama su kabliu ir stovu vandeniui nulaseti. Vos neapsisiusinau pamaciusi, vos MB mane nutempe nuo jos. Viskas labai grazu, kaina irgi - 219 Lt. Kol kas ne mano kisenei tiks grozis  verysad.gif    doh.gif

Turbut tokia tik melyna maciau vilniaus akropolio maximoje.... nuo ziedu dydzio irgi apsalau, grozis neispasakytas, bet ir kainele gera doh.gif
Atsakyti
Panos pasigirsiu 4u.gif atvaro MB pasiima mane ir lekiam i parde, o as ziuriu, masinoj orchideja paguldyta wub.gif mano sypsena iki ausu as laiminga wub.gif o jis man sako, cia ne tau, ir nesitikek kad tau, cia man ax.gif cia as gavau dovanu ir as pas taves auginsiu, kad pas mane ji nenuvystu biggrin.gif tai ji vistiek jau liks pas mane visam bigsmile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti