Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(simre @ 2008 10 11, 10:28)
Jei tau ne pusmaišio reikia ir gražiai paprašysi, tai pasidalinsiu.
Jei sutarsim dėl substrato tai ir apžiūrėsi smile.gif

Man daug substato nereikia - tik apie puslitrio. Uzvakar persodinau kelias saviskes, tai truputuko pritruko.

Ka tavo augintines valgo? Atnesciau lauktuviu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasistengiau biggrin.gif

Musu puslapis tiesiog nuostabus thumbup.gif wub.gif
Tiek groziu wub.gif wub.gif
Tai Kabesitai,kiek supratau nepavyko foto iterpt verysad.gif
Atsakyti
Sakyčiau tuščia. Negi visos ZUZLOS vestuvėse g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 10, 14:22)
o tu jas saknis senai ziurejai g.gif ji jau tavam substrate sedi ar parduotuviniam g.gif

Na mano beveik visos parduotuviniam sedi, nes jos jame bujoja, saknys atrodo geros, tai ir nelieciu kol zydi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Aduka @ 2008 10 11, 12:51)
Sakyčiau tuščia. Negi visos ZUZLOS vestuvėse  g.gif  mirksiukas.gif

Nu pakvietimo negavau... ieškau Zuzlai puokštės dovanu blush2.gif

Papildyta:
Nuoširdžiausi sveikinimai ZUZLA'I Vestuvių proga

user posted image
Papildyta:
Labai skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
Aš tai namie sukuosi,barščius šutinu žiemai vakuot....nėr kada šiandien apie orches galvot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 10 11, 13:51)
Sakyčiau tuščia. Negi visos ZUZLOS vestuvėse  g.gif  mirksiukas.gif

as, tai pietus gaminau, nes ant vestuviniu pietu pakvitimo irgi neturiu schmoll.gif biggrin.gif
nu kaip mane knisa, kai pagamini ir niekas nevalgo bash.gif

QUOTE(kulwerstukas @ 2008 10 11, 13:58)
Nu pakvietimo negavau... ieškau Zuzlai puokštės dovanu blush2.gif

tai i koki krasta jau cia leki ieskot tuos puokstes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kulwerstukas @ 2008 10 11, 14:04)
Labai skaniai kvepia  wub.gif

tai cia tu su ta puokste bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 11 spalio 2008 - 13:28
Na tai kur tas orhidariumas,rena????
As ir tik kartais pribegu prie kompo...Nera cia ko,juk savaitgalis,vaziuot reikia kur i gamta,prie kokios upes pavaikstineti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 11, 14:12)
as, tai pietus gaminau, nes ant vestuviniu pietu pakvitimo irgi neturiu schmoll.gif  biggrin.gif
nu kaip mane knisa, kai pagamini ir niekas nevalgo bash.gif
tai

Pas mane priesinga situacija - visi amzinai alkani, ryja viska is eiles, nespeju gaminti doh.gif Tuoj persikraustysiu i virtuve gyventi (oj, kaip as jos nekenciu!!!)
Atsakyti
nu tigi idejau biggrin.gif cia orchidariumu net nepavadinsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Na rena pirmas tai nieko,tik tas bonsas man cia nelabai tinka biggrin.gif
Tai davai imkis ka nors konstruok,,, mirksiukas.gif Sudek savo orhes ,juk tu ju begale turi...Svarbiausia,kad turi orhidariuma,belieka tik papluset(nes ten kur tas salotynas tai nykoka unsure.gif g.gif )
Atsakyti
QUOTE(katininke @ 2008 10 11, 14:16)
Pas mane priesinga situacija - visi amzinai alkani, ryja viska is eiles, nespeju gaminti  doh.gif  Tuoj persikraustysiu i virtuve gyventi (oj, kaip as jos nekenciu!!!)

pas mane tai kai svetaine virtuve ir prieskambaris, viskas viename, tai toli ir lakstyt nereik, o virtuve visada pries akis majacinasi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 11, 14:18)
Na rena pirmas tai nieko,tik tas bonsas man cia nelabai tinka biggrin.gif
Tai davai imkis ka nors konstruok,,, mirksiukas.gif Sudek savo orhes ,juk tu ju begale turi...Svarbiausia,kad turi orhidariuma,belieka tik papluset(nes ten kur tas salotynas tai nykoka unsure.gif  g.gif )

nu kad zinok cia tik 40l akva doh.gif dicikiu kur yra 12cm vazonike, ten netelpa schmoll.gif o tavanda, tai kazkaip vis istraukinet ja isten vargas, baisu ko nenulauzyti doh.gif o sita salotyna as laikau ant palanges toliau nuo visu akiu, o kambari ne visus leidziu, tai niekas jo ir nemato hihihi.gif o kvietkos ten gerai jauciasi, tai man jau geriau lai jos sau patenkintos auga ir greiciau ziedus man rodo ax.gif
o kai jau turesiu normalu orchidariuma, tada ir kazka pakonstruosiu ir tilandsiju tada papirksiu rolleyes.gif
Atsakyti
O pavyzdziuj kaip stikla valai,nes juk bepurskaliojant jauciu labai stiklas apsinesa...Kaskart reikia isimt viska???? g.gif
Atsakyti