Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(aure111 @ 2008 10 12, 12:38)
Sveikos šitų gražuolių gėlyčių augintojos  4u.gif Jau kuris laikas seku jūsų temą (tiesa jau kelintą  thumbup.gif ) tai galvoju laikas ir man prisistatyt  ax.gif  Orchidėjų virusu užsikėciau nelabai seniai prieš gerą pusmetį, bet liga sakyčiau progresuoja  g.gif  nes ramiai nebegaliu praeit pro parduotuvėje sustatytas gėles  doh.gif  doh.gif taip ir norisi kokia parsinešt namo  doh.gif  doh.gif (bet šiuo metu man su pinigais truputį striuka, tai tenka grįžti tuščiomis  verysad.gif ) Tiesa šiuo metu turiu 4 gėlytes  wub.gif tik gaila kad dabar nežydi  ax.gif

Labai jau gražios tavo gėlytės wub.gif
Atsakyti
[quote=Sakalauskiene,2008 10 12, 11:08]Na mergaites as ir pasigirsiu,mano phalikas,kuris siuo metu zydi taip(jau lyg tais buvau ikelusi)
user posted image
Isleido dar du ziedstiebius,na kol kas jie tik pora cm ilgio,bet gera pradzia -puse darbo..
biggrin.gif

NA tikrai yra, kuo džiaugtis wub.gif labai grazus geliukas thumbup.gif

user posted image

Aure, fainulkos tavo gelytes thumbup.gif sveika istojus i orchiu myletoju buri drinks_cheers.gif nesijaudink, prazydinsi ir vel visas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ferarri: 12 spalio 2008 - 12:10
Aure111,sveikinu prisijungus prie musu 4u.gif
Labai grazus tavo geliuku burelis thumbup.gif wub.gif wub.gif
Paskutines kokia spalva wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už šiltą priėmimą 4u.gif mirksiukas.gif
Kaip jau sakiau baigiu dėl jų galvą pamest doh.gif Dar kol pas jus nebuvau užsukus, dar truputį geriau jaučiausi biggrin.gif bet kai paskaičiau ir tokių grožių prisižiūrėjau wub.gif wub.gif tai jau blogai visai pasidarė doh.gif tuoj gal ir sapnuot pradėsiu g.gif
Gėlytės lyg ir neblogai laikosi ax.gif tik va buvo problema su persodinimu doh.gif mano kaime kuris Panevėžiu vadinas nėra pirkt normalaus substrato doh.gif visur tas žemes pardavinėja doh.gif tai pusseserė pasakė kad vienoj parduotuvėj yra tokio užsenietiško ir jos orchytės jame augo, tai ir aš į jį persodinau, nors ten ir daug durpių bet parinkau kur tos žievės daugiau ir atrodo laikosi jos neblogai rolleyes.gif Prieš persodinimą vienos prchytės lapai nebelabai gražūs buvo, o kai ištraukiau iš vazono žiūriu kad šaknys labai negražios doh.gif tik kelios sveikos šaknys liko ir persodinus tokia pavytusiais lapais pasidarė tai jau pergyvenau baisiausiai, bet žiūriu kad jau šaknytę leidžia thumbup.gif thumbup.gif tai tikiuosi išgyvens bigsmile.gif
Atsakyti
Kas cia tam mano dendrobiukui? Zydejimas eina i pabaiga ir didysis pradejo gelsti. Maziukai tai kaip ant mieliu auga, saknytes grazias auginasi (kiek pavirsiuj matosi, nepersodinejau jo dar, nzn kas ten pas ji viduj, bet is isores tai tikrai viskas ok)?
http://public.fotki....sv109354-1.html
http://public.fotki....sv109357-1.html
http://public.fotki....sv109358-1.html
http://public.fotki....drobium-nobile/
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 10 12, 15:27)
Kas cia tam mano dendrobiukui? Zydejimas eina i pabaiga ir didysis pradejo gelsti. Maziukai tai kaip ant mieliu auga, saknytes grazias auginasi (kiek pavirsiuj matosi, nepersodinejau jo dar, nzn kas ten pas ji viduj, bet is isores tai tikrai viskas ok)?

Labai graziai zydi thumbup.gif Ar jis kvepiantis?
Man panasu i naturalu lapu atmirima arba gal jam maistiniu medziagu truksta. Pabandyciau palaistyti silpnu trasu tirpalu. Bet teoriskai ir praktiskai zydintis kotas yra vienkartinis, kai nuzydi, tai pamazu numirsta, visas jegas atiduoda nauju atzalu auginimui. Jeigi jis zydi, tai nemanau, kad jam kazkas negero
Atsakyti
Kvepet tai nea, nekvepia.
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2008 10 12, 16:13)
Ačiū visoms už šiltą priėmimą  4u.gif  mirksiukas.gif
Kaip jau sakiau baigiu dėl jų galvą pamest  doh.gif Dar kol pas jus nebuvau užsukus, dar truputį geriau jaučiausi  biggrin.gif  bet kai paskaičiau ir tokių grožių prisižiūrėjau  wub.gif  wub.gif  tai jau blogai visai pasidarė  doh.gif tuoj gal ir sapnuot pradėsiu  g.gif
Gėlytės lyg ir neblogai laikosi  ax.gif  tik va buvo problema su persodinimu  doh.gif mano kaime kuris Panevėžiu vadinas nėra pirkt normalaus substrato  doh.gif visur tas žemes pardavinėja  doh.gif tai pusseserė pasakė kad vienoj parduotuvėj yra tokio užsenietiško ir jos orchytės jame augo, tai ir aš į jį persodinau, nors ten ir daug durpių bet parinkau kur tos žievės daugiau ir atrodo laikosi jos neblogai  rolleyes.gif  Prieš persodinimą vienos prchytės lapai nebelabai gražūs buvo, o kai ištraukiau iš vazono žiūriu kad šaknys labai negražios  doh.gif tik kelios sveikos šaknys liko ir persodinus tokia pavytusiais lapais pasidarė tai jau pergyvenau baisiausiai, bet žiūriu kad jau šaknytę leidžia  thumbup.gif  thumbup.gif tai tikiuosi išgyvens  bigsmile.gif

Labai gražios tavo gėlytės.
Taip, aš irgi nesirgau orchidejamanija, kol čia neužsukau. Turėjau tik vieną phaleonopsį, auginau jį sau žemėje ir buvau frusty.gif , taip sakant bum, bum ant auginimo. Bet čia pasiskaičius, viskas susirgau nepagydomai. Turiu jų 10 (ir tai jaučiu ne pabaigga) doh.gif

Dabar laukiu dar vienos pražystant, man regis gali būti tokia bordinė,. kaip tavo vienoje nuotraukoje, kur su balta žydi kartu.
Atsakyti
niu mergaites, bekit visos i hyper Maxima thumbup.gif Phaliku uz 24,99Lt toookiuuu graziu yra wub.gif igyvendinsiu savo sena svajone: tris baltus susodinsiu i viena vazona wub.gif wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Salza,2008 10 12, 15:27]
Kas cia tam mano dendrobiukui?

Kas tavo dendrobiui tikrai negaliu patart, nes maniškiui dendrobiui-felenopsis, dar blogiau atrodo, gelsta kaip klevo lapai. Va koks vaizdelis:
Papildyta:
QUOTE(bambyze @ 2008 10 12, 16:10)
niu mergaites, bekit visos i hyper Maxima  thumbup.gif  Phaliku uz 24,99Lt toookiuuu graziu yra  wub.gif igyvendinsiu savo sena svajone: tris baltus susodinsiu i viena vazona  wub.gif  wub.gif  rolleyes.gif

O kokiam čia mieste? Lauksim foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aduka: 12 spalio 2008 - 15:17
QUOTE(Aduka @ 2008 10 12, 16:20)
O kokiam čia mieste? Lauksim foto ax.gif

Kaune smile.gif
Va mano grobis wub.gif
user posted image
Dar pirkau stambiaziede balta dovanu wub.gif
Atsakyti
[quote=bambyze,2008 10 12, 16:37]
Kaune smile.gif
Va mano grobis wub.gif

Na jei šitas susodinsi į vieną indą, tai vaizdelis bus super thumbup.gif . O jei dar visos kartu sužydėtu tai iš vis mmmmmmmm:wub:
Atsakyti