Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(ingulia @ 2008 10 10, 15:08)
Aš irgi po pardės dabar jau iškart persodinu, vieną turėjau nepersodintą, tai ją voratinklinės erkutės sugraužė, o iš kur kitur jos galėjo ateit, jei visos kitos gėlės buvo sveikos.

voratinklines erkutes naikint reik su nemazaliu mirksiukas.gif

QUOTE(kulwerstukas @ 2008 10 10, 15:09)
Tai kad ji visada buvo kolidoriui, skersvejo negavo, vakar vienas pumpurelis buvo nuvytes, galvojau paseno ir nuvyto, o sian vaikstinedama aplik jas pamaciau kad tai visaj negerai, visi ziedai nuvyte, bet pumpuriukas psu psu psu dar geras, nenuvyto. tai parsinesiau i miegamaji. kazi nepakenks jai?
Praeis depresija iki musu susitikimo liezuvis.gif
reik tiketis kad nepasiplaus wink.gif na reik sulaukti mergos, gal ji suorganizuos susitikima greiciau. taip norisi, bet va dar ir taves sugrystancios reiks sulauks, kaip mes be taves...

o tu jas saknis senai ziurejai g.gif ji jau tavam substrate sedi ar parduotuviniam g.gif

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 10, 15:09)
rena,tu man kartais gasdini lotuliukas.gif

unsure.gif kuo? kokia prasme mastau.gif

QUOTE(zuzla @ 2008 10 10, 15:10)
ne dėl gyvenimo pergyvenu... dėl paties rytojau, kaip ten viskas bus cool.gif

viskas bus gerai, o mes cia tau sveikinimu privarysim, kad poto pasijungus turetum ka veikti mirksiukas.gif

QUOTE(kulwerstukas @ 2008 10 10, 15:13)
ogho, maniau kad niekas nesikeicia po vestuviu blink.gif

kaip nesikeicia, as su Mb pragyvenau kartu 9m., o po svadbos jau metai praejo,tai zinok tuos metus, tai jau galvojau, kad mane jau viskas uzkniso ir laikas skirtis, o dabar vel normaliokas thumbup.gif tai zinok net per ta madaus men. skaitoma (buvom be vaiku, dviese savaitikei Palangoj), tai net MB sako gera, isivaizduoji nei sykio net nesusipykom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 10, 15:21)
nu, o dar iki šiol dirbu g.gif

Lek namo greitai, grazintis pradet tongue.gif
Atsakyti
ačiū labai mergaitės už palaikymą, biškį paofftopinom, bet man lengviau pasidarė 4u.gif 4u.gif 4u.gif

gal kas nors rytoj padovanos orchyčių ax.gif

tik tikiuosi per savaitgalį neprišnekėsit visą temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 10, 15:22)
Na ziurekit ka dar parodysiu biggrin.gif
As manau ,kad nuo saules g.gif Kaip jus galvojat....

zo dzia yra reanimatoriaus pasekmes, tai yra kai didele saule ir dregme g.gif
nori parodysiu, kas su mano uzsieniete-margalape pasidare su lapais doh.gif bet as nepergyvenu, bus tu lapu, man svarbiausia, kad saknis auginasi ax.gif
Atsakyti
Ta prasme gasdini su savo mintim tokiom idomiom lotuliukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
As del saviskes tai nepergyvenu..nes ji saknu priaugino kruvas ir naujus lapus leidzia,gal kada ziedu sulauksiu nes spalva labai faina... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 10, 15:26)
ačiū labai mergaitės už palaikymą, biškį paofftopinom, bet man lengviau pasidarė 4u.gif  4u.gif  4u.gif

varyk tu grazintis, o tai vis cia man pries akis smirineji su pankiska sukuosena ir nuo isgascio akim issprogusiom hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 10, 15:28)
varyk tu grazintis, o tai vis cia man pries akis smirineji su pankiska sukuosena ir nuo isgascio akim issprogusiom hihihi.gif

dar neišleidžia, turiu darbus perduot, nes savaitę atostogausiu rolleyes.gif ir MB dar nepabaigė darbų, mat mes kartu dirbam (tarnybinis romanas rytoj baigsis blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 10, 15:32)
dar neišleidžia, turiu darbus perduot, nes savaitę atostogausiu rolleyes.gif ir MB dar nepabaigė darbų, mat mes kartu dirbam (tarnybinis romanas rytoj baigsis blush2.gif )

Kaip tai neisleidzia doh.gif Rytoj vesele, o tu iki velumos darbe. Reikejo vakar atostogas pasiimt blink.gif
Atsakyti

Reikėjo savaite prieš savaite po atotogas paiisiimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 10, 15:36)
Reikėjo savaite prieš savaite po atotogas paiisiimti  doh.gif

tai kad mažai atostogų turiu blush2.gif dabar niekur navažiuosim, o kai žiemą reiks tai ir neturėsiu
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 10, 15:28)
Ta prasme gasdini su savo mintim tokiom idomiom lotuliukas.gif  biggrin.gif

cia tau kurios labiausiai patiko hihihi.gif

prisitarnybinot ir romaninot biggrin.gif
Atsakyti
Na ir aš jungiuos prie jūsų
Jau pusę dienos prie siuvimo mašinos prasėdėjau doh.gif , tai dabar atėjau grožių jūsų pasižiūrėt
Atsakyti