Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Aduka @ 2008 10 10, 16:14)
Na ir aš jungiuos prie jūsų
Jau pusę dienos prie siuvimo mašinos prasėdėjau doh.gif , tai dabar atėjau grožių jūsų pasižiūrėt

man reik dzinsus patrumpint ir niekaip nesusiruosiu siuvimo masinos is palepes atsinest doh.gif
tai kad tu groziu niekas nepridejo schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 10, 16:17)
man reik dzinsus patrumpint ir niekaip nesusiruosiu siuvimo masinos is palepes atsinest doh.gif
tai kad tu groziu niekas nepridejo schmoll.gif  biggrin.gif

Na va o aš taip tikėjausi paganyt akis biggrin.gif
Tai pavežėk tuos džinsus, kaip tik ir palenksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mamytės gydytojos, prašom nustatyti diagnozę
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 10 10, 16:18)
Tai pavežėk tuos džinsus, kaip tik ir palenksiu mirksiukas.gif

nu kai tik lektuvo sulauksiu autobusu stoty (Sakalauskiene sian visas uzsikviete ant saslu), tai praskrisdama ir tuos dzinsus uzmesiu tau lotuliukas.gif

QUOTE(Aduka @ 2008 10 10, 16:42)

vai, vai kokie lapai negrazus unsure.gif
pasakok, kaip laikai ir kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 10, 16:48)
vai, vai kokie lapai negrazus unsure.gif
pasakok, kaip laikai ir kur g.gif

Na laikau kaip ir anaksčiau, šialia lango, žydėjo buvo viskas gerai. Pradėjo gelsta viršutinis lapas, paskui kiti po truputį, tai galvojau, kad gal pūva. Persodinau - jokio puvinuo nebuvo, šaknys baltos gražios ir jų daug. Bet nežinau kas negerai, nes jis vis labiau gelsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 10 10, 16:42)

Manau tu jį palaikiai per daug vėsiai ir drėgnai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aduka @ 2008 10 10, 16:52)
Na laikau kaip ir anaksčiau, šialia lango, žydėjo buvo viskas gerai. Pradėjo gelsta viršutinis lapas, paskui kiti po truputį, tai galvojau, kad gal pūva. Persodinau  - jokio puvinuo nebuvo, šaknys baltos gražios ir jų daug. Bet nežinau kas negerai, nes jis vis labiau gelsta g.gif

Ar purškiai?
Atsakyti
na siaip kiek dabar pasiziurejau, tu ligu, tai man toks vaizdas, kad tai vandens ir saules padariniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 10, 16:56)
na siaip kiek dabar pasiziurejau, tu ligu, tai man toks vaizdas, kad tai vandens ir saules padariniai g.gif

Na manau dar gali būti ir šalčio, nes kai nuvažiuoju pas tėvus, jie gyvena bute pirmame aukšte, tai kambaryuje dabar tik 15+ tai eina sau kaip šalta, o pas kaimynes beveik visas kiek mačiau ant langų stovi varkšiukės geltonais lapukais.
Atsakyti
Aš nepurškiau, o kambaryje temperatūra apie 19, tai sakyčiau pusę bėdos. Nuo saulės pertekliaus tikrai negali būti, nes ten pat ir vasarą stovėjo. Nebent nuo saulės trūkumo, bet čia jau saulės nepajamsiu daugiau schmoll.gif Drėgnai irgi nelaikiau, nes kai pažiūrėjau šaknis, tai jos daugiau sausos, nei drėgnos
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 10 10, 17:05)
Aš nepurškiau, o kambaryje temperatūra apie 19, tai sakyčiau pusę bėdos. Nuo saulės pertekliaus tikrai negali būti, nes ten pat ir vasarą stovėjo. Nebent nuo saulės trūkumo, bet čia jau saulės nepajamsiu daugiau schmoll.gif Drėgnai irgi nelaikiau, nes kai pažiūrėjau šaknis, tai jos daugiau sausos, nei drėgnos

na vat ir as nieko tokio neradau, daugiau tarp tu ligu, net nera su tokiais lapais, kad butu g.gif
o tu ja senai persodinai g.gif
Atsakyti

Nuo saulės taip lapai nepasidaro.Mano manymu tai buvo per vėsu ir per drėgna schmoll.gif mano panašiai taip buvo tai vos išsigelbėjau įkišus į orchidariumą,dabar tai laikau ant pietinės palangės,bet nepurškalioju,lieju,kaip ir Phal.kada gerai pradžiūsta.
Papildyta:

Gali būt,kad paliejei ir atvėso namuose.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 10, 17:20)
na vat ir as nieko tokio neradau, daugiau tarp tu ligu, net nera su tokiais lapais, kad butu g.gif
o tu ja senai persodinai g.gif

Aš ją persodinau prieš savaitę ir aišku nei liejau nei purškiau, o jis vis gelsta g.gif
Papildyta:
QUOTE(mamytė23 @ 2008 10 10, 17:22)
Nuo saulės taip lapai nepasidaro.Mano manymu tai buvo per vėsu ir per drėgna schmoll.gif mano panašiai taip buvo tai vos išsigelbėjau įkišus į orchidariumą,dabar tai laikau ant pietinės palangės,bet nepurškalioju,lieju,kaip ir Phal.kada gerai pradžiūsta.
Papildyta:
Gali būt,kad paliejei ir atvėso namuose.

O tai dabar jūsų patarimai, ką man dabar daryti??
Atsakyti