Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadinate orą vyrui girdint?:D

Apklausa: Ar gadinate orą vyrui girdint?:D (722 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Jau prisijuokiau, tai negaliu. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O as cia namatau nieko blogo pirstelt. ypac nakti jei pucia viduriukus, miegat, tai tik nesakykit, kad keliate ir einat i tualeta pirstelt, gi buna nakti miegi ir net nejauti kaip padarai. Nemtaau as cia tragedijos, gi ne prie svetimu zmoniu, tai gal atsiprasau, kai kuriu vyrai gal galvoja kad ir kakuti nedarote? g.gif Siaip visokiu garsu gali atsirasti ir tualete sedint, kai viduriukus paleidzia, didziuotis gal nereik, bet sureiksminti tai nematau reikalo.
Atsakyti
QUOTE(Cocaine @ 2009 02 01, 15:28)
Tai kodėl to nedarytumėt?  bigsmile.gif Koks skirtumas kur gadinti orą?

Nedaryciau prie svetimu vien del to,kad nzn kaip jie reaguotu...bet kai ilgiau pabendrauju...tai ir nesusigesciau ir atsirugciau ir pirstelciau..
o del sventinio stalo..kai valgau tai nebezdu \:) kai viena valgau man dzyn...bet jei maniskis valgo...nu kartais...kai nebegaliu islaikyt biggrin.gif nes vistiek juk nesmardinsiu oro,kaii mylimasis valgo mano gamini tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 02 04, 21:15)
Nedaryciau prie svetimu vien del to,kad nzn kaip jie reaguotu...bet kai ilgiau pabendrauju...tai ir nesusigesciau ir atsirugciau ir pirstelciau..
o del sventinio stalo..kai valgau tai nebezdu \:) kai viena valgau man dzyn...bet jei maniskis valgo...nu kartais...kai nebegaliu islaikyt biggrin.gif nes vistiek juk nesmardinsiu oro,kaii mylimasis valgo mano gamini tongue.gif

nematau ir as cia nieko blogo,savo namuose bijoti ar nedrysti kazka daryti nesmone,o kaip tada vyrai per gimdima buna oi prisiziuri visko ir ar labai jau gedijames viskas zemiska .
Atsakyti
Na aš neturiutokios mados bezdėt garsiai ir dar prie vyro,vyras irgi.Gal taip buvom auklėjami.Bet sūnus kartais taip nusi.....Mano mama kartą paklausė,tu ir su pana kai būni taip garsiai perdi,sako jo lotuliukas.gif Nežinau,ar taip daro,bet aš panelės vietoj užpykčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2009 02 07, 01:35)
Na aš neturiutokios mados bezdėt garsiai ir dar prie vyro,vyras irgi.Gal taip buvom auklėjami.Bet sūnus kartais taip nusi.....Mano mama kartą paklausė,tu ir su pana kai būni taip garsiai perdi,sako jo lotuliukas.gif Nežinau,ar taip daro,bet aš panelės vietoj užpykčiau schmoll.gif

na jum gerai kad galit reguliuoti savo snipus ar garsiai isleist ar tyliai,mano namai mano tvirtove,svetimoi vietoi ir prie svetimu zmoniu neisdrysciau,o kaip ispanai ,olandai? jem vienoidai kur jie ir su kuo reikia ir gadina ora ir net nerauduonuoja. g.gif
Atsakyti
As pabezdu blush2.gif bet tikrai nedarau tuo specialiai, bet ir lekt iki tuliko mano nuomone tikrai kvaila mirksiukas.gif ir privalgius atsiraugiu, nera cia kuo didziotis, bet musu seimoi tai normalu g.gif
Atsakyti
stengiuosi taip nedaryt ne tik prie svetimų, bet ir prie vyro. nemandagu.
Atsakyti
Nieko ci agedingo ar blogo nera! normalu manyciau,juk per tam tikra laika zmogus prie zmogaus pripranta daryti viska....mes susigyvene buvom gal po puses metu taip,kad net jis kakodavo ant toleto o as atejus pries jy pasneket ko nors biggrin.gif arba as maudausi ar dantis valausi o jis ant toleto,man tai nei kiek neslykstu biggrin.gif
dar budavo pas mus bezdaliuku karas biggrin.gif jai jis pradeda tai ir as varau biggrin.gif:D:D
Atsakyti
Nebezdu..bo bais nenoreciau uzuosti jo bezdalu kvapa atsakanciai:)
Atsakyti
MB bezda, tai ir as kazkaip pradejau smile.gif Kaip sakoma, tikrs meile tada kai bezdi po viena kaldra ir tau nesmirda lotuliukas.gif
Atsakyti
abu bezdam, namus šildom bigsmile.gif ir dar vienas kitą pagiriam, jei įspūdingas pirstelėjimas būna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Errnyte @ 2009 02 11, 21:12)
Nieko ci agedingo ar blogo nera! normalu manyciau,juk per tam tikra laika zmogus prie zmogaus pripranta daryti viska....mes susigyvene buvom gal po puses metu taip,kad net jis kakodavo ant toleto o as atejus pries jy pasneket ko nors biggrin.gif arba as maudausi ar dantis valausi o jis ant toleto,man tai nei kiek neslykstu biggrin.gif
dar budavo pas mus bezdaliuku karas biggrin.gif jai jis pradeda tai ir as varau biggrin.gif:D:D

karai,jis tai uzsidaro kai kakoja...ir nelb noreciau ten but...biggrin.gif nes jis pats kartais ten neissedi biggrin.gif doh.gif
biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
QUOTE(Brėkšta @ 2009 02 13, 11:18)
abu bezdam, namus šildom  bigsmile.gif ir dar vienas kitą pagiriam, jei įspūdingas pirstelėjimas būna  lotuliukas.gif

ooo...ir mes kartais taip darom biggrin.gif as vistiek galingesnius baubukus paleidziu biggrin.gif garsas ta prasme biggrin.gif
Atsakyti