Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadinate orą vyrui girdint?:D

Apklausa: Ar gadinate orą vyrui girdint?:D (722 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif prisijuokiau cia beskaitydama,net pilvuka suskaudo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na as tai taip,man prie vyro nera jokiu tabu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Esu visiskai atsipalaidavusi thumbup.gif
Atsakyti
schmoll.gif man tai nepriimtina. Viena karta netyciukas maziukas pabego, tai vos nemiriau is gedos blush2.gif
Atsakyti
ir as negaliu. nors vyras tai nesikuklina smile.gif
Atsakyti
Ne ne ne, taigi sarmata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 12, 17:10)
Juk kai kurie vyrai i moterim ir tarpkojus skuta nesciom smile.gif
O gal čia irgi nemandagu? laugh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As pati stengiuosi nebezdeti,bet jei pasprusta tai ka jau padarysi blush2.gif o maniskis tai pavaro kaip pridera, maza nepasirodo lotuliukas.gif doh.gif buna kad ir vakare atsigulus susuka pilva,tai snypstukas iseina ir viskas,tai MB sako: "mano garsas, tavo kvapas hihihi.gif swoon.gif
Atsakyti
Nieko čia blogo nematau, juk atsipalaidavus ir pasitikint viskas galima.
Kaip mano draugas sako: net angelai bezda....(čia supraskit aš lotuliukas.gif )
Atsakyti
*jei du zmones, esantys vienas salia kito, garsiai bezda...tai rodo, kad ju santykiai yra geri. Jie nieko vienas nuo kito neslepia. Jie yra draugai.

*Jei vienas nebezda, o kitas bezda....reiskiasi vienas is ju kazka slepia...Jie greitai taps svetimi.

*Jei abu nebezda... reiskiasi jie yra svetimi vienas kitam. Arba priesai.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.136 @ 2009 02 24, 22:39)
*jei du zmones, esantys vienas salia kito, garsiai bezda...tai rodo, kad ju santykiai yra geri. Jie nieko vienas nuo kito neslepia. Jie yra draugai.

*Jei vienas nebezda, o kitas bezda....reiskiasi vienas is ju kazka slepia...Jie greitai taps svetimi.

Idomi teorija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mes su vyru visiskai svetimi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
bezdekit i sveikata. zmogus per para kartais net neujusdamas bezda po 30-40 kartu, tai mielosios kam savyje tas dujas laikyti, nesveika gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.136 @ 2009 02 25, 00:39)

arba nekencia smarves.....
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2009 02 24, 13:29)
tai MB sako: "mano garsas, tavo kvapas  hihihi.gif  swoon.gif

Oi, nimoguuu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Man tai nepatogu bais... blush2.gif
Atsakyti