Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadinate orą vyrui girdint?:D

Apklausa: Ar gadinate orą vyrui girdint?:D (722 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Maidenana @ 2009 02 26, 14:11)
arba nekencia smarves.....

nezinau kuo tu maitiniesi, bet mano zmona bezda nesmardziai.

Vienoj vietoj negaliu pakesti bezdejimo - kai uzsimu su zmona seksu (pozicija Nr.69).
Ne todel, kad slykstu ar smirdetu.
Ne.
Todel, kad suima toks nezmoniskas juokas...
O sitoj pozoj, kaip visi zinote, juoktis ir santykiaut vienu metu neiseina.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.133 @ 2009 02 26, 14:40)
1. nezinau kuo tu maitiniesi, bet mano zmona bezda nesmardziai.

2. Todel, kad suima toks nezmoniskas juokas...

1. sakiau "as"? o ne.... o sita, ji apskritai valgo? tavo zmona? as maniau, kad tai tu - zmona... g.gif

2. jou-jou, yra tikimybe ka nors nu-/at-/ikasti lotuliukas.gif
Atsakyti
pasisakysiu šioje smagioje temoje ir aš- bezdame blush2.gif (kitaip lydi pilvo skausmai) , tik kiekvienas išleistas pūkuotukas turi būti vainikuotas žodeliu atsiprašau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 26 vasario 2009 - 15:51
QUOTE(blondinas Nr.133 @ 2009 02 26, 16:40)
nezinau kuo tu maitiniesi, bet mano zmona bezda nesmardziai.

Vienoj vietoj negaliu pakesti bezdejimo - kai uzsimu su zmona seksu (pozicija Nr.69).
Ne todel, kad slykstu ar smirdetu.
Ne.
Todel, kad suima toks nezmoniskas juokas...

Oho, visada nesmardziai? Ir pats kuo maitinetes, kad nesmirdetu? Juk dujos bet kuriuo atveju pro tiesiaja zarna praeina.. Na cia jau labai nusismilkinau doh.gif

O is esmes dziaugiuosi, kad musu poroj poziuris sutampa- jei gali to nedaryti, tai ir nedaryk - juk nemalonu, ir isvis nekultura. Ir isvis- juokingai skamba, kai sako, kad tai simbolizuoja pasitikejima, man tai - nepagarba.
O tai, kad 69 pozoj oro gadinimas neslykstu tai gerai pats pagalvokit ka pasaket biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatine_saldainine @ 2009 02 26, 21:33)

O tai, kad 69 pozoj oro gadinimas neslykstu tai gerai pats pagalvokit ka pasaket  biggrin.gif

pagalvojau.
Su zmona neslykstu.
Su tavim slykstu.

Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.137 @ 2009 02 27, 09:29)
pagalvojau.
Su zmona neslykstu.
Su tavim slykstu.

O tu romantikas.... Noreciau ir as kada perskaityti/isgirsti kazka panasaus apie save...
Atsakyti
Prie ko cia as blink.gif ? Jei jums neslykstu bezdeti vienas kitam i burna tai darykit ta i sveikata lotuliukas.gif Tik zmoniu neizeidinekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatine_saldainine @ 2009 02 28, 14:02)
Prie ko cia as  blink.gif ? Jei jums neslykstu bezdeti vienas kitam i burna tai darykit ta i sveikata  lotuliukas.gif  Tik zmoniu neizeidinekit  mirksiukas.gif

nu gerai gerai...su tavim irgi neslykstu.
Atsakyti
QUOTE(arbatine_saldainine @ 2009 02 26, 23:33)
Oho, visada nesmardziai? Ir pats kuo maitinetes, kad nesmirdetu? Juk dujos bet kuriuo atveju pro tiesiaja zarna praeina.. Na cia jau labai nusismilkinau  doh.gif

Mano dazniausiai buna tik garsas...smile.gif nors ir per tiesiaja zarna viskas eina biggrin.gif mirksiukas.gif pasakyt kuo maitinuos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 03 kovo 2009 - 19:50
pagalvojau kad uzejus paskaitinet tikrai prisizvengsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif :lotuliukas
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 02 26, 16:51)
pasisakysiu šioje smagioje temoje ir aš- bezdame blush2.gif (kitaip lydi pilvo skausmai) , tik kiekvienas išleistas pūkuotukas turi būti vainikuotas žodeliu atsiprašau  ax.gif

Pas mus taip pat wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu mano nuomone, kad jei jau namie negali atsipalaiduot, tai kur begali tai padaryt blush2.gif ? paskui labai greit pilvas gali pradet skaudet. taigi mes visi trys bezdam, aisku su zodeliu atsiprasau ax.gif
Atsakyti