Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadinate orą vyrui girdint?:D

Apklausa: Ar gadinate orą vyrui girdint?:D (722 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ne, to nedarau, ir isvis niekas seimoje nedaro. Tam yra tualetas. O ypatingoms progoms- uzvalgius kazka puciancio- naudoju Espumisan zirniukus.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.133 @ 2009 02 26, 15:40)
nezinau kuo tu maitiniesi, bet mano zmona bezda nesmardziai.

Vienoj vietoj negaliu pakesti bezdejimo - kai uzsimu su zmona seksu (pozicija Nr.69).
Ne todel, kad slykstu ar smirdetu.
Ne.
Todel, kad suima toks nezmoniskas juokas...
O sitoj pozoj, kaip visi zinote, juoktis ir santykiaut vienu metu neiseina.

o cia geras atsakymas !!
Atsakyti
Ne, negadinu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nebent nakti,kai vyras miega lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 03 03, 20:50)
Mano dazniausiai buna tik garsas...smile.gif  nors ir per tiesiaja zarna viskas eina biggrin.gif  mirksiukas.gif pasakyt kuo maitinuos?

Jau tik nevaidinkit cia kazkokias svaruoles,kad bezdalas nesmirda lotuliukas.gif
Atsakyti
nea, negadinu schmoll.gif lotuliukas.gif nebent laaabaii jau prispiria tai begu kuo tolyn lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazkaip, pas mus niekas to nedarydavo, nežinau, negaliu ir tiek schmoll.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
ilga laika gadindavo tik vyras man girdint.kai pastojau,pilva pradejo labai pust,tai as ir nebelaikau 4u.gif biggrin.gif
visada mano oro gadinimas baigiasi abieju juoku biggrin.gif
ir is tikruju,kodel vyrai gali gadint ora,o mes turim susilaikyt...juk po ilgo susilaikymo,tikrai buna nemalonu...aisku niekur kitur to nedarau,bet vyras juk savas zmogus,o oro nuleidimas naturalus dalykas...ir nebesigedyju smile.gif
Atsakyti
Man tai nuo tokiu "naturalistiniu" temu juokas ima lotuliukas.gif
as irgi nedarau to prie jo...
Atsakyti
Aš tai gadinu ir kas man, ir jis taip pat daro blush2.gif
Kitą kartą nėra galimybės nulėkt į tuliką, o nepagadinus oro, man paskui būną šakės kaip išpučia pilvą ir ilgai raižo paskui jį, taip kad turiu tai mirk gyvenk padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2008 10 19, 19:54)
Ne, negadinu, nebent labai retais ir išskirtiniais atvejais, kai labai labai skauda pilvą, jį pučia, tuomet gi nesedėsi visą vakarą tualete užsidariusi. Bet tokius atvejus galima suskaičiuoti ant pirštų...

drinks_cheers.gif juokinga tema apskritai biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo kad dauguma gadina tik neprisipazysta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Negadinu.
Atsakyti
feee, net supykino unsure.gif

Atsakyti