Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadinate orą vyrui girdint?:D

Apklausa: Ar gadinate orą vyrui girdint?:D (722 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Stengiuos negadint rolleyes.gif Bet kartais netycia pagadinu ... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kašariūkštė: 08 birželio 2009 - 13:31
man toks elgesys yra nepriimtinas ir musu seimoje taip niekad nesielgia, nzn, kaip turetu elgtis moteris, jei gadintu ora prie zmoniu, negrazu gi.. fuj.
Atsakyti
as tai irgi negaliu prie vyro. nors tai ir zmogiska, bet nelabai kulturinga, nors vienoj saly prie stalo sededami bezda blink.gif o vat vyrai, jiem jokiu problemu. ir kuo garsiau tai gaunasi, tuo jie labiau savim didziuojasi biggrin.gif
Atsakyti
nematau tame problemos, bet nesinori būt kiaule biggrin.gif
Atsakyti
Niekada taip nedarau. Bet vyras tai daro pastoviai gun_bandana.gif. Nepadeda niekas, nei prasymai, nei saukimai, nei aiskinimai, kad tai bjauru. Net buvau Espumizano nupirkus - negere bash.gif. Gadina ora dazniausiai labai garsiai, nors ir nesmirda, bet labai labai bjauru verysad.gif .Tai daro net balkone kai ruko, geda pries kaimynus ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2009 07 04, 14:36)
Niekada taip nedarau. Bet vyras tai daro pastoviai gun_bandana.gif. Nepadeda niekas, nei prasymai, nei saukimai, nei aiskinimai, kad tai bjauru. Net buvau Espumizano nupirkus - negere  bash.gif. Gadina ora dazniausiai labai garsiai, nors ir nesmirda, bet labai  labai bjauru verysad.gif .Tai daro net balkone kai ruko, geda pries kaimynus ... blush2.gif

Tikras vyras thumbup.gif Kaip sakoma, vyrai problemu neiesko ten, kur ju nera.

Mano nuomone, jei seimoje auga vaikas ir girdi kaip tevai gadina ora lyg niekur nieko, tai ir jis gadins ne tik namuose, bet ir viesumoje.
Atsakyti
Skaičiau forumą ir nuolatos juokiausi, nu čia tai bent temelė! Aš asmeniškai tik kai neišlaikau nusibez...nors aišku žinau, kad tai nemandagu, nemalonu ir taip toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2009 07 04, 13:36)
Niekada taip nedarau. Bet vyras tai daro pastoviai gun_bandana.gif. Nepadeda niekas, nei prasymai, nei saukimai, nei aiskinimai, kad tai bjauru. Net buvau Espumizano nupirkus - negere  bash.gif. Gadina ora dazniausiai labai garsiai, nors ir nesmirda, bet labai  labai bjauru verysad.gif .Tai daro net balkone kai ruko, geda pries kaimynus ... blush2.gif

siaubas doh.gif nežinau, mane tai ižeistų toks vyro elgesys schmoll.gif
ir vaikas irgi pavyzdį ims..
Atsakyti
g.gif visko buna cool.gif nematau problemos... vaikus irgi galima isauklet, kad sveciuose, mokykloj ar darzely taip negalima daryt ax.gif o namie... juk tam ir esi namuose, seimoj, kad galetum atsipalaiduot... kodel namie gali vaiksciot su neplauta galva ar keiktis daugiau nei prie zmoniu, o gadint ora jau negali cool.gif
nebent jus visos tokios idealus kulturos isikunijimai, kur nei bezda, nei keikiasi, namie vaikstot pasipuose, ir panasiai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balioonėlis @ 2009 07 09, 16:53)
siaubas doh.gif  nežinau, mane tai ižeistų toks vyro elgesys schmoll.gif
ir vaikas irgi pavyzdį ims..

Mane ir izeidzia, ir net labai aggressive.gif It taip isiziedziu daug kartu per diena. Vaikas irgi pyksta ir netoleruoja tokio tecio elgesio. Bet jam tas pats, sako: ,,juk nesmirda", o kad bjauru tai nesupranta gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 07 09, 16:38)
g.gif  visko buna  cool.gif  nematau problemos... vaikus irgi galima isauklet, kad sveciuose, mokykloj ar darzely taip negalima daryt  ax.gif  o namie... juk tam ir esi namuose, seimoj, kad galetum atsipalaiduot... kodel namie gali vaiksciot su neplauta galva ar keiktis daugiau nei prie zmoniu, o gadint ora jau negali  cool.gif
nebent jus visos tokios idealus kulturos isikunijimai, kur nei bezda, nei keikiasi, namie vaikstot pasipuose, ir panasiai...  doh.gif

namai tai namai, bet viskam (ir atsipalaidavimui) yra ribos
o murzina galva po namus nesmirineju, nes tai apsileidimas, tai dar pradekim su chalatu ir naktiniais vaikscioti, neplauti indu iki kol tilps kriaukleje, raugeti prie stalo, spjaudytis, lipinti kramtuskes, krapstyti snarglius ir juos deti kur nors i lekstute ar pan.. juk naturalu, namai....
nesakau kad pasipuosus, bet elementariai tvarkingai, nes man tiesiog taip yra maloniau paciai
Atsakyti
Keistuoles biggrin.gif randat cia beda neplauta galva ar nusibezdejimas netycinis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif namai yra tam kad atsipalaiduoti aisku yra viskam ribos bet jei iseina taip nu ir kas fsio skandalas? g.gif o kai po gero baliaus bunat sokat is lovos pirmos kad vyras nepamatytu susivelusios? bigsmile.gif biggrin.gif Tikros sventuoles clap_1.gif clap_1.gif O neatsibosta taip suvarzytai gyventi??? g.gif
Atsakyti