Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadinate orą vyrui girdint?:D

Apklausa: Ar gadinate orą vyrui girdint?:D (722 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(TuteSun @ 2009 11 13, 13:28)
Aš nežinau, kaip jums su tuo dujų laikymu, gal nesilaiko g.gif . Aš gyvenu ir ne viena (su drauge). Ir tikrai nėra taip, kad oi, užsimaniau, nebegaliu kentėti ir paskelbiu oro pavojų ar greitai bėgu pirstelėti kitur. Sugebu užlaikyti, kol neužsimanau kokio reikaliuko tualete ir tada viską atlieku.

O aš paskelbiu oro pavojų, jei tyliai pirsteliu, nes tylios atakos smardžiausios būna. biggrin.gif O laikyti tai laikosi, tik aš jų specialiai namie nelaikau, nes iš skaudžios patirties žinau, kaip po to pilvą raižo...
Atsakyti
As tai ne, man kazkaip "nepatogu" blush2.gif Ir as pati pykstu, kai jis pagadina ora kambaryje, sakau eik i tualeta, kam cia malonu uostyti unsure.gif smile.gif

QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 12, 17:10)
Juk kai kurie vyrai i moterim ir tarpkojus skuta nesciom smile.gif

Cia ne tas pats smile.gif
Atsakyti
jei jau gyveni kartu tai manau gali gadint ora kiek nori 4u.gif as ta ir darau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapiki @ 2009 11 16, 20:23)
jei jau gyveni kartu tai manau gali gadint ora kiek nori 4u.gif as ta ir darau bigsmile.gif

Pilnai su tuo sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
man nepatinka kai jis salia budamas gadina ora, prie manes stengiasi nedaryti, as irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 11 03, 02:16)
drinks_cheers.gif . Bet gal kai intelekto koeficientas = 10, tai gal tada jau nebebezdi g.gif

acha kai jau =10 dujos nesikaupia bigsmile.gif

O šeip, tai čia manau dviejų šeimos narių "susitarimas" jei abiems gerai pirdėt, tai tegul sau ir pirduliuoja ir varžybas rengia kas ilgiau.

Bet jei yra nors vienas šeimoje prieš tada ir prasideda problemos ir blogas auklėjimas kaltas ir kultūros stoka pripaišoma ir kas tik nori tam, kad pirdalių sugėdint.
Atsakyti
QUOTE(zance @ 2009 10 30, 22:42)
Arba sunkiai susirgsite,negalesite is lovos atsikelti,kaip tada prasysit kad i tualeta su vezimeliu veziotu?

drinks_cheers.gif vat būtent. Greit visi nepatogumai baigtūsi. Aš prisimenu kai mane būdamą nėščią taip surietė nugara kad tik penktą dieną iš lovos sugebėjau nušliaužt iki tualeto. ir ką reikėjo daryt? Vyras be problemų puodelį pakišdavo lovoj pasysiot (visa laime kad rimtesnio nenorėjau bigsmile.gif ). Tai ką čia apie bezdėjimą šnekėt/ Nors iš kitos pusės tai jau sąmoningas veiksnys, bet vistiek...

QUOTE(Jurgulė @ 2009 11 03, 00:11)
nesipiktink, ir pati miegodama paleidi šaibą.

lotuliukas.gif
QUOTE(micefee @ 2009 11 13, 01:33)
Taip ir įsivaizduoju save vyrui meluojant, kad einu į virtuvę "vandenuko atsigert", o iš tikro šaibytę nuleist.  lotuliukas.gif Jeeetau, kaip man gaila tokių žmonių, kuriems atrodo žema prie savo vyro nusiperst.  blink.gif Kad ir kokie kultūringi ar išauklėti būtumėt, man toks reikalas atrodo ryškiai perspaustas...
Papildyta:
O aš namie ir su chalatu, naktiniais ar apatiniais šmirinėju, ir neplauta galva, o kartais ir neskustom kojom, be makiažo, susivėlus, kartais indų prisikaupia pilna kriauklė, bet tame problemos nematau. biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir daršiandien aš jam sakiau, juk namuose dažnai vaikštau kaip kūtvaila. Sako tu man tokia labai patinki wub.gif

P.S. mes vesę jau 8 metai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paukšte: 26 lapkričio 2009 - 21:54
Kartu gyvename ir mums priimtina pagadinti orą viena prie kito. Aišku, atsižvelgiam ir į situaciją. Jei kitas valgo, tai jau galima ir pasitraukt atokiau.
Atsakyti
QUOTE(mismimi @ 2009 11 27, 12:15)
Kartu gyvename ir mums priimtina pagadinti orą viena prie kito. Aišku, atsižvelgiam ir į situaciją. Jei kitas valgo, tai jau galima ir pasitraukt atokiau.

Ne nu kas liecia valgyma ir perdima-- schmoll.gif ,as sito negaleciau leisti,nei sau nei antrai pusei--juk mes lietuviai,o ne vokieciai tongue.gif smile.gif
Atsakyti
Oj prisijuokiau iki asaru, merginos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aciu uz gera doze juoko, seniai taip neteko kvatotis thumbup.gif
Einu papirdausiu tuo paciu hihihi.gif assa.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
MB sake, kad kai buna tik vyriska kompanija tai jie gadina ora visi nesigedydami doh.gif tai as jam sakiau, kad niekada nepamirstu, jog as as nesu jo draugas. Taip ir dingsta visos romantikos santykiuos ir prasideda rutinos. Nereikia apsileisti, juk per pirma pasimatyma tikrai oro gadinti nenoretume schmoll.gif
P.S. tai netaikoma ligos atveju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betoninė kaladėlė: 28 lapkričio 2009 - 00:48
Nu juokinga tema,bet idomios visu nuomuones.
As tai neleisdavau saibyciu ex bunant salia ax.gif
Atsakyti