QUOTE(zance @ 2009 10 30, 22:42)
Arba sunkiai susirgsite,negalesite is lovos atsikelti,kaip tada prasysit kad i tualeta su vezimeliu veziotu?

vat būtent. Greit visi nepatogumai baigtūsi. Aš prisimenu kai mane būdamą nėščią taip surietė nugara kad tik penktą dieną iš lovos sugebėjau nušliaužt iki tualeto. ir ką reikėjo daryt? Vyras be problemų puodelį pakišdavo lovoj pasysiot (visa laime kad rimtesnio nenorėjau

). Tai ką čia apie bezdėjimą šnekėt/ Nors iš kitos pusės tai jau sąmoningas veiksnys, bet vistiek...
QUOTE(Jurgulė @ 2009 11 03, 00:11)
nesipiktink, ir pati miegodama paleidi šaibą.
QUOTE(micefee @ 2009 11 13, 01:33)
Taip ir įsivaizduoju save vyrui meluojant, kad einu į virtuvę "vandenuko atsigert", o iš tikro šaibytę nuleist.

Jeeetau, kaip man gaila tokių žmonių, kuriems atrodo žema prie savo vyro nusiperst.

Kad ir kokie kultūringi ar išauklėti būtumėt, man toks reikalas atrodo ryškiai perspaustas...
Papildyta:
O aš namie ir su chalatu, naktiniais ar apatiniais šmirinėju, ir neplauta galva, o kartais ir neskustom kojom, be makiažo, susivėlus, kartais indų prisikaupia pilna kriauklė, bet tame problemos nematau.
ir daršiandien aš jam sakiau, juk namuose dažnai vaikštau kaip kūtvaila. Sako tu man tokia labai patinki
P.S. mes vesę jau 8 metai