Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadinate orą vyrui girdint?:D

Apklausa: Ar gadinate orą vyrui girdint?:D (722 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Salkauske @ 2009 11 28, 02:49)
Nu juokinga tema,bet idomios visu  nuomuones.
As tai neleisdavau saibyciu ex bunant salia ax.gif

Tikrai si tema nuotaika pakelia thumbup.gif
Atsakyti
nee g.gif
Atsakyti
Ne.
Atsakyti
pagadinam pagadinam ora,bet visad vienas kito atsiprasom-nerasyta taisykle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Betoninė kaladėlė @ 2009 11 28, 01:42)
MB sake, kad kai buna tik vyriska kompanija tai jie gadina ora visi nesigedydami doh.gif  tai as jam sakiau, kad niekada nepamirstu, jog as as nesu jo draugas. Taip ir dingsta visos romantikos santykiuos ir prasideda rutinos. Nereikia apsileisti, juk per pirma pasimatyma tikrai oro gadinti nenoretume schmoll.gif
P.S. tai netaikoma ligos atveju.

Visiskai pritariu, manau lygiai taip pat.
Atsakyti
Jeigu prie svetimų žmonių sugebate susilaikyti, tai kuo brangiausias jau toks išskirtinis,kad prie jo reikėtų raugėti ir bezdėti? doh.gif g.gif
Aš niekada to nedarau nei prie svetimų, nei prie brangiausiojo, nei prie tėvu ir t.t... sugebu susilaikyti tongue.gif
Atsakyti
Na gal buvo pora atvejų, kai netyčia pasitaikė, tačiau šiaip kai įmanoma, išeinu į tualetą ar pan. Gal toks elgesys ir tinka vyriškoj draugų kompanijoj, bet man tai atrodo netinkama schmoll.gif
Atsakyti
nei aš nei jis taip nesielgiam, žinoma pasitaiko "netyčiukų" bet labai retai biggrin.gif
Atsakyti
Ne tik vyrui girdint,bent kuriam zmogui girdint tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
O man iskart po gimdymo buvo tokia beda,ir gal kokias 2-3 savaites blush2.gif Buvo baisiai geda ir nemalonu,nespedavau atsiprasineti vyro ar svetimu zmoniu doh.gif o apsimest juk neapsimesi,kad cia ne as biggrin.gif
Atsakyti
kartu gyvenam ir vienas kito nesivarzom, kada reikia tada gadinam ora, isskyrus kai valgom
Atsakyti
nei prie vyro,nei prie žmonių unsure.gif
Atsakyti