Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadinate orą vyrui girdint?:D

Apklausa: Ar gadinate orą vyrui girdint?:D (722 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Tikrai jau gera juoko doze lotuliukas.gif
O del naktinio makiazo, cia jau virsune... blink.gif
o del pirstelejimu- tai visiems visko buna ax.gif biggrin.gif
labai to nesureiksminu, nors ir geda buna kai taip atsitinka, ir juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif o kas čia tokio, jei tik nesimėgauji tuo pirstelėjimu kiekviena pasitaikiusia proga cool.gif
Atsakyti
Negadinu oro pries vyra schmoll.gif
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
Nu, manau, tokiu dalyku nebuna, jei suderinta ir normalu maista valgai tongue.gif
Atsakyti
Kai buvau nėščia paskutinius mėnesius, nuo pirstelėjimų negalėjau susilaikyti, laikyk nelaikęs .... Tai su vyru tik pasijuokėm.... smile.gif , o šiaip, jeigu viskas gerai, tai būtų, manau, nemandagu.... rolleyes.gif
Atsakyti
man nepatiktu jei taip elgtusi vaikinas, ir pati taip nesielgiu. jei kam tai netrukdo, tai gerai..
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2008 10 20, 22:40)
ne apie viesuma kalba eina mirksiukas.gif ir kaip supratau niekas zanduko prie TV nepakelia, kad puf padarytuuser posted imagemes nepirdaujam, tiesiog taip buna, kad pavyzdziui maniskis prie kompo yra labai uzimtas(treniruojasi rimtiems turnyrams)ir nera kada jungt pauze ir begt is kambario, ypac lenktyniu metu ax.gif buna ir man kad tas pasalunas puf iseina nejucia, biologiniu procesu nesustabdysi... ypac miego metu blush2.gif na jau kai sedi ir tas puf pavirsta i ilgaaaa pirst, tai jau tikrai nera grazu g.gif ir kazkaip nelaikau saves gyvuliu, savojo tuo labiau g.gif
o vaikas kai atsirugsta tai yra normalu, o jei suaugusiam jau ne? cia siaip idomu, ne diskusijai, kuo pasikeiciame fiziskai, jei po valgio suaugusiam zmogui nebereikia atsirugti g.gif

suauge zmones gali save kontroliuoti
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2008 11 07, 16:45)

Ot ir nevisada schmoll.gif matyt, niekad nesi turejus panasiu problemu.
Man bjauru, kai zmones sedi sedi, pakelia viena uzpakalio puse ir pyyyyrrrsssttt... ypac jei salia yra kitu zmoniu schmoll.gif taciau buna kitokiu situaciju. As labai daznai turiu dideliu problemu su pilvuku, kad ir koki maista bevalgyciau ar pan, tikrai daznai pucia viduriukus. Visuomet, jei imanoma, iseinu is kambario i WC ar bent jau koridoriu, bet yra pasitaike situaciju, kai to tikrai negali kontroliuot - aciu Dievui, kol kas tokiu situaciju pasitaike tik prie artimiausiu zmoniu. Aisku, kad didziule geda del to, bet ka daryt..
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 11 07, 16:03)
Nu, manau, tokiu dalyku nebuna, jei suderinta ir normalu maista valgai  tongue.gif

Nesąmonė.
Nuo obuolių, kriaušių, kopūstų pilvą pučia. Tai gal čia nesveikas maistas, pasakysi? g.gif
Atsakyti
prisijuokiau thumbup.gif o pati negadino oro prie žmonių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2008 11 07, 17:45)
man nepatiktu jei taip elgtusi vaikinas, ir pati taip nesielgiu. jei kam tai netrukdo, tai gerai..
Papildyta:

Tikrai kartais buna netycia,ir atsiriaugeji ir daugiau.Po gimdymo kai kurios ire slapimo nesulaiko,buna,kad ir didelio daikto...taip apsisika,ir negali kontroliuot saves.O kartais juk buna,kad ojoj kaip pucia pilva.o idomu ka ledi daro kai vidurius paleidzia?Grazia melodija perdzia,ir taskosi tualete? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 11 08, 16:15)
o idomu ka ledi daro kai vidurius paleidzia?Grazia melodija perdzia,ir taskosi tualete? g.gif  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net balsu susižvengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti