Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadinate orą vyrui girdint?:D

Apklausa: Ar gadinate orą vyrui girdint?:D (722 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Maidenana @ 2008 10 17, 14:50)
nei mano iklotus mato, nei tushchias kojines,

ką tai reiškia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 11 01, 01:37)
ką tai reiškia? blink.gif

Tuščias- tai gal ne ant kojų, kur nors neskalbtas ir nutrenktas (kaip vyrai dažnai daro) biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na specialiai manau tikrai nei viena savo gėrybių nereklamuoja
Atsakyti
Ne. O jei prispiria reikalas į tuoletą nubėgti nepamaišytų. Man čia tas pats, kas priš...kt panosėj.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 01, 01:39)
Tuščias- tai gal ne ant kojų, kur nors neskalbtas ir nutrenktas (kaip vyrai dažnai daro)  biggrin.gif  lotuliukas.gif

aaaa. aš ir galvoju, kas čia do daiktas lotuliukas.gif a jei pamatys skalbkrepšy "tuščias kojines" irgi blogai? a jei dar supras, kad nekvepia tos kojinės lotuliukas.gif tikra "ledė" turbūt ir neprakaituoja niekada lotuliukas.gif
o jei rimtai, iki gyvulių, kaip kažkas rašė, tikrai nereikia nusileisti. bet su tuo "lediškumu" kartais irgi perspaudžiama lazda. žinau moterį, kuri vakare eidama miegoti pasidaro "naktinį makiažą", na, tokį lengvą. nes kaip kitaip vyrui pasirodysi lotuliukas.gif
Atsakyti
O siaube lotuliukas.gif jei jau dabar taip, kas senatvėj bus lotuliukas.gif kaip Džeksonas su kauke prieš vyrą vaikščios lotuliukas.gif
Atsakyti
Su lediškumu nereikia perspausti, bet pačios žinote tą momentą, kai pora per daug atsipalaiduoja ir nebekontroliuoja savo veiksmų. Tada nebetoli ir santykių atšalimo momentas, nes kokia dar romantika, kai vienas pirdauja, o kitas riaugėja ar krapšto snarglį su purvina panage doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 01, 21:33)
Su lediškumu nereikia perspausti, bet pačios žinote tą momentą, kai pora per daug atsipalaiduoja ir nebekontroliuoja savo veiksmų. Tada nebetoli ir santykių atšalimo momentas, nes kokia dar romantika, kai vienas pirdauja, o kitas riaugėja ar krapšto snarglį su purvina panage doh.gif

drinks_cheers.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Irėja @ 2008 11 01, 13:56)
aaaa. aš ir galvoju, kas čia do daiktas  lotuliukas.gif a jei pamatys skalbkrepšy "tuščias kojines" irgi blogai? a jei dar supras, kad nekvepia tos kojinės  lotuliukas.gif tikra "ledė" turbūt ir neprakaituoja niekada lotuliukas.gif
o jei rimtai, iki gyvulių, kaip kažkas rašė, tikrai nereikia nusileisti. bet su tuo "lediškumu" kartais irgi perspaudžiama lazda. žinau moterį, kuri vakare eidama miegoti pasidaro "naktinį makiažą", na, tokį lengvą. nes kaip kitaip vyrui pasirodysi  lotuliukas.gif

Naktinis makiazas, dieninis makiazas, tai kada vyras mato naturalia zmona blink.gif .Nu nesuprantu, kam taip save "zaloti" del vyro doh.gif .
Atsakyti
negadinu, nebent kada netyčia buvo blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Ngeadinu schmoll.gif
Atsakyti
ne ne ne schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti